Pixel Meisje met de parel op plexiglas van Vermeer | ToF behang aan je muur
Inspiratie & advies

Meisje met de parel op plexiglas

Meisje met de parel op plexiglas koop je bij ToF aan je muur. Dit plexiglas schilderij is van Johannes Vermeer, een van de Oude Meesters, ook wel Hollandse Meesters genoemd. 

Bekend schilderij

Het meisje met de parel op plexiglas

Johannes Vermeer is een van de Oude Meesters, ook wel Hollandse Meesters genoemd. Hij schilderde tussen de veertig à vijftig schilderijen. Een van de bekendste schilderijen van Johannes Vermeer is Meisje met de parel. Wij verkopen Meisje met de parel op plexiglas. Dit schilderij is ook te verkrijgen in andere materialen: hout, canvas en aluminium.

Meisje met de parel als muurcirkel

Meisje met de parel als staande wanddecoratie

Circa
1665-1667 is het gemaakt

Populair schilderij

Meisje met de parel is een van de populairste schilderijen van Johannes Vermeer. Johannes Vermeer was een Nederlandse kunstschilder in de gouden eeuw. Het meisje wat te zien is op het schilderij Meisje met de parel is nooit geïdentificeerd. Het schilderij is gemaakt circa 1665-1667. Sinds 1902 is het schilderij te zien in het Mauritshuis in Den Haag. Wij verkopen Meisje met de parel op plexiglas.

Plexiglas heeft een luxe uitstraling

Bij ToF aan je muur kun je terecht voor een foto op plexiglas. Andere benamingen voor plexiglas zijn voor bijvoorbeeld acrylaat, perpex en acrylglas. Dit materiaal heeft een luxe uitstraling. Plexiglas bedrukken wij met een uv-print. Ons plexiglas is verkrijgbaar in allerlei diktes. Wij hebben gekozen voor een dikte van vijf millimeter, dit geeft een mooier effect dan dikker plexiglas.

Het melkmeisje

Een ander populair schilderij van Johannes Vermeer is Het melkmeisje. Het schilderij wordt ook wel De melkmeid of De keukenmeid genoemd. De keukenmeid is eigenlijk de beste naam, omdat op het schilderij een dienstmeisje te zien is die melk inschenkt. Een melkmeisje is een vrouw die melk aan huis bezorgd. De keukenmeid is te herkennen aan haar simpele kleding en hoofdkapje. Het schilderij Het melkmeisje dateert van circa 1660 en behoort sinds 1908 tot de collectie van het Rijksmuseum in Amsterdam.

Meisje met de parel als muurcirkel

Meisje met de parel als staande wanddecoratie