Pixel Wanddecoratie rond | Muurcirkels | ToF aan je muur
Inspiratie & advies

Wanddecoratie rond: net even anders

ToF aan je muur heeft een uitgebreide collectie wanddecoratie rond. Meer weten of inspiratie op doen? Lees verder.

Bestel ook zo'n blikvanger

Andere uitstraling

ToF aan je muur heeft een uitgebreide collectie wanddecoratie rond. Wat dacht je bijvoorbeeld van De Nachtwacht als ronde wanddecoratie? Dat is eens wat anders dan de traditionele rechthoekige vorm. Of wat dacht je van de Verse getextureerde artisjokken? Door de ronde vorm wordt de afbeelding nog meer benadrukt. Dat is het leuke van een ronde wanddecoratie. De afbeelding krijgt er een andere uitstraling door.

Cirkels
in zwart-wit en kleur

Wanddecoratie voor zowel volwassenen als kinderen

Onze muurdecoratie cirkels zijn onderverdeeld in acht collecties: DierenHistorischMeesters, StedenLandschappenNatuur, Lijnkunst en Vrouwen. In elke collectie vind je verschillende soorten afbeeldingen, zowel in kleur als zwart-wit. Zo zitten er in de Dieren-collectie stoere zwart-wit afbeeldingen van dieren en lieflijke plaatjes in kleur van onder andere een poes, konijn en panda. Zo is er altijd wel iets dat bij jouw interieur past en hebben we wanddecoratie cirkels voor volwassenen en kinderen.

Muurdecoratie rond Dieren-collectie

De afbeeldingen in de Dieren-collectie zijn leverbaar op allerlei materialen. Zo kun je een plexiglas schilderij met leeuw of plexiglas olifant bestellen. Liever een ander materiaal? Je kunt ook een ronde wanddecoratie op aluminium of hout laten maken. We verkopen ook canvas wanddecoraties, maar dat materiaal is bij wanddecoratie cirkels niet mogelijk.

BEKIJK DE Dieren-COLLECTIE

Meesters als cirkel aan de muur

Een collectie die erg populair is, is de Meesters-collectie. Daarin vind je onder andere oude meesters op aluminium. Behalve de ToF Muurcirkel Rijksmuseum De Nachtwacht, Rembrandt van Rijn kun je bijvoorbeeld ook een wanddecoratie kopen van ToF Muurcirkel schilderij Stilleven met bloemen en een horloge, Abraham Mignon. Wij hebben in totaal vijf afbeeldingen van stillevens met bloemen, zoals de ToF Muurcirkel schilderij Stilleven met bloemen in een glas, Jan Bruegehel (II). Behalve aluminium en plexiglas hebben we in deze collectie ook ronde muurdecoraties van hout.

BEKIJK DE MeeSTERS-COLLECTIE

Abstracte ronde muurdecoratie

Houd je meer van abstracte wanddecoraties? Bekijk dan onze Natuur-collectie. Daarin zitten natuurafbeeldingen, maar deze zijn net even anders dan normaal. Zo hebben we verschillende foto’s van marmer in allerlei kleuren. Een wanddecoratie uit deze collectie die veel verkocht wordt is de ToF Muurcirkel natuur luxe marmer met zwart en goud. Houd je meer van kleur? Dan is de ToF Muurcirkel natuur magisch marmer of de ToF Muurcirkel natuur roze marmer met aderen steenstructuur wat voor jou. In de Vrouwen-collectie vind je ook verschillende aparte ronde wanddecoraties, zoals ToF Muurcirkel vrouw gouden lippen, ToF Muurcirkel vrouw zwarte veren en ToF Muurcirkel vrouw rode lippen. Al deze muurdecoratie cirkels zijn leverbaar op plexiglas, aluminium en hout.

BEKIJK DE NATuur-COLLECTIE

BEKIJK DE vrouwen-COLLECTIE

Maten ronde wanddecoratie

Onze muurdecoratie rond zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Je kunt kiezen uit een doorsnede van  40, 60, 80, 100 en 120 centimeter. De kleine maten zijn leuk voor ruimtes als een hal, terwijl de grotere mooi zijn voor in een woonkamer of slaapkamer.

Bekijk al onze collecties