Pixel Wanddecoratie | Muurdecoratie | ToF aan je muur

Wanddecoratie

Op zoek naar een leuke wanddecoratie om je muren mee te decoreren? Wij van ToF aan je muur (ToF) hebben een uitgebreide selectie wanddecoraties verdeeld over acht collecties: Dieren, Historisch, Meesters, Lijnkunst, Steden, Landschappen, Natuur, Vrouwen. Zo is er altijd wel een mooie muurdecoratie die bij jouw inrichting past. Ook kun je bij ons wanddecoraties kopen in allerlei vormen en maten en heb je de keus uit vier materialen: plexiglas, aluminium, hout en canvas (niet mogelijk bij rond).

Wanddecoratie dieren

In onze Dieren-collectie vind je allerlei muurdecoraties van dieren. Je kunt kiezen uit stijlvolle zwart-wit afbeeldingen of juist kleurrijke foto’s. We hebben over het algemeen gekozen om de dieren niet in zijn geheel af te beelden, maar voor close-ups te kiezen. Daardoor worden ze net even wat spannender.

Bekijk de dieren-collectie

Wanddecoratie Oude meesters kopen

Altijd al een wanddecoratie aan je muur willen hebben van een Hollandse meester, zoals Rembrandt van Rijn of Johannes Vermeer? Dat kan bij ons. In onze Meesters-collectie vind je van allerlei bekende kunstwerken een wanddecoratie. Je kunt er voor kiezen om een wanddecoratie te laten maken in dezelfde vorm als het originele kunstwerk of als muurcirkel. Als muurcirkel krijgt zo’n oud schilderij net even een andere uitstraling.

Bekijk de Meesters-collectie

Eigentijdse wanddecoraties

Je muren decoreren met een meer hedendaagse afbeelding? Dan vind je vast wel een leuke wanddecoratie in onze Steden-collectie. Zo is de skyline van Dubai stad prachtig. Of wat dacht je van het pittoreske plaatje van een bruggetje over een gracht in Amsterdam. De New York, Fifth Avenue valt weer op vanwege de bijzondere compositie. Ook verkopen we verschillende wanddecoraties van steden bij nacht of in de schemer.

Bekijk de steden-collectie

Net een echt schilderij

Wil je een wanddecoratie dat lijkt als een echt schilderij? Dan is bijvoorbeeld de Kunst kleurrijke emoties wel wat voor jou. Zo zitten er in onze Vrouwen-collectie nog een aantal muurdecoraties die eruit zien als een echt schilderij. Al maakt het wel uit wat voor materiaal je kiest. Op plexiglas ziet zo’n wanddecoratie er anders uit dan als je deze op aluminium, hout of canvas laat drukken. Plexiglas is echt glad en glanzend. De andere materialen niet. Behalve deze schilderachtige muurdecoraties zitten er in deze collectie ook allerlei prachtige afbeeldingen van vrouwen. Bepaalde wanddecoraties zijn sexy, terwijl andere juist mysterieus zijn. Zo is er voor elke interieurstijl wel wat te vinden. Of je nu van vintage, minimalistisch, abstract of bohemian houdt. Ook vind je er muurdecoraties in allerlei vormen: staand, liggend en rond.

BEKIJK DE VROUWEN-COLLECTIE

Oude gebouwen en steden

In de Historisch-collectie vind je wanddecoraties van allerlei gebouwen en leuke steegjes. Een muur wanddecoratie uit deze collectie is bijvoorbeeld de ToF Abandoned factory. Deze muurdecoratie van een vervalen gebouw past goed bij een industrieel interieur. De ToF Versailles France oogt juist weer heel chic. Mede doordat die in zwart-wit is. Zo’n wanddecoratie kan weer goed in een luxe interieur. Een ander leuke wanddecoratie in deze collectie is De ToF Ancient spiral staircase. Op deze wanddecoratie zie je een wenteltrap van bovenaf gefotografeerd. Bestel je deze als muurcirkel, dan worden de ronde vormen nog meer benadrukt en krijgt het geheel wat abstracts.

Bekijk de Historisch-collectie

Landschappen en abstracte natuur

Aan je muur een wanddecoratie met het thema natuur? Dan zijn onze Landschappen-collectie en Natuur-collectie wat voor jou. In de Landschappen-collectie vind je vooral natuuraangezichten, zoals een bos sparren in de mist en een strand in Thailand. Al hebben we bewust geen standaard plaatjes uitgekozen. Zo is de muurdecoratie van een mooi strand in Thailand bijvoorbeeld in zwart-wit, waardoor deze wanddecoratie net even anders is dan een gewone strandfoto. (Ook verkrijgbaar als muurcirkel.) In de Natuur-collectie vind je ook natuurafbeeldingen, maar dan juist op een abstracte manier. Een leuke muurdecoratie is bijvoorbeeld de ToF Wanddecoratie natuur abstract zwart-groen marmer met gouden aders, waarbij je een uitvergroot stuk marmer ziet. (Ook verkrijgbaar als muurcirkel.) Bekijk de collecties om een leuke wanddecoratie uit te zoeken.

