Pixel Oude Meesters op aluminium | ToF aan je muur
Inspiratie & advies

Oude Meesters op aluminium

Bij ToF aan je muur kun je terecht voor wanddecoraties van Oude Meesters op aluminium.

Een mooie toevoeging voor thuis

Oude Meesters op aluminium

Bij ToF aan je muur kun je Oude Meesters op aluminium kopen. Dit materiaal geeft je wanddecoratie een exclusieve uitstraling. In onze collectie Meesters zitten schilderijen van allerlei Hollandse Meesters die je op aluminium kunt laten drukken. Zo hebben we De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn en Het melkmeisje van Johannes Vermeer.

Meesters collectie

Meesters
fraaie wanddecoraties

Vincent van Gogh

Een van de bekendste Oude Meesters is Vincent van Gogh. Van Gogh werd gezien als een van de grootste schilders van de 19e eeuw, echter kreeg hij deze erkenning pas na zijn overlijden. Een van de populaire schilderijen van deze Oude Meester is zijn zelfportret. Dit schilderij maakte hij om geld te besparen, want door zichzelf te schilderen hoefde hij geen model te betalen. Dit populaire zelfportret verkopen wij zowel als muurcirkel en als wanddecoratie op aluminium.

De parasoldennen

Een schilderij dat wij op aluminium verkopen is de parasoldennen. Dit is een schilderij van een Italiaans landschap met parasoldennen van Hendrik Voogd. Hendrik Voogd was een Nederlandse schilder in de 18e en 19e eeuw. Parasolden is een boom die uit de dennenfamilie komt. Deze boom is vooral te zien in gebieden bij de kust. Dat komt omdat deze bomen goed bestand is tegen de wind. Wij verkopen zowel het portret van parasoldennen als muurcirkel en als wanddecoratie op aluminium.

Een knobbelzwaan

Een bekend schilderij van Jan Asselijn is De bedreigde zwaan. Het schilderij toont een knobbelzwaan die haar nest met eieren beschermt tegen een hond. De zwaan staat voor zuiverheid. Een ander erg populaire kunstschilder is Adriaen van Ostade. Een van zijn meest gewilde schilderijen is De vioolspeler. Op het schilderij is een vrolijke man te zien. In onze Meesters-collectie hebben we nog veel meer prachtige wanddecoraties van Hollandse Meesters die je als foto op aluminium kunt kopen.

Meesters collectie

Moderne kunst

Wil je juist heel andere kunst op je muur? Een collectie van ToF aan je muur die ook erg populair is, is de collectie Lijnkunst. In deze collectie vind je onder andere allerlei artistiek vormgegeven portretten van vrouwen bestaande uit lijnen. Ook zijn er elementen uit de natuur in de kunstwerken verwerkt. De fraaie wanddecoraties in deze collectie hebben vaak zachte kleuren, zoals pasteltinten. Deze muurdecoraties met moderne kunst zijn in diverse vormen en formaten verkrijgbaar.

Bekijk onze COLLECTIE LIJNKUNST