Pixel Foto op aluminium | Aluminium foto | ToF aan je muur
Inspiratie & advies

Foto op aluminium bestellen

Bij ToF aan je muur (ToF) kun je een foto op geborsteld aluminium bestellen, ook wel Dibond® Butler Finish genoemd.

Een uniek en luxe resultaat

Foto op aluminium geborsteld

Het materiaal van een aluminium foto bestaat uit Dibond® Butler Finish. Dit is een sandwichpaneel dat uit twee lagen aluminium bestaat met daar tussen een harde, zwarte kunststof kern. De toplaag bestaat uit geborsteld aluminium. Door die toplaag zie je bij een foto op aluminium de structuur van het materiaal door de print heen. Dit geeft een uniek en luxe resultaat. Een fotoprint op aluminium past in elk type interieur. Toch zijn er wel interieurstijlen waarbij een foto op aluminium extra goed past, zoals een modern, een minimalistisch en een industrieel interieur. Bij ons wordt er bij een aluminium foto geen dekwit gebruikt tijdens het drukken. Ook gebruiken we geen wit aluminium. Dat houdt in dat als er wit in een wanddecoratie zit, je daar in plaats van wit de kleur van het aluminium ziet (grijs). Dit is juist de charme van een foto op een aluminium plaat. Vind je dat niet mooi? Dan zou je voor een ander materiaal kunnen kiezen. Wij verkopen ook wanddecoraties op plexiglas, hout en canvas. Bij al deze materialen worden de witte delen in een foto wel wit. Bij plexiglas printen we namelijk twee lagen wit achter de kleuren. Bij hout zit er een witte toplaag op het materiaal en canvas is van zichzelf al wit.

Bestel een foto op geborsteld aluminium

Natuur
populair op aluminium

Aluminium foto

Als je een geborsteld aluminium foto wilt bestellen, kun je bij ons uit allerlei afbeeldingen kiezen. Bovendien voegen wij steeds nieuwe afbeeldingen toe aan ons assortiment. Een collectie die veel gekozen wordt door mensen die een aluminium foto bestellen is onze Natuur-collectie. In deze collectie vind je geen standaard natuurfoto’s. In plaats daarvan hebben we er voor gekozen om juist in te zoemen op een element. Daardoor krijg je een abstract beeld. Hiernaast kun je daar een voorbeeld van zien. Wil je zien welke afbeeldingen nog meer als foto op geborsteld aluminium kunnen? Bekijk onze gehele Natuur-collectie.

Direct naar onze Natuur-collectie

Bijzondere wanddecoraties

Vind je onze Natuur-collectie toch te abstract? In de collectie Landschappen en collectie Vrouwen vind je ook wanddecoraties die net even anders zijn. Zo is de ToF Wanddecoratie landschap Central Park, New York zwart-wit met roze erg leuk doordat we gekozen hebben voor een afwijkende kleurcombinatie. Daardoor kan deze afbeelding ook goed als aluminium foto. Ook de ToF Wanddecoratie Italiaans landschap Toscane, Italië heeft aparte kleuren. Bij de collectie Vrouwen hebben we vaak gekozen voor een bijzondere uitsnede, zoals bijvoorbeeld de ToF Muurcirkel vrouw gouden lippen en de ToF Muurcirkel vrouw zwarte veren.

Bekijk onze Landschappen-collectie

Foto op aluminium rond: 3 toppers

Van alle foto’s op aluminium zijn er drie het meest populair bij onze klanten. Dat zijn de ToF Muurcirkel natuur luxe marmer met zwart en goud, de ToF Muurcirkel landschap beroemde boom Pieniny Mountains, Polen zwart-wit en ToF Muurcirkel jungle met dieren. De ToF Muurcirkel natuur luxe marmer met zwart en goud komt uit de Natuur-collectie. Op de afbeelding is een stuk natuursteen te zien. Doordat er flink is ingezoomd zie je zwart en allerlei grijstinten, aangevuld met goud. ToF Muurcirkel landschap beroemde boom Pieniny Mountains, Polen zwart-wit komt uit de collectie Landschappen. Op deze aluminium foto is de meest beroemde boom van Polen te zien. Deze bevindt zich in de Pieniny Mountains. De ToF Muurcirkel jungle met dieren komt uit de collectie Dieren. Deze kleurrijke wanddecoratie bevat allerlei soorten dieren. Deze muurcirkels zijn ook leverbaar als liggende dan wel vierkante wanddecoratie.