Bekijk de Landschappen-collectie

Bekijk de Natuur-collectie

Mooie muurdecoratie met lijnen

Een aparte wanddecoratie aan je muur? Bekijk dan onze Lijnkunst-collectie. Daarin vind je allerlei abstracte wanddecoraties die uit lijnen bestaan met op de achtergrond rustige kleuren. Door die rustige kleuren passen deze wanddecoraties in veel verschillende soorten interieurs. Deze muurdecoraties zijn er in allerlei vormen: staand, liggend en rond. Zo is er voor iedereen wat wils.

BEKIJK DE LIJNKUNST-COLLECTIE

Leuke muurdecoratie voor kinderen

Bij ons kun je ook terecht voor een leuke wanddecoratie voor een kinderkamer. Voor jonge kinderen zijn bijvoorbeeld bepaalde afbeeldingen uit de Dieren-collectie leuk, zoals de wasbeer met een grote bril op. Ook hebben we een konijn, poes en pandabeer. Zijn je kinderen al wat ouder, dan zijn bijvoorbeeld Times Square, New York of Central Park, New York leuk. Deze zitten in de Steden-collectie. Heb je tieners in huis? Dan kun je ook een wanddecoratie kopen uit de Vrouwen-collectie. De meeste afbeeldingen in deze collectie zijn wat gewaagder dan de muurdecoraties in onze andere collectie.

Bekijk de dieren-collectie

Bekijk de steden-collectie

Bekijk de vrouwen-collectie

Materialen wanddecoratie muur

Als je bij ons een muurdecoratie bestelt, kun je kiezen uit vier materialen: plexiglas, aluminium, hout en canvas. Het plexiglas dat wij gebruiken is 5 millimeter dik. Wij hebben voor deze dikte gekozen, omdat dat het mooiste resultaat geeft. Voor een aluminium wanddecoratie gebruiken we Dibondplaten die zijn afgewerkt met een geborstelde aluminium laag. Dit zie je deels door de afbeelding heen, waardoor je een industriële look krijgt. Voor een houten muurdecoratie gebruiken we hout van 12 millimeter dik. Dit heeft een witte toplaag, zodat je gekozen afbeelding mooi tot zijn recht komt. Bij onze canvas schilderijen printen we de afbeeldingen op mat canvas, dat voor honderd procent uit katoen bestaat. Dit geeft je wanddecoratie een natuurlijke look.

Muurdecoratie binnen

Wil je een wanddecoratie op een muur buiten hangen, dan is dat op eigen risico. Plexiglas en aluminium zijn wel bestand tegen water. Hout en canvas niet. Een plexiglas of aluminium wanddecoratie zou je dus buiten kunnen ophangen. Buiten heb je echter ook met andere weersinvloeden te maken dan water. Daarom kunnen wij niet zeggen hoe lang je wanddecoratie mooi blijft.

Je muurdecoratie schoonmaken

Om ervoor te zorgen dat een muurdecoratie die binnen hangt mooi blijft, is het belangrijk dat je voorzichtig bent met schoonmaken. Gebruik geen schoonmaakmiddelen, want deze kunnen de inkt en het materiaal aantasten. Gebruik ook geen schuursponzen en dergelijke. Zit er toch een vlek op je wanddecoratie? Gebruik dan lauwwarm water en een zachte doek. Wil je alleen afstoffen? Gebruik een droge, schone, zachte doek en zorg ervoor dat je schone handen hebt als je de muurdecoratie aanraakt. Zo voorkom je vlekken.

Muurdecoratie kopen

Wil je een wanddecoratie bestellen? Dat kan op twee manieren. Je kunt per collectie zoeken of door een trefwoord in te typen in de zoekbalk bovenin de website. Je kunt vervolgens de zoekresultaten nog verfijnen als je vindt dat je te veel keus hebt. Dat kun je doen met de filters Formaat, Materiaal en Vorm. Zoek je bijvoorbeeld een staande muurdecoratie van plexiglas in de maat 120 x 80 centimeter? Dan krijg je alleen de wanddecoraties te zien die mogelijk zijn.