Pixel Canvas dieren | Canvas schilderij dieren | ToF aan je muur
Inspiratie & advies

Dieren schilderij op canvas kopen

Zoek je een canvas schilderij dieren? Dan ben je bij ToF aan je muur aan het juiste adres. Lees meer over onze wanddecoraties dieren op canvas.

Wanddecoratie burchell zebra

Wil je een canvas schilderij met dieren? Dan ben je bij ToF aan je muur (ToF) aan het juiste adres. Wij hebben mooie selectie dieren op canvas. Het canvas waarop wij printen is van hoge kwaliteit en heeft een matte uitstraling. Het materiaal bestaat voor honderd procent uit katoen. Daardoor krijgt de afdruk een natuurlijke look.

BEKIJK DE GEHELE DIEREN-COLLECTIE

Zwart-wit
Dieren

Canvas schilderij dieren in kleur en zwart-wit

Onze selectie dieren op canvas bestaat uit zwart-witafbeeldingen en afbeeldingen in kleur. De meeste afbeeldingen in kleur zijn leuk als muurposter voor een kinderkamer, terwijl de zwart-witafbeeldingen erg stijlvol zijn en juist goed als wanddecoratie in de woonkamer kunnen. Zo is er voor elk wat wils. Ook voegen we regelmatig nieuwe afbeeldingen toe aan onze collecties. Staat hetgeen je zoekt er niet tussen? Neem contact op met onze klantenservice. Wellicht kunnen we hetgeen je zoekt opnemen in ons aanbod.

Canvas dieren: verschillende soorten

Bij ons kun je uit allerlei diersoorten kiezen. Zo kun je een canvas met wilde dieren bestellen of met huisdieren. Veel van onze wanddecoraties met wilde dieren ogen stoer door de gekozen uitsnede en omdat ze in zwart-wit zijn. Alleen de pauw springt er echt uit met zijn kleurrijke kop en staart. Nieuwsgierig naar ons aanbod? Klik op de foto knop hieronder om de gehele collectie canvas schilderijen met dieren te bekijken.

BEKIJK DE GEHELE DIEREN-COLLECTIE

Canvas wilde dieren voor kinderen

We verkopen ook een aantal canvassen met wilde dieren in kleur. Deze ogen lieflijk. Vandaar dat ze veel verkocht worden als wanddecoratie voor kinderkamers. Al kun je als volwassene natuurlijk ook prima zo’n dieren canvas aan je muur hangen. Want is die wasbeer met bril niet grappig? Ook hebben we twee wanddecoraties met een jungle