Pixel ToF aan je muur | Wanddecoratie | Muurdecoratie | Animals | Dieren

Dieren

In deze collectie vind je allerlei dieren posters. Wil je bijvoorbeeld een leeuw op plexiglas, een olifant op een wanddecoratie of een canvas met een Schotse hooglander? Bij ToF aan je muur kun je terecht voor allerlei soorten wanddecoratie met dieren koppen. De meeste zijn in zwart-wit. Hierdoor krijg je een stoere wanddecoratie, die in... Lees meer
In deze collectie vind je allerlei dieren posters. Wil je bijvoorbeeld een... Lees meer

In deze collectie vind je allerlei dieren posters. Wil je bijvoorbeeld een leeuw op plexiglas, een olifant op een wanddecoratie of een canvas met een Schotse hooglander? Bij ToF aan je muur kun je terecht voor allerlei soorten wanddecoratie met dieren koppen. De meeste zijn in zwart-wit. Hierdoor krijg je een stoere wanddecoratie, die in de meeste interieurs past. Bij ons heb je vier mogelijkheden: foto op plexiglas, foto op geborsteld aluminium, afbeelding op hout en canvas schilderij. Bij ons kun je zelf het formaat van je muurdecoratie kiezen. Ook kun je uit meerdere vormen kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld een grote wanddecoratie laten maken die echt een eyecather is in jouw interieur of meerdere muurcirkels naast elkaar hangen. We hebben ook allerlei dieren posters die leuk zijn als wanddecoratie voor een babykamer, jongenskamer of meidenkamer. Houd je van natuur? Wij hebben ook nog een collectie Landschappen en een collectie Natuur.

FilterFilter

Toont alle 64 resultaten

 • ToF Muurcirkel tijger met knipoog

  Dieren

  Muurcirkel met daarop een tijger die dreigend op je afloopt. De tijger kijkt in de lens van de camera, waardoor die nog dreigender over komt. Dit wordt nog eens benadrukt door de ronde vorm. Wat ook opvalt is dat de tijger zijn linkeroog dicht heeft. Deze muurcirkel is leverbaar in verschillende formaten en op 3 verschillende materialen: hout, aluminium en plexiglas. Ook is deze afbeelding verkrijgbaar als staande wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie tijger met knipoog

  Dieren

  Wanddecoratie met daarop een tijger die dreigend op je afloopt. De tijger kijkt in de lens van de camera, waardoor het nog dreigender over komt. Wat ook opvalt is dat de tijger zijn linkeroog dicht heeft. Deze wanddecoratie is leverbaar in verschillende formaten en leverbaar op 4 verschillende materialen: hout, canvas, aluminium en plexiglas. Ook is deze afbeelding verkrijgbaar als muurcirkel. Bij de muurcirkel zie je maar een klein stukje van de poten, waardoor de kop nog meer benadrukt wordt.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel tijger portret zwart-wit

  Dieren

  Een prachtige close-up van een tijger. De muurcirkel is in het zwart-wit met een zwarte achtergrond. Door de compositie en de lichtinval wordt je aandacht naar het midden van de muurcirkel getrokken. Wil jij deze ronde wanddecoratie aan je muur? Hij is leverbaar in verschillende formaten. Ook kun je uit 3 verschillende materialen kiezen: hout, aluminium en plexiglas. Deze afbeelding is ook verkrijgbaar als staande wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie tijger portret zwart-wit

  Dieren

  Een prachtige close-up van een tijger. De wanddecoratie is in het zwart-wit met een zwarte achtergrond. Door de compositie en de lichtinval wordt je aandacht naar het midden van de muurdecoratie getrokken. Wil jij deze wanddecoratie aan je muur? Hij is leverbaar in verschillende formaten. Ook kun je uit 3 verschillende materialen kiezen: hout, aluminium en plexiglas. Deze afbeelding is ook verkrijgbaar als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel tijger

  Dieren

  Muurcirkel met daarop een tijger in oranjetinten. Door deze kleurcombinatie heeft deze behangcirkel een warme uitstraling. De tijger op deze muurcirkel loopt rond in een veld. Achter de tijger zie je een vervaagde achtergrond met daarin wat bomen. Doordat alleen de tijger scherp in beeld is, springt deze er echt uit. Dit wordt nog eens benadrukt door de ronde vorm. De tijger heeft zijn bek open en kijkt ergens naar. Wat is niet te zien op de foto. Deze muurcirkel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en leverbaar op 3 verschillende materialen: hout, aluminium en plexiglas. Ook is deze afbeelding verkrijgbaar als liggende wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie tijger

