Pixel Muurcirkels | Muurcirkel | Ronde wanddecoratie | ToF aan je muur

Muurcirkels

Muurcirkels zijn helemaal dé trend op dit moment. Wil jij ook zo’n hippe wanddecoratie aan je muur? Bestel dan een muurcirkel bij ToF aan je muur (ToF). Wij hebben allerlei muurcirkels voor binnen. Bovendien kun je bij ons uit allerlei materialen kiezen. Zo leveren we niet alleen wanddecoraties op plexiglas, zoals veel leveranciers. Wij hebben bijvoorbeeld ook geborsteld aluminium. Dit materiaal geeft je wanddecoratie een zeer luxe uitstraling. 

Bijzonder effect

Aluminium is het enige materiaal waarbij je wat van de structuur en kleur door de afbeelding heen ziet. Dat houdt in dat delen in een afbeelding die wit zijn de kleur van het materiaal krijgen. Dat zorgt juist voor het bijzondere effect. Bij plexiglas printen we achter de kleuren twee lagen witte inkt. Andere materialen die wij verkopen zijn hout en canvas. Bij hout is het materiaal voorzien van een witte laag. Wel zie je aan de zijkanten het materiaal. Het canvas dat wij gebruiken is al wit. Overigens is canvas bij muurcirkels niet mogelijk. Wel kun je bij ons staande, liggende en vierkante wanddecoraties van canvas kopen.

Ruim assortiment muurcirkels

Wij hebben een uitgebreide selectie muurcirkels. Wij hebben onze muurcirkels verdeeld in meerdere collecties, zodat je gemakkelijk kunt zoeken. De collecties die wij hebben zijn: Dieren, Historisch, Meesters, Lijnkunst, Steden, Landschappen, Natuur en Vrouwen. Een collectie die erg populair is, is de Meesters-collectie. Hierin vind je wanddecoraties van kunstwerken van Oude meesters, ook wel Hollandse meesters genoemd. Een schilderij dat erg in trek is – hoe kan het ook anders –, is De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn. Dit schilderij kun je als liggende wanddecoratie krijgen en als muurcirkel. Liggend ziet deze wanddecoratie er net zo uit als het schilderij in het echt. Als muurcirkel wordt de aandacht nog meer naar het hart van het schilderij getrokken.

Bekijk de Meesters-collectie

Anders dan anders

Waarom juist een muurcirkel vraag je je misschien af? Omdat een muurcirkel net even anders is dan een staande of liggende wanddecoratie. Dat komt omdat de uitsnede van een muurcirkel een heel ander effect aan een foto kan geven. Zo lijkt de uil die afgebeeld is op de Eagle Owl je bij een muurcirkel nog indrukwekkender aan te kijken dan bij de liggende wanddecoratie. De close-up van een zebra in zwart-wit krijgt als muurcirkel iets abstracts. Ook bij de Vrouwen-collectie kun je goed zien wat de uitsnede van een foto kan doen. Zo knalt de Afrikaanse schoonheid er als muurcirkel nog meer uit. Terwijl de naakte vrouw als muurcirkel daarentegen wat kuiser is dan de staande wanddecoratie. Ook moet je er rekening mee houden dat er bij een muurcirkel delen wegvallen waarvan je dat liever niet hebt. Zo is bij het Stilleven met bloemen en horloge van Abraham Mignon uit onze Meesters-collectie het horloge waar de de titel van het schilderij naar verwijst niet te zien bij een muurcirkel.

Muurcirkels groot

Bij ons op de website staan muurcirkels apart aangegeven. Om alleen ronde muurcirkels te zien, kun je het beste het filter Vorm gebruiken en Rond aanvinken. Deze filtermogelijkheid kun je gebruiken als je via onze collecties naar een muurcirkel zoekt of als je de zoekfunctie gebruikt. Muurcirkels kun je in allerlei groottes krijgen. De kleinste maat is 30 centimeter in doorsnee en de grootste 120 centimeter. Naast deze filtermogelijkheden kun je ook nog zoeken op materiaal. Omdat canvas niet mogelijk is bij muurcirkels, zie je dat materiaal niet als je rond hebt aangevinkt.

Muurcirkels voor buiten

Muurcirkels buiten ophangen raden we af. Hoewel plexiglas en aluminium wel bestand zijn tegen water, heb je buiten ook met andere weersomstandigheden te maken. Ook maakt het verschil waar je je muurcirkel ophangt. Hang je deze bijvoorbeeld onder een overkapping, dan zal deze veel minder te lijden hebben dan als je bijvoorbeeld een muurcirkel aan de schutting hangt die altijd vol in de zon zit. Wil je toch muurcirkels in je tuin ophangen? Dan is dat op eigen risico. Dat geldt ook voor muurcirkels die je binnen ophangt in een natte ruimte, zoals een badkamer. Behalve hier kun je onze muurcirkels in allerlei ruimtes ophangen. Ook in restaurants, kantoren, ziekenhuizen, et cetera.

Muurcirkels kinderkamer

Zoek je muurcirkels voor een kinderkamer? In ons assortiment zitten verschillende afbeeldingen die leuk zijn voor kinderen. We hebben voor elke leeftijdscategorie wel wat in ons aanbod zitten. Voor kleine kinderen zijn bijvoorbeeld muurcirkels met dieren leuk. Is bijvoorbeeld de Klein konijn niet schattig? Of wat dacht je van de Jungle met dieren? Voor oudere kinderen zijn muurcirkels uit de Steden-collectie weer leuk. Daarin zitten onder andere verschillende wanddecoraties van New York, zoals Times Square en Vrijheidsbeeld. Ook onze Vrouwen-collectie is leuk voor jongeren.

Bekijk de Dieren-collectie

Bekijk de steden-collectie

Bekijk de vrouwen-collectie

Muurcirkels zwart-wit

Wij hebben muurcirkels in zwart-wit en kleur. Beide hebben zo hun eigen charme. Zo springt de Abstract zwart-groen marmer met gouden aders er echt uit met het goud. Dit geldt ook voor Natuur luxe marmer met goud en zwart. Venetië, Italië heeft daarentegen een romantische uitstraling door de zachtere kleuren. De muurcirkels met de leeuwenkop en de Schotse Hooglander ogen in zwart-wit heel stoer. Terwijl de muurcirkel Lara Beach, Antalya in zwart-wit heel stijlvol is en de Arc de Triomph in zwart-wit een ouderwetse uitstraling heeft. Bij de Muurcirkel landschap Central Park, New York krijg je juist een apart effect doordat alleen de bladeren in allerlei roze tinten zijn, terwijl de rest zwart-wit is.

Bestel ook zo’n blikvanger voor je huis

Aan de foto’s hierboven kun je zien wat het effect van kleur of juist geen kleur is. Wil jij ook zo’n blikvanger aan je muur? Plaats dan snel je bestelling, want met een ToF-muurcirkel heb je echt wat bijzonders in huis. Daarnaast zijn er nog meer voordelen aan het bestellen van van een muurcirkel bij ons. Zo leveren we gratis binnen de Benelux en Duitsland. Ook kun je achteraf betalen en krijg je gratis een ophangsysteem dat hoort bij het materiaal dat je gekozen hebt.