Pixel Canvas schilderij natuur | Canvas natuur | ToF aan je muur

Canvas schilderij natuur

Zoek je een canvas schilderij met het thema natuur? Dan ben je bij ToF aan je muur (ToF) aan het juiste adres. Er zijn verschillende collecties die je kunt bekijken als je een canvas natuur wilt bestellen: Nature, Landscape, Masters en Animals. Elke collectie heeft zijn eigen charme. In de collectie Nature zitten met name abstracte afbeeldingen. Een wanddecoratie uit deze collectie die erg populair is Luxury black and gold. Op deze wanddecoratie zie je een uitvergroot stuk marmer. Vind je deze kleuren niet wat? We hebben ook andere wanddecoraties van marmer of steen in andere kleuren.

Natuur canvas

In de Nature-collectie vind je ook afbeeldingen die sterk uitvergroot zijn. Zo hebben we een uitvergroot stuk pauwenveer, een uitvergrootte fossiel en uitvergrootte artisjokken. Ook zitten er in deze collectie een aantal wanddecoraties die tevens in de collectie Landscape zitten. Zoek je een ander soort canvas landschap? Bekijk dan de collectie Landscape. Daarin zitten nog veel meer afbeeldingen van verschillende soorten landschappen. We hebben afbeeldingen uit verschillende landen, waaronder Noorwegen, Italië, Zuid-Korea en Turkije. Een deel van de afbeeldingen zijn in kleur, andere zijn zwart-wit. Zo is er voor elk wat wils.

Bekijk de Nature-collectie

Bekijk de Landscape-collectie

Canvas boom

Zoek je een canvas met mist? Dan is de Misty landscape wat voor jou. Zoek je een boom op canvas? Dan kun je bijvoorbeeld de Famous tree of Beautiful beach Thailand bestellen. Op de Famous tree is een boom afgebeeld in de Pieniny Mountains in Polen. Zoek je een ander type canvas natuur landschap? Wellicht is een canvas uit onze Masters-collectie dan wat voor jou. In deze collectie vind je schilderijen van Hollandse Meesters. Daarin zit onder andere Italiaans landschap met parasoldennen van Hendrik Voogd en Rivierlandschap met ruiters van Aelbert Cuyp. Ook zitten er in die collectie verschillende stillevens. Wellicht ook een optie als je op zoek bent naar een canvas schilderij natuur.

Bekijk de Masters-collectie

Jungle canvas

Als je natuur op canvas zoekt, kun je ook onze collectie Animals bekijken. Daarin zitten allerlei wanddecoraties met dieren. Net als bij de landschappen kun je uit afbeeldingen in kleur en afbeeldingen in zwart-wit kiezen. Ook zitten er twee jungle canvassen in. De canvas Jungle en de canvas Jungle with wild animals. In deze collectie vind je muurdecoraties voor allerlei leeftijden. Zo is bijvoorbeeld Sweet kitty meer wat voor een kinderkamer, terwijl de Burchell’s zebra ook voor tieners en volwassenen kan.

Bekijk de Animals-collectie

Canvas schilderij natuur

Wil je een canvas poster natuur bestellen? Dan kun je bij ons uit staande, liggende en vierkante wanddecoraties kiezen. Rond is niet mogelijk bij canvas. Wil je toch graag een ronde muurdecoratie? Kies dan een van onze andere materialen: hout, plexiglas of aluminium. Wil je weten welke afbeeldingen allemaal leverbaar zijn op canvas? Gebruik dan het filter Materiaal. Op moment dat je canvas aanvinkt, krijgt je alleen nog de afbeeldingen die op canvas mogelijk zijn te zien. Hoe handig is dat.

Bekijk de Nature-collectie

Bekijk de Landscape-collectie

Canvas natuur groot

Onze wanddecoraties zijn leverbaar in allerlei groottes. Het kleinste dat we verkopen is 30 x 30 centimeter en het grootste 180 x 120 dan wel 120 x 180 centimeter. Afhankelijk of je een liggende dan wel staande muurdecoratie wilt. Wil je echt een blikvanger in huis? Kies dan voor een mooi groot canvas. Zoek je een canvas van een bepaalde grootte? Gebruik dan het filter Formaat. Ook kun je de afbeeldingen nog filteren op vorm.

Canvas natuur kopen

Wil je een canvas schilderij natuur bestellen? Let er dan op dat je bij het bestellen het juiste materiaal aanvinkt. Op moment dat je een afbeelding hebt gekozen, krijg je namelijk ook de andere materialen die wij verkopen te zien. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Bekijk de Nature-collectie

Bekijk de Landscape-collectie