Pixel Glas schilderij portret vrouw | Vrouwen | ToF aan je muur
Inspiratie & advies

Glas schilderij met portret van een vrouw

Bij ToF aan je muur kun je een schilderij met een portret van een vrouw op (plexi)glas kopen. Wij hebben een uitgebreide selectie waaruit je kunt kiezen.

Een mooie toevoeging voor thuis

Schilderij portret vrouw

Zoek je een glasschilderij met een portret van een vrouw. Bekijk onze Vrouwen-collectie. In deze collectie vind je allerlei soorten plexiglas schilderijen van vrouwen in allerlei stijlen. Of je nu op zoek bent naar een bohemian wanddecoratie of een abstracte wanddecoratie. Wij hebben het. Zo zit er in ons assortiment een glasschilderij van een vrouw in goud en een glasschilderij van een Afrikaanse vrouw. Is dat niet wat je zoekt? Bekijk onze andere glasschilderijen van vrouwen.

Vrouwen-collectie

ToFFe
vrouwenportretten

Vrouwen-collectie

In onze Vrouwen-collectie zitten allerlei portretten van vrouwen in allerlei stijlen. De meeste wanddecoraties zijn foto’s van vrouwen. Daarnaast zijn er ook glas schilderijen zoals de ToF Wanddecoratie schilderij vrouwelijke kunst (zie foto). Die ziet er echt als geschilderd schilderij uit. Deze glasschilderij met een portret van een vrouw is te koop als vierkante wanddecoratie en als muurcirkel. Zo hebben we nog een aantal wanddecoraties met vrouwen die eruitzien als schilderij. Wil je weten welke? Bekijk onze collectie Vrouwen.

Vrouwen-collectie

Foto op plexiglas

Bij ToF aan je muur kun je terecht voor een foto op (plexi)glas. Andere benamingen voor plexiglas zijn voor bijvoorbeeld acrylaat, perpex en acrylglas. Dit materiaal heeft een luxe uitstraling. Plexiglas bedrukken wij met een uv-print. Ons plexiglas is verkrijgbaar in diverse diktes. Wij hebben gekozen voor een dikte van vijf millimeter, dit geeft een mooier effect dan dikker plexiglas. Buiten plexiglas om verkopen we nog drie materialen, een voorbeeld hiervan is foto op hout.

Koop een glas schilderij portret vrouw

In onze Vrouwen-collectie hebben we vele wanddecoraties die prachtig zijn voor op jouw muur. Zo hebben we bijvoorbeeld ToF Muurcirkel Afrikaanse vrouw gouden gezicht, ToF Wanddecoratie dames vrouwelijke Indiaan zwart-wit en ToF Wanddecoratie dames fantasie vrouw. Ook hebben we nog diverse andere muurdecoraties in onze Vrouwen collectie. Neem snel een kijkje in onze webshop.

Lijnkunst

Een van onze populaire collectie van ToF aan je muur is de collectie Lijnkunst. Met deze collectie krijgt je interieur een artistieke uitstraling. We hebben hier allerlei prachtige wanddecoraties. De muurdecoraties zijn in verschillende vormen en formaten te verkrijgen. Daarom zit er altijd iets bij wat goed past in jou huis. Lijnkunst is een afbeelding die uit duidelijke lijnen bestaat. Neem snel een kijkje in onze collectie-Lijnkunst en bestel gemakkelijk een wanddecoratie voor in jouw huis.

Collectie Lijnkunst