Pixel ToF aan je muur | Klantenservice | Veelgestelde vragen | FAQ

Veelgestelde vragen

Kan ik een nieuw ophangsysteem bestellen?

Bij ons wordt er altijd gratis een ophangsysteem meegestuurd dat geschikt is voor de wanddecoratie die jij hebt besteld. Zo weet je zeker dat je altijd het goede ophangsysteem hebt. Wil je een nieuw ophangsysteem? Stuur een e-mail naar info@tofaanjemuur.nl of neem telefonisch contact op via 0546 – 706 177. Vermeld het ordernummer, zo kunnen we zien wat voor soort muurdecoratie je besteld hebt. Elk type wanddecoratie heeft namelijk zijn eigen ophangsysteem.

Hoe kan ik een wanddecoratie het beste ophangen?

Bij wanddecoraties op plexiglas zit er een beschermfolie aan de voorzijde. Dit is om je muurdecoratie te beschermen tegen krassen. Haal deze folie er af voordat je je wanddecoratie gaat ophangen. Elk type wanddecoratie heeft zijn eigen ophangsysteem. Bij de meeste ophangsystemen zit een handleiding voor dat type. We hebben echter gemerkt dat die niet altijd even duidelijk is. Daarom hebben we een extra gebruiksaanwijzing gemaakt. De gebruiksaanwijzing downloaden. Let op! In de gebruiksaanwijzing staat per materiaal een instructie. Zorg er voor dat je de juiste instructie erbij pakt. Deze gebruiksaanwijzing krijg je ook toegestuurd op moment dat je een muurdecoratie besteld hebt.

Kan ik een ToF-wanddecoratie ook ophangen aan een railsysteem?

Dat ligt aan wat voor type railsysteem en wat voor soort wanddecoratie je hebt besteld. Omdat daar verschil in kan zitten, kunnen wij niet op voorhand zeggen of dat mogelijk is.

Er zit een kras op mijn wanddecoratie. Wat nu?

Als je een wanddecoratie van plexiglas besteld hebt, zit er aan de voorkant beschermfolie op. Dit is om krassen te voorkomen. Door deze folie kan het soms lijken dat je wanddecoratie beschadigd is, maar dat is meestal niet het geval. Mocht je wanddecoratie na het verwijderen van de folie toch transportschade hebben, neem dan contact met ons op via info@tofaanjemuur.nl. Maak ook een of meerdere foto’s van de beschadiging.

Mijn wanddecoratie ziet er dof uit. Hoe kan dat?

Het kan zijn dat er beschermfolie op je wanddecoratie zit, om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Daardoor kan het zijn dat de afbeelding er wat dof uitziet. Verwijder deze folie voordat je je wanddecoratie gaat ophangen. Alleen wanddecoraties van plexiglas hebben aan de voorkant een beschermfolie.

Is een ToF-wanddecoratie bestand tegen water?

Dit hangt af van het soort materiaal dat je uitgekozen hebt voor je muurdecoratie. Plexiglas en aluminium (dibond plaat) kunnen wel tegen water. Hout en canvas niet. Wil je je wanddecoratie buiten ophangen of in een natte ruimte, zoals een badkamer, dan is dat altijd op eigen risico. Meer informatie hierover vind je bij de volgende vraag.

Kan ik een ToF-wanddecoratie ook buiten ophangen?

Een plexiglas schilderij of een foto op aluminium zou je buiten op kunnen hangen, aangezien deze bestand zijn tegen water en uv-licht. Een houten wandpaneel of canvas schilderij zijn niet bestand tegen water. Je hebt buiten echter ook met andere weersomstandigheden te maken, zoals wind, hagel, sneeuw en storm. Vandaar dat het buiten ophangen altijd op eigen risico is. Een tip: wil je je wanddecoratie toch buiten ophangen, hang deze dan op een beschutte plek en niet pal in de zon. Zo heb je er langer plezier van.

Hoe kan ik het beste een ToF-wanddecoratie schoonmaken?

Zorg er voor dat als je je muurdecoratie aanraakt, dat je handen schoon zijn. Zo voorkom je vlekken. Zit er toch een vlek op je wanddecoratie? Maak deze dan schoon met lauwwarm water. Gebruik geen schoonmaakmiddelen, want deze kunnen de inkt en het materiaal aantasten. Gebruik ook geen middelen als glassex. Wees altijd voorzichtig. Wrijf niet te hard. Gebruik altijd een zachte doek. Schuursponzen en dergelijke kunnen de print en het materiaal beschadigen. Voor afstoffen kun je een schone en droge zachte doek gebruiken.

Welke materialen verkopen jullie bij ToF?

Bij Tof aan je muur kun je wanddecoraties van plexiglas, aluminium (dibond plaat), hout en canvas bestellen. Meer informatie over onze materialen vind je op de homepage.

Wat is het verschil tussen jullie aanbod en dat van vergelijkbare aanbieders?

Bij ToF aan je muur bieden we meer materialen aan. Bij de meeste aanbieders van wanddecoratie kun je alleen muurdecoratie op dibond plaat bestellen. Dit wordt ook wel foto op aluminium genoemd, omdat de toplaag van geborsteld aluminium is gemaakt. Bij ons kun je ook een foto op glas, een houten wandpaneel en een canvas schilderij bestellen.

Bij ons krijg je altijd de beste kwaliteit. De materialen die bij ons verkrijgbaar zijn, hebben een luxe uitstraling en geven het beste resultaat qua kleurechtheid. Meer informatie over onze materialen vind je op de homepage.

Bij ons krijg je altijd een gratis ophangsysteem dat geschikt is voor het type wanddecoratie dat je besteld hebt. Zo weet je zeker dat het ophangsysteem het gewicht van je muurdecoratie kan dragen.

Hebben jullie ook een fysieke winkel?

Nee, we hebben geen fysieke winkel. Vandaar dat je je bestelde wanddecoratie terug mag sturen als deze niet aan je verwachtingen voldoet. Dit geldt niet voor op maat gemaakte wanddecoratie. Meer informatie hierover vind je op de pagina Retourneren.

Hoe kan ik een klacht indienen?

Heb je een klacht? Neem contact op met een van onze medewerkers via info@tofaanjemuur.nl of 0546 – 706 177, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Stuur je wanddecoratie nooit terug zonder eerst contact te hebben gezocht met onze klantenservice.

Staat je vraag niet op onze website? Neem contact met ons op via info@tofaanjemuur.nl of 0546 – 706 177.