Pixel De Nachtwacht op aluminium | ToF behang aan je muur
Inspiratie & advies

De Nachtwacht op aluminium

Bij ToF aan je muur koop je De Nachtwacht op aluminium. Dit schilderij is van Rembrandt van Rijn. Hij was een van de beste schilders die Europa gekend heeft.

Rembrandt van Rijn

De Nachtwacht op aluminium

Bij ToF aan je muur kun je De Nachtwacht op aluminium bestellen. Deze is leverbaar als muurcirkel en als rechthoekige wanddecoratie. Ook kun je uit verschillende maten kiezen. Als je kiest voor De Nachtwacht op aluminium, wordt dit schilderij van Rembrandt van Rijn gedrukt op Dibond® Butler Finish. Dit is een sandwichpaneel met een toplaag van stijlvol geborsteld aluminium.

1642
is het schilderij gemaakt

Schuttersstuk

De Nachtwacht is een schuttersstuk van de Hollandse kunstschilder Rembrandt van Rijn. Het schilderij is gemaakt in 1642. Op het schilderij zie je twee schutters, vergezeld door militairen, evenals enkele figuranten, die zich aan het opstellen zijn. Sinds 1908 is het kunstwerk van Rembrandt van Rijn te bewonderen in het Rijksmuseum. De Nachtwacht is een van de bekendste schilderijen van de wereld. Bij ons kun je deze op aluminium kopen.

De Nachtwacht als muurcirkel

Foto op aluminium geborsteld

Bestel je een foto op aluminium? Dan wordt de door jouw gekozen foto gedrukt op die toplaag van geborsteld aluminium. Daardoor zie je de structuur van het materiaal door de print heen. Dit geeft een uniek en luxe resultaat. Een fotoprint op aluminium past in elk type interieur. Toch zijn er wel interieurstijlen waarbij een foto op aluminium extra goed past, zoals een modern, een minimalistisch en een industrieel interieur.

Foto op wit aluminium

Bij ons wordt er bij een aluminium foto geen dekwit gebruikt tijdens het drukken. Ook gebruiken we geen wit aluminium. Dat houdt in dat als er wit in een wanddecoratie zit, je daar in plaats van wit de kleur van het aluminium ziet (grijs). Dit is juist de charme van een foto op een aluminium plaat. Vind je dat niet mooi? Dan zou je voor een ander materiaal kunnen kiezen. Wij verkopen ook wanddecoraties op plexiglashout en canvas. Bij al deze materialen worden de witte delen in een foto wel wit. Bij plexiglas printen we namelijk twee lagen wit achter de kleuren. Bij hout zit er een witte toplaag op het materiaal en canvas is van zichzelf al wit. Behalve De Nachtwacht verkopen wij nog meer wanddecoraties van Oude meesters.

Meesters-collectie