Pixel Wanddecoratie rond | Ronde wanddecoratie | ToF aan je muur

Wanddecoratie rond

ToF aan je muur heeft een uitgebreide collectie wanddecoratie rond. Wat dacht je bijvoorbeeld van De Nachtwacht als ronde wanddecoratie? Dat is eens wat anders dan de traditionele rechthoekige vorm. Of wat dacht je van de Verse getextureerde artisjokken? Door de ronde vorm wordt de afbeelding nog meer benadrukt. Dat is het leuke van een ronde wanddecoratie. De afbeelding krijgt er een andere uitstraling door.

Wanddecoratie rond zwart-wit en kleur

Onze muurdecoratie cirkels zijn onderverdeeld in acht collecties: Dieren, Historisch, Meesters, Lijnkunst, Steden, Landschappen, Natuur en Vrouwen. In elke collectie vind je verschillende soorten afbeeldingen, zowel in kleur als zwart-wit. Zo zitten er in de Dieren-collectie stoere zwart-wit afbeeldingen van dieren en lieflijke plaatjes in kleur van onder andere een poes, konijn en panda. Zo is er altijd wel iets dat bij jouw interieur past en hebben we wanddecoratie cirkels voor volwassenen en kinderen.

Muurdecoratie rond Animals-collectie

De afbeeldingen in de Dieren-collectie zijn leverbaar op allerlei materialen. Zo kun je een plexiglas schilderij met leeuw of plexiglas olifant bestellen. Liever een ander materiaal? Je kunt ook een ronde wanddecoratie op aluminium of hout laten maken. We verkopen ook canvas wanddecoraties, maar dat materiaal is bij wanddecoratie cirkels niet mogelijk.

Bekijk de dieren-collectie

Masters als cirkel aan de muur

Een collectie die erg populair is, is de Meesters-collectie. Daarin vind je onder andere oude meesters op aluminium. Behalve De Nachtwacht op aluminium kun je bijvoorbeeld ook een wanddecoratie kopen van plexiglas met stillevens van bloemen. Wij hebben in totaal vijf afbeeldingen van stillevens met bloemen, zoals de Stilleven met bloemen in een glas van Jan Bruegel II. Behalve aluminium en plexiglas hebben we in deze collectie ook ronde muurdecoraties van hout.

Bekijk de Meesters-collectie

Abstracte ronde muurdecoratie

Houd je meer van abstracte wanddecoraties? Bekijk dan onze Natuur-collectie. Daarin zitten natuurafbeeldingen, maar deze zijn net even anders dan normaal. Zo hebben we verschillende foto’s van marmer in allerlei kleuren. Een wanddecoratie uit deze collectie die veel verkocht wordt is de ToF Luxury Black And Gold. Houd je meer van kleur? Dan is de Magic marble of de Pink marble with veins stone texture wat voor jou. In de Vrouwen-collectie vind je ook verschillende aparte ronde wanddecoraties, zoals Golden lips, Black feathers en Red lips. Al deze muurdecoratie cirkels zijn leverbaar op plexiglas, aluminium en hout.

Bekijk de Natuur-collectie

Bekijk de vrouwen-collectie

 Maten ronde wanddecoratie

Onze muurdecoratie rond zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Je kunt kiezen uit een doorsnede van  40, 60, 80, 100 en 120 centimeter. De kleine maten zijn leuk voor ruimtes als een hal, terwijl de grotere mooi zijn voor in een woonkamer of slaapkamer.