Pixel Interieur | Wanddecoratie | ToF aan je muur

Interieur

Bij ToF aan je muur verkopen we allerlei wanddecoraties. Alle kleuren en soorten hebben we. Door onze ruime assortiment zit er altijd wat tussen wat past in jouw interieur. Ook verkopen we vier verschillende materialen waardoor je je muurdecoratie ook een unieke uitstraling kan geven. Wil je meer weten over onze wanddecoraties? Lees onze blogs hierover.

Interieur Tips

Vind jij het lastig om de juiste maat van je wanddecoratie te bepalen? Wij gaan je hiermee op weg helpen, zodat je straks niet met een te grote of te kleine wanddecoratie zit. Wij geven tips voor verschillende plekken in de woonkamer en ook andere ruimtes.

Interieur Trends

In 2023 zullen wij elke maand een wanddecoratie uitkiezen als ‘Wanddecoratie van de Maand’. In dit blog lees je welke dat zijn. Nieuwsgierig naar de wanddecoratie van de maand augustus? Lees snel verder. In dit blog vind je ook de wanddecoraties van de voorgaande maanden.

Categorie

Titel..

Wil je weten welke wanddecoratie het beste past bij jouw interieur? Of wat de laatste trends zijn op gebied van wanddecoratie? Onze styliste Fleur geeft tips en advies.
Interieur Trends

2023 is hét jaar waarbij de natuur naar binnen wordt gehaald. Ook ronde en organische vormen zijn nog steeds in. Daarnaast zie je dat duurzaamheid en kwaliteit steeds belangrijker wordt gevonden. In dit blog lees je hoe je dat kunt vertalen met een wanddecoratie.