  Dieren

  Wanddecoratie met daarop een tijger in oranjetinten. Door deze kleurcombinatie heeft deze behangcirkel een warme uitstraling. De tijger op deze muurcirkel loopt rond in een veld. Achter de tijger zie je een vervaagde achtergrond met daarin wat bomen. Doordat alleen de tijger scherp in beeld is, springt deze er echt uit. De tijger heeft zijn bek open en kijkt ergens naar. Wat is niet te zien op de foto. Deze wanddecoratie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en leverbaar op 4 verschillende materialen: hout, canvas, aluminium en plexiglas. Ook is deze afbeelding verkrijgbaar als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie tijger in de sneeuw

  Dieren

  Op deze wanddecoratie zie je een tijger die rondspringt in de sneeuw. Door de manier waarop die gefotografeerd is, lijkt het alsof hij de kamer inspringt. Met deze wanddecoratie heb je echt een blikvanger in huis. Dus bestel ‘m snel. Deze prachtige wanddecoratie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en leverbaar op 4 verschillende materialen: hout, canvas, aluminium en plexiglas. Ook is deze afbeelding verkrijgbaar als muurcirkel. Bij de muurcirkel springt de tijger er nog meer uit.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel tijger in de sneeuw

  Dieren

  Op deze muurcirkel zie je een tijger die rondspringt in de sneeuw. Door de manier waarop die gefotografeerd is, lijkt het alsof hij de kamer inspringt. Door de ronde vorm wordt dat nog eens benadrukt. Met deze muurcirkel heb je echt een blikvanger in huis. Dus bestel ‘m snel. Deze prachtige muurcirkel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en leverbaar op 3 verschillende materialen: hout, aluminium en plexiglas. Ook is deze afbeelding verkrijgbaar als liggende wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Muurcirkel dieren lief katje

  Dieren

  Op deze muurcirkel is een close-up te zien van een poes die je van voren aankijkt. De poes heeft een roodbruine vacht met strepen. Het beestje heeft grote groene ogen waarmee hij je wat verbaasd aan lijkt te kijken. Tegen deze sprekende groene ogen kun je toch geen nee zeggen? Erg leuk voor in een kinderkamer. Wij maken al onze muurdecoraties op maat. Daarom kun je uit verschillende materialen en maten kiezen. Ook kun je deze foto op een liggende wanddecoratie laten drukken.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dier lief katje

  Dieren

  Op deze wanddecoratie is een close-up te zien van een poes die je van voren aankijkt. De poes heeft een roodbruine vacht met strepen. Het beestje heeft grote groene ogen waarmee hij je wat verbaasd aan lijkt te kijken. Tegen deze sprekende groene ogen kun je toch geen nee zeggen? Erg leuk voor in een kinderkamer. Wij maken al onze wanddecoraties op maat. Daarom kun je uit verschillende materialen en maten kiezen. Ook kun je deze foto op een muurcirkel laten drukken.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren portret Afrikaanse leeuw zwart-wit

  Dieren

  Muurcirkel met een prachtige portret van een Afrikaanse leeuw in zwart-wit. De Afrikaanse leeuw is een van de meest bekende dieren uit Afrika. Daarnaast kun je in Afrika verschillende dieren spotten uit ‘The big Five’. Deze leeuw kijkt heel krachtig uit zijn ogen. Doordat de afbeelding zwart-wit is, past deze muurcirkel goed in een smaakvol en modern interieur. Ook kun je de muurcirkel in verschillende afmetingen bestellen en op diverse materialen. De muurcirkel is ook verkrijgbaar als staande wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dier portret Afrikaanse leeuw zwart-wit

  Dieren

  Wanddecoratie met een prachtige portret van een Afrikaanse leeuw in zwart-wit. De Afrikaanse leeuw is een van de meest bekende dieren uit Afrika. Daarnaast kun je in Afrika verschillende dieren spotten uit ‘The big Five’. Deze leeuw kijkt heel krachtig uit zijn ogen. Doordat de afbeelding zwart-wit is, past deze wanddecoratie goed in een smaakvol en modern interieur. Ook kun je de wanddecoratie in verschillende afmetingen bestellen en op diverse materialen. Deze wanddecoratie is ook verkrijgbaar als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren grappige wasbeer

