Pixel Dit zijn de trends en kleuren van 2022 | ToF aan je muur

Dit zijn de trends en kleuren van 2022

In 2021 was een warm en gezellig interieur erg belangrijk, doordat we veel thuis hebben gezeten. In dit nieuwe jaar blijft een warm en gezellig interieur nog steeds erg belangrijk. Fris, duurzaam, persoonlijk en functioneel zijn de kernwoorden van interieurtrends van dit jaar! Lees hieronder meer over bepaalde trends en wat hip is op gebied van wanddecoraties.

 • ToF Muurcirkel natuur blauwe luxe marmeren textuur

  Natuur
  Houd je van luxe? Dan is deze ToF Blauwe luxe marmeren textuur echt wat voor jou. Deze wanddecoratie trekt meteen de aandacht. Bij ons kun je deze in twee uitvoeringen kopen: rond en liggend. Bij deze wanddecoratie kun je goed zien wat voor effect de vorm heeft op de uitstraling van een afbeelding. Zo is er voor elk wat wils. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel natuur abstract zwart-groen marmer met gouden aders

  Natuur
  Een pronkstuk aan je wand met deze combinatie van kleuren. Geniet van de strakke contouren.
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel dier Schotse hooglander zwart-wit

  Dieren
  Op de foto zie je de kop van een Schotse hooglander. Het dier heeft zijn kop naar je toegedraaid, maar doordat het haar voor de ogen hangt zie je die niet. Twee hoorns steken omhoog. Deze Schotse hooglander past goed in een rustiek en landelijk interieur. Vooral als je deze dan ook nog op hout of canvas laat drukken. Heb je een modern interieur, dan is plexiglas of aluminium mooier. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel dier burchell zebra

  Dieren
  Je ziet een deel van de kop en het lichaam van de zebra. De zwart-witte strepen vallen erg op. De afbeelding is grotendeels in zwart-wit. Alleen bij de zebra zelf zie je een klein beetje kleur. Door de gekozen uitsnede krijg je een abstract beeld. Daardoor past deze wanddecoratie goed in onder andere een modern interieur. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49

Retro & Urban jaren ‘90

Warme kleuren, ronde vormen en vrolijke patronen de retro trend maakt een comeback! De retro trend kenmerkt zich als erg knus en gezellig. Een populaire kleur om de vaste lijnen in huis te benadrukken, zoals de trap, deuren en kozijnen. De zachte en ronde vormen zijn ook weer helemaal in. Combineer daarom art-deco behang met een ronde wanddecoratie in zwart-wit. De urban jaren ’90 stijl herken je door de koele ruige materialen, zoals beton en staal als behang. En dat in combinatie met felle uitgesproken kleuren en scherpe lijnen.

Bekijk wat bij deze stijl past

Deze kleuren gaan we meer zien

Een goed kleurgebruik is erg belangrijk in het interieur. De kleuren van dit jaar staan helemaal voor het buitenleven. Het merk Flexa heeft gekozen voor de luchtige, lichtblauwe tint Bright Skies. Met deze mooie blauwe kleur trek je de blauwe lucht door naar binnen op de muren. Een frisse, open kleur die zorgt voor ontspanning. Ook is het een kleur die je goed kan combineren met verschillende tinten. Van zachte pastelkleuren tot felle kleuren. Histor gaat voor een flexibele grijsgroene kleur, Olive Sprig. Deze grijsgroene kleur staat voor groei en de veerkracht van de natuur. Het is een rustige kleur die een ruimte opfleurt en zorgt voor levendigheid.

BEKIJK DE NATUuR-COLLECTIE

Ronde vormen

Een trend die je in 2021 al veel zag en in dit jaar nog steeds voorbij gaat komen, zijn ronde vormen. Ronde wanddecoraties ogen vriendelijk en comfort. Ga je voor een mooie muurcirkel van ToF aan je muur voor een gezellige uitstraling.  Als je een ronde wanddecoratie wilt bestellen, kun je bij ons uit drie materialen kiezen: aluminimum, plexiglas en hout.

meer landschap muurcirkels

Japandi

In 2021 was Japandi een erg bekende interieurtrend. Ook in 2022 ga je Japandi nog steeds voorbij zien komen. Dit is een combinatie van Scandinavisch en Japans design. Een kenmerk van deze stijl is het minimalistische karakter. Ga voor een stoere betonlook wat goed past bij deze trend.

Bekijk al onze collecties