Foto’s op aluminium

Wil je een foto op aluminium rond? Behalve de drie voorbeelden die hierboven genoemd zijn, hebben we nog een uitgebreide selectie foto’s op aluminium. Je kunt op twee manieren zoeken. Je kunt per collectie zoeken. Zo hebben we naast de al genoemde collecties ook een Meesters-collectie. Hierin vind je uiteraard het bekende schilderij De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn. Andere bekende werken zijn Het melkmeisje van Johannes Vermeer en het Zelfportret van Vincent van Gogh. Een andere manier om te zoeken is door een zoekterm in te typen in de zoekbalk bovenin de website. In beide gevallen kun je de resultaten verkleinen door bij het filter ‘Materiaal’ aluminium aan te vinken. Je krijgt dan alle wanddecoraties te zien die op aluminium mogelijk zijn.

Meesters-collectie

Foto op aluminium groot

Wij verkopen wanddecoraties in allerlei formaten. Wil je een foto op aluminium in groot formaat? Gebruik het filter ‘Formaat’ om de maat aan te geven die je wilt hebben. Bij een foto op aluminium is 180 x 120 centimeter het grootste wat leverbaar is als liggende wanddecoratie. Voor een staande wanddecoratie is 120 x 180 centimeter het grootste dat wij verkopen. Zoek je een foto op aluminium groot in het rond? Dan is een diameter van 100 centimeter het grootste wat leverbaar is. Bij vierkant is 120 centimeter het grootste dat mogelijk is.

Bestel een foto op aluminium

Foto op aluminium buiten

Zoek je een foto op aluminium voor buiten? Onze wanddecoraties op aluminium zijn bestand tegen water. Toch is het op eigen risico als je een wanddecoratie buiten ophangt. Buiten heb je namelijk met meer weersomstandigheden te maken dan alleen water, zoals wind. Daarom kunnen we niet garanderen dat je wanddecoratie ook op de lange termijn mooi blijft. Dit geldt ook voor een aluminium foto die je ophangt in een natte ruimte zoals een badkamer. Voor alle andere ruimtes zijn onze foto’s op aluminium wel geschikt. Ook kun je ze op kantoor, in een hotel of restaurant of in een ziekenhuis of verpleeghuis ophangen.

Bekijk al onze collecties

Foto op aluminium bestellen

Heb je een afbeelding gekozen die je als aluminium foto wilt? Let er dan goed op dat je het juiste materiaal hebt aangegeven. Op moment dat je namelijk op de bestelpagina van een specifieke wanddecoratie bent, komen ook de andere materialen die bij die afbeelding mogelijk zijn naar voren. Waarom zou je juist bij ToF aan je muur bestellen? Vier redenen. Wij hebben meerdere materialen waaruit je kunt kiezen. Naast een geborsteld aluminium foto kun je ook een foto op plexiglas, een afbeelding op hout en een canvas schilderij bestellen. Deze materialen hebben we met zorg gekozen, zodat je altijd een mooi resultaat krijgt. Bij een foto op geborsteld aluminium krijg je een gratis een ophangsysteem ter waarde van € 9,95 cadeau. Bestel je een ander materiaal? Dan krijg je een ophangsysteem dat daarvoor is geschikt. Binnen de Benelux en Duitsland betaal je geen verzendkosten. Ook kun je bij ons achteraf betalen. Dus waar wacht je nog op? Bestel snel een foto op aluminium of een van onze andere materialen.

Bestel een aluminium foto