  Dieren

  Een wasbeer die je met grote ogen aankijkt. Je ziet de kop en een deel van zijn lichaam. De wasbeer heeft een grote bril op die het uiterlijk extra accentueert. Ook lijkt het dier daardoor net een professor. Dit is een leuke muurcirkel voor een babykamer of kinderkamer. Wij maken al onze muurdecoraties op maat. Daardoor kun je uit meerdere materialen en maten kiezen. Ook is deze grappige afbeelding leverbaar als liggende wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dier grappige wasbeer

  Dieren

  Een wasbeer die je met grote ogen aankijkt. Je ziet de kop en een deel van zijn lichaam. De wasbeer heeft een grote bril op die het uiterlijk extra accentueert. Ook lijkt het dier daardoor net een professor. Dit is een leuke wanddecoratie voor een babykamer of kinderkamer. Wij maken al onze wanddecoraties op maat. Daardoor kun je uit meerdere materialen en maten kiezen. Ook is deze grappige afbeelding leverbaar als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren schattige wasbeer

  Dieren

  Een wasbeer die je recht in de ogen aankijkt. Je ziet alleen het bovenlichaam van de wasbeer. De handen van de wasbeer zijn gevouwen. De achtergrond is leeg. Leuk voor een babykamer of kinderkamer. Hij is leverbaar in verschillende maten en op verschillende materialen. Deze muurdecoratie is ook leverbaar als liggende wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dier schattige wasbeer

  Dieren

  Een wasbeer die je recht in de ogen aankijkt. Je ziet alleen het bovenlichaam van de wasbeer. De handen van de wasbeer zijn gevouwen. De achtergrond is leeg. Leuk voor een babykamer of kinderkamer. Hij is leverbaar in verschillende maten en op verschillende materialen. Deze wanddecoratie is ook leverbaar als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren klein konijn

  Dieren

  Een foto van een konijn die je recht aankijkt. Het konijn heeft een bruine vacht. Dit konijn ziet er schattig uit en past perfect in een babykamer, jongenskamer of meidenkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op een materialen laten drukken. Je kunt kiezen plexiglas, aluminium en hout. Ook is deze afbeelding leverbaar als rechthoekige wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dier klein konijn

  Dieren

  Een foto van een konijn die je recht aankijkt. Het konijn heeft een bruine vacht. Dit konijn ziet er schattig uit en past perfect in een babykamer, jongenskamer of meidenkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op een materialen laten drukken. Je kunt kiezen plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook is deze afbeelding leverbaar als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren zwarte panter

  Dieren

  Kijk maar uit! Op deze wanddecoratie staat een zwarte panter die jou in de gaten houdt. De ogen van deze gevaarlijke panter vallen meteen goed op, omdat de achtergrond weinig kleur heeft. Maar maak je niet druk, gelukkig is deze zwarte panter niet echt. Deze muurcirkel is leverbaar in verschillende maten en op verschillende materialen. Ook is deze leverbaar als liggende wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie dier zwarte panter

  Dieren

  Kijk maar uit! Op deze wanddecoratie staat een zwarte panter die jou in de gaten houdt. De ogen van deze gevaarlijke panter valt meteen goed op, omdat de achtergrond weinig kleur heeft. Maar maak je niet druk, gelukkig is deze zwarte panter niet echt. Deze wanddecoratie is leverbaar in verschillende maten en op verschillende materialen. Ook is deze leverbaar als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren gemsbokken duel zwart-wit

  Dieren

  Zwart-wit afbeelding van twee gemsbokken die in gevecht zijn met elkaar. Gemsbokken worden ook wel spiesbokken genoemd. Niet zo’n gekke naam als je hun hoorns ziet. Om de bokken heen zie je een stofwolk en op de grond zie je wat stenen/kleine rotsen. Deze afbeelding kun je ook als liggende wanddecoratie kopen. Ook kun je kiezen uit meerdere materialen en maten.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dier gemsbokken duel zwart-wit

  Dieren

  Zwart-wit afbeelding van twee gemsbokken die in gevecht zijn met elkaar. Gemsbokken worden ook wel spiesbokken genoemd. Niet zo’n gekke naam als je hun hoorns ziet. Om de bokken heen zie je een stofwolk en op de grond zie je wat stenen/kleine rotsen. Deze afbeelding kun je ook als muurcirkel kopen. Ook kun je kiezen uit meerdere materialen en maten.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren neushoorn met grote hoorn zwart-wit

  Dieren

  De kop van een neushoorn vanaf de zijkant gezien, in zwart-wit met een zwarte achtergrond. Daardoor wordt de ivoren hoorn extra uitgelicht. Ook heeft deze neushoorn nog een kleinere stomp. Deze stomp komt alleen voor bij bepaalde soorten. Deze wanddecoratie is ook leverbaar als muurcirkel. Dan wordt de hoorn nog meer benadrukt. Ook kun je bij ons uit verschillende maten en materialen kiezen.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dier neushoorn met grote hoorn zwart-wit

  Dieren

  De kop van een neushoorn vanaf de zijkant gezien, in zwart-wit met een zwarte achtergrond. Daardoor wordt de ivoren hoorn extra uitgelicht. Ook heeft deze neushoorn nog een kleinere stomp. Deze stomp komt alleen voor bij bepaalde soorten. Deze wanddecoratie is ook leverbaar als muurcirkel. Dan wordt de hoorn nog meer benadrukt. Ook kun je bij ons uit verschillende maten en materialen kiezen.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren portret van een leeuw zwart-wit

  Dieren

  Een zwart-wit foto van een mannetjesleeuw die zit en ergens naar kijkt. De leeuw is schuin afgebeeld. Daardoor kijkt hij je niet recht aan. Door de belichting valt met name de bek op, omdat die het lichtste van kleur is. Wil je deze koning van de jungle ook aan je muur? Bij ons is die leverbaar in verschillende maten en op verschillende soorten materiaal: plexiglas, dibond (aluminium) en hout. Deze afbeelding kun je ook als staande wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dier portret van een leeuw zwart-wit

  Dieren

  Een zwart-wit foto van een mannetjesleeuw die zit en ergens naar kijkt. De leeuw is schuin afgebeeld. Daardoor kijkt hij je niet recht aan. Door de belichting valt met name de bek op, omdat die het lichtste van kleur is. Wil je deze koning van de jungle ook aan je muur? Bij ons is die leverbaar in verschillende maten en op verschillende soorten materiaal: plexiglas, dibond (aluminium), hout en canvas. Deze afbeelding kun je ook als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren portret westelijke laagland gorilla zwart-wit

  Dieren

  De kop van een gorilla. De afbeelding is in zwart-wit op een zwarte achtergrond. Daar springen met name de neus en de mond eruit. Daarboven zie je twee indringende ogen. Hoewel de afbeelding vrij sober oogt, springt die er toch uit. Deze stoere gorilla past goed in een modern, minimalistisch en strak interieur. Deze muurdecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding ook als liggende wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dier portret westelijke laagland gorilla zwart-wit

  Dieren

  De kop van een gorilla. De afbeelding is in zwart-wit op een zwarte achtergrond. Daar springen met name de neus en de mond eruit. Daarboven zie je twee indringende ogen. Hoewel de afbeelding vrij sober oogt, springt die er toch uit. Deze stoere gorilla past goed in een modern, minimalistisch en strak interieur. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding ook als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren close-up zebra zwart-wit

  Dieren

  De ToF Muurcirkel dieren close-up zebra zwart-wit is een bijzondere verschijning. Haal een stukje avontuur in huis met deze bijzondere wanddecoratie. Door de gekozen uitsnede en de ronde vorm oogt deze muurdecoratie abstract. Te leveren in verschillende materialen zoals Dibond butler finish (aluminium), hout en plexiglas. Landelijk en modern in een kunstwerk gevangen. Deze muurcirkel is ook als staande wanddecoratie verkrijgbaar.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dier close-up zebra zwart-wit

  Dieren

  De ToF Wanddecoratie dier close-up zebra zwart-wit is een bijzondere verschijning. Haal een stukje avontuur in huis met deze bijzondere muurdecoratie. Door de gekozen uitsnede oogt deze abstract. Te leveren in verschillende materialen zoals Dibond butler finish (aluminium), hout, canvas en plexiglas. Landelijk en modern in een kunstwerk gevangen. Deze wanddecoratie is ook als muurcirkel verkrijgbaar.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel natuur alligator patroon achtergrond

  Dieren

  Een prachtige alligator patroon achtergrond muurcirkel. De alligator is familie van de krokodil, maar minder gevaarlijk dat jij denkt. De gele en gouden kleuren van zijn huid geven jouw interieur extra warmte. Deze prachtige muurcirkel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en leverbaar op 4 verschillende materialen: hout, canvas, aluminium en plexiglas. Ook is deze afbeelding verkrijgbaar als liggende wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie natuur alligator patroon achtergrond

  Dieren

  Een prachtige alligator patroon achtergrond wanddecoratie. De alligator is familie van de krokodil, maar minder gevaarlijk dat jij denkt. De gele en gouden kleuren van zijn huid geven jouw interieur extra warmte. Deze prachtige wanddecoratie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en op diverse materialen. Ook kun je deze afbeelding kopen als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren Schotse hooglander zwart-wit

  Dieren

  Op de muurcirkel zie je de kop van een Schotse hooglander. Het dier heeft zijn kop naar je toegedraaid, maar doordat het haar voor de ogen hangt zie je die niet. Twee hoorns steken omhoog. Deze Schotse hooglander past goed in een rustiek en landelijk interieur. Vooral als je deze op hout laat drukken. Heb je een modern interieur, dan is plexiglas of aluminium mooier. Deze muurdecoratie is ook verkrijgbaar als liggende wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dier Schotse hooglander zwart-wit

  Dieren

  Op de wanddecoratie zie je de kop van een Schotse hooglander. Het dier heeft zijn kop naar je toegedraaid, maar doordat het haar voor de ogen hangt zie je die niet. Twee hoorns steken omhoog. Deze Schotse hooglander past goed in een rustiek en landelijk interieur. Vooral als je deze op hout of canvas laat drukken. Heb je een modern interieur, dan is plexiglas of aluminium mooier. Deze wanddecoratie is ook verkrijgbaar als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren trotse pauw

  Dieren

  Met deze prachtige pauw aan de muur steek je iedereen de kroon. De veren en de kleuren komen goed tot zijn recht op deze mooie wanddecoratie. De ‘ogen’ in de veren geven dit kunstwerk net iets meer allure. Echt een blikvanger voor in je woonkamer. Deze muurcirkel is ook te koop als liggende wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dier trotse pauw

  Dieren

  Met deze prachtige pauw aan de muur steek je iedereen de kroon. De veren en de kleuren komen goed tot zijn recht op deze mooie wanddecoratie. De ‘ogen’ in de veren geven dit kunstwerk net iets meer allure. Echt een blikvanger voor in je woonkamer. Deze wanddecoratie is ook te koop als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren leeuwenkop zwart-wit

  Dieren

  Een muurcirkel met daarop een leeuwenkop in zwart-wit kleuren. De leeuw is een van de meest bekende wilde dieren op aarde. De leeuw is het vaakst te vinden op het Afrikaanse continent. Daarnaast is deze muurcirkel zwart-wit, zodat die perfect past in een smaakvol en modern interieur. De muurcirkel is leverbaar in verschillende afmetingen en op diverse materialen. Ook is deze leverbaar als liggende wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie leeuwenkop zwart-wit

  Dieren

  Wanddecoratie met daarop een leeuwenkop in de zwart-wit kleuren. De leeuw is een van de meest bekende wilde dieren op aarde. De leeuw is het vaakst te vinden op het Afrikaanse continent. Naast de bekende leeuw, kun je daar ook andere dieren van ‘The big five’ spotten. Daarnaast is deze wanddecoratie zwart-wit, zodat die perfect past in een smaakvol en modern interieur. De wanddecoratie is leverbaar in verschillende afmetingen en op diverse materialen. Ook is deze leverbaar als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren kaffer buffel zwart-wit

  Dieren

  Een Afrikaanse buffel, ook wel kafferbuffel genoemd. Je ziet een close-up van dit Afrikaanse rund. Daardoor trekt met name de ronde hoorn de aandacht. Verder zie je een oor, een oog en een deel van de neus. Door deze uitsnede wordt de aandacht meteen getrokken. Mooi als wanddecoratie voor boven de bank of eettafel. De afbeelding is in zwart-wit. Daardoor ziet die er stoer uit. Deze afbeelding kun je ook als liggende wanddecoratie bij ons kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie dier kaffer buffel zwart-wit

  Dieren

  Een Afrikaanse buffel, ook wel kafferbuffel genoemd. Je ziet een close-up van dit Afrikaanse rund. Daardoor trekt met name de ronde hoorn de aandacht. Verder zie je een oor, een oog en een deel van de neus. Door deze uitsnede wordt de aandacht meteen getrokken. Mooi als wanddecoratie voor boven de bank of eettafel. De afbeelding is in zwart-wit. Daardoor ziet die er stoer uit. Deze afbeelding kun je ook als muurcirkel bij ons kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren Burchell zebra

  Dieren

  Je ziet een deel van de kop en het lichaam van de zebra. Door de ronde vorm wordt de kop extra benadrukt. De zwart-witte strepen vallen ook erg op. De afbeelding is grotendeels in zwart-wit. Alleen bij de zebra zelf zie je een klein beetje kleur. Door de gekozen uitsnede krijg je een abstract beeld. Daardoor past deze muurdecoratie goed in onder andere een modern interieur. Deze muurdecoratie is ook leverbaar als liggende wanddecoratie. Daarbij zie je wat meer van het lichaam.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dier Burchell zebra

  Dieren

  Je ziet een deel van de kop en het lichaam van de zebra. De zwart-witte strepen vallen erg op. De afbeelding is grotendeels in zwart-wit. Alleen bij de zebra zelf zie je een klein beetje kleur. Door de gekozen uitsnede krijg je een abstract beeld. Daardoor past deze wanddecoratie goed in onder andere een modern interieur. Deze wanddecoratie is ook leverbaar als muurcirkel. Daarbij wordt de kop extra benadrukt.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren moeder en babygiraf

  Dieren

  Muurcirkel met moeder en baby giraffe in zwart-wit. Schattig voor de babykamer of kinderkamer van je kind. Op de muurdecoratie staat een moeder giraffe en haar baby giraffe uitgebeeld. De twee giraffen vallen goed op, omdat de achtergrond zwart is. Door de ronde vorm worden de twee koppen van de moeder en baby giraffe nog meer benadrukt. Deze muurcirkel is leverbaar in verschillende materialen en op verschillende afmetingen. Ook is deze leverbaar als liggende wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dieren moeder en babygiraf

  Dieren

  Wanddecoratie met moeder en baby giraffe in zwart-wit. Schattig voor de babykamer van de baby. Of kinderkamer van het kind. Op de wanddecoratie staat een moeder giraffe en haar baby giraffe uitgebeeld. De twee giraffen vallen goed op, omdat de achtergrond zwart is. Deze muurcirkel is leverbaar in verschillende materialen en op verschillende afmetingen. Ook is deze leverbaar als muurcirkel. Bij de muurcirkel worden de koppen van de giraffen nog meer benadrukt.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren giraffe zwart-wit

  Dieren

  Doordat we gekozen hebben voor een zwart-wit uitvoering, krijgt deze muurcirkel met giraffe (ook wel geschreven als giraf) een chique uitstraling. Door de ronde vorm wordt de kop extra benadrukt. Deze muurcirkel is ook leverbaar als staande wanddecoratie. Dan krijgt juist de lange nek meer aandacht. Zo is er voor ieder wat wils.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dier giraffe zwart-wit

  Dieren

  Doordat we gekozen hebben voor een zwart-wit uitvoering, krijgt deze wanddecoratie met giraffe (ook wel geschreven als giraf) een chique uitstraling. Door de staande vorm wordt de lange nek extra benadrukt. Deze wanddecoratie is ook leverbaar als muurcirkel. Dan krijgt juist de kop meer aandacht. Zo is er voor ieder wat wils.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel dieren uil oehoe zwart-wit

  Dieren

  Op de ToF Muurcirkel dieren uil oehoe zwart-wit is een deel van de kop van een oehoe te zien. De oehoe is een van de grootste uilen ter wereld. Je ziet alleen de ogen, de snavel en een stuk van zijn kop. De uil kijkt je aan met indringende ogen. Door de ronde vorm worden de ogen en de snavel nog meer benadrukt. Met deze opvallende ogen aan je muur word je echt in de gaten gehouden. Deze afbeelding is ook leverbaar als rechthoekige wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dier uil oehoe zwart-wit

  Dieren

  Op de ToF Wanddecoratie dier uil oehoe zwart-wit is een deel van de kop van een oehoe te zien. De oehoe is een van de grootste uilen ter wereld. Je ziet alleen de ogen, de snavel en een stuk van zijn kop. De uil kijkt je aan met indringende ogen. Met deze opvallende ogen aan je muur word je echt in de gaten gehouden. Deze afbeelding is ook leverbaar als muurcirkel. Dan worden de ogen en de snavel nog meer benadrukt.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren giraf in kleur

  Dieren

  Deze giraf is erg leuk voor een jongenskamer of meidenkamer. Een giraf (ook wel geschreven als giraffe) is door zijn lange nek en gevlekte huid een opvallende verschijning. Een volwassen giraf kan zelfs wel vijf meter hoog worden. Ook heeft hij twee hoorntjes op zijn kop. Daardoor doet een giraf ook wel een beetje aan een draak denken. Als je goed kijkt, zie je dat deze giraf aan het kauwen is. Net als koeien zijn giraffen herkauwers. Ze besteden wel vier uur per dag aan eten. Wil je deze afbeelding als muurcirkel bestellen, dan kun je bij ons uit drie verschillende materialen laten drukken: plexiglas, aluminium en hout. Ook is deze afbeelding leverbaar als staande wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dier giraf in kleur

  Dieren

  Deze giraf is erg leuk voor een jongenskamer of meidenkamer. Een giraf (ook wel geschreven als giraffe) is door zijn lange nek en gevlekte huid een opvallende verschijning. Een volwassen giraf kan zelfs wel vijf meter hoog worden. Ook heeft hij twee hoorntjes op zijn kop. Daardoor doet een giraf ook wel een beetje aan een draak denken. Als je goed kijkt, zie je dat deze giraf aan het kauwen is. Net als koeien zijn giraffen herkauwers. Ze besteden wel vier uur per dag aan eten. Wil je deze afbeelding als wanddecoratie bestellen, dan kun je bij ons uit 4 verschillende materialen laten drukken: plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook is deze afbeelding leverbaar als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren Afrikaanse buffel zwart-wit

  Dieren

  Een Afrikaanse buffel, ook wel kafferbuffel genoemd. Je ziet een close-up van dit Afrikaanse rund. Daardoor trekt met name de ronde hoorn de aandacht. Verder zie je een oor, een oog en een deel van de neus. Door deze uitsnede wordt de aandacht meteen getrokken. Mooi als wanddecoratie voor boven de bank of eettafel. De afbeelding is in zwart-wit. Daardoor ziet die er stoer uit. Deze afbeelding kun je ook als liggende wanddecoratie bij ons kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dier Afrikaanse buffel zwart-wit

  Dieren

  Een Afrikaanse buffel, ook wel kafferbuffel genoemd. Je ziet een close-up van dit Afrikaanse rund. Daardoor trekt met name de ronde hoorn de aandacht. Verder zie je een oor, een oog en een deel van de neus. Door deze uitsnede wordt de aandacht meteen getrokken. Mooi als wanddecoratie voor boven de bank of eettafel. De afbeelding is in zwart-wit. Daardoor ziet die er stoer uit. Deze afbeelding kun je ook als muurcirkel bij ons kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dierenkop olifant zwart-wit

  Dieren

  Deze zwart-witte wanddecoratie waarop alleen de kop en een deel van oren en de slurf van de olifant te zien zijn is erg indrukwekkend. Door de ronde vorm wordt de kop nog meer benadrukt. Deze muurcirkel trekt zeker de aandacht in je huis of op kantoor. Door zijn stoere uiterlijk past deze ook in veel soorten interieurs. Of je nu van landelijk, bohemian of industrieel houdt. Dus wacht niet langer en bestel deze blikvanger. Deze wanddecoratie is ook leverbaar als staande wanddecoratie. Dan zie je de hele slurf van de olifant.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dierenkop olifant zwart-wit

  Dieren

  Deze zwart-witte wanddecoratie waarop alleen de kop, de oren en de slurf van de olifant te zien zijn is erg indrukwekkend. Deze muurdecoratie trekt zeker de aandacht in je huis of op kantoor. Door zijn stoere uiterlijk past deze ook in veel soorten interieurs. Of je nu van landelijk, bohemian of industrieel houdt. Dus wacht niet langer en bestel deze blikvanger. Deze wanddecoratie is ook leverbaar als muurcirkel. Als ronde wanddecoratie wordt de kop nog meer benadrukt.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren zilverrug gorilla zwart-wit

  Dieren

  Deze zilverrug, ook wel westelijke laaglandgorilla genoemd, in zwart-wit is een indrukwekkende verschijning. Vooral de neus met de twee grote neusgaten valt erg op. De rest van de kop en het lichaam vervagen in de zwarte achtergrond. De gorilla is van voren gefotografeerd. Wil je ook zo’n stoere wanddecoratie? Hij is leverbaar in verschillende maten en op verschillende materialen: hout, aluminium en plexiglas. Ook kun je deze afbeelding als liggende wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dier zilverrug gorilla zwart-wit

  Dieren

  Deze zilverrug, ook wel westelijke laaglandgorilla genoemd, in zwart-wit is een indrukwekkende verschijning. Vooral de neus met de twee grote neusgaten valt erg op. De rest van de kop en het lichaam vervagen in de zwarte achtergrond. De gorilla is van voren gefotografeerd. Wil je ook zo’n stoere wanddecoratie? Hij is leverbaar in verschillende maten en op verschillende materialen: hout, canvas, aluminium en plexiglas. Ook kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel jungle dieren

  Dieren

  Breng de jungle bij je kind in de slaapkamer met deze prachtig uitgevoerde illustratie. Je ziet allerlei dieren, zoals twee papegaaien, een toekan, een aap en een zebra. Deze stijlvolle wanddecoratie is perfect voor een jongenskamer of meidenkamer. Je kunt zelf beslissen op wat voor materiaal je deze wilt laten afdrukken: hout, plexiglas of aluminium (dipond plaat). Deze afbeelding is ook leverbaar als vierkante wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie jungle dieren

  Dieren

  Breng de jungle bij je kind in de slaapkamer met deze prachtig uitgevoerde illustratie. Je ziet allerlei dieren, zoals twee papegaaien, een toekan, een aap en een zebra. Deze stijlvolle wanddecoratie is perfect voor een jongenskamer of meidenkamer. Je kunt zelf beslissen op wat voor materiaal je deze wilt laten afdrukken: canvas, hout, plexiglas of aluminium (dipond plaat). Deze afbeelding is ook leverbaar als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel jungle met dieren

  Dieren

  Breng de jungle bij je kind in de slaapkamer met deze kleurrijke illustratie. Er zijn allerlei dieren te zien, zoals toekan, een papegaai, een zebra, een cheeta en een flamingo. Samen vormen zij een bont gezelschap dat de kamer van je zoon of dochter helemaal opfleurt. Je kunt uit allerlei materialen en maten kiezen. Deze illustratie is ook leverbaar als vierkante wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie jungle met dieren

  Dieren

  Breng de jungle bij je kind in de slaapkamer met deze kleurrijke illustratie. Er zijn allerlei dieren te zien, zoals toekan, een papegaai, een zebra, een cheeta en een flamingo. Samen vormen zij een bont gezelschap dat de kamer van je zoon of dochter helemaal opfleurt. Je kunt uit allerlei materialen en maten kiezen. Deze illustratie is ook leverbaar als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren illustratie pauwen

  Dieren

  Op deze muurcirkel zijn er twee kleurrijke pauwen afgebeeld. De achtergrond bestaat uit prachtige en fleurige bloemen. Deze mooie muurcirkel is ideaal voor iemand die houdt van een interieur met een exotisch tintje. Deze muurdecoratie is leverbaar in verschillende maten en op verschillende materialen. Deze muurcirkel is ook leverbaar als liggende wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dieren illustratie pauwen

  Dieren

  Op deze wanddecoratie zijn er twee kleurrijke pauwen afgebeeld. De achtergrond bestaat uit prachtige en fleurige bloemen. Deze mooie wanddecoratie is ideaal voor iemand die houdt van een interieur met een exotisch tintje. Deze wanddecoratie is leverbaar in verschillende maten en op verschillende materialen. Ook is deze leverbaar als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel dieren lieve panda

  Dieren

  Reuzenpanda’s lijken lief en schattig. Deze muurcirkel bevestigt dat nog eens. Dit komt onder andere door de bolle kop in combinatie met de grote zwarte ogen. Ook de manier van zitten – op hun achterwerk – doet menselijk aan. Toch kan een reuzenpanda, ook wel panda, pandabeer of bamboebeer genoemd, gevaarlijk zijn als hij zich moet verdedigen. Deze muurcirkel doet echter niets en kan perfect op de slaapkamer van je kind. Hij is leverbaar in verschillende maten en op verschillende materialen. Deze muurdecoratie is ook leverbaar als liggende wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie dier lieve panda

  Dieren

  Reuzenpanda’s lijken lief en schattig. Deze wanddecoratie bevestigt dat nog eens. Dit komt onder andere door de bolle kop in combinatie met de grote zwarte ogen. Ook de manier van zitten – op hun achterwerk – doet menselijk aan. Toch kan een reuzenpanda, ook wel panda, pandabeer of bamboebeer genoemd, gevaarlijk zijn als hij zich moet verdedigen. Deze wanddecoratie doet echter niets en kan perfect op de slaapkamer van je kind. Hij is leverbaar in verschillende maten en op verschillende materialen. Deze wanddecoratie is ook leverbaar als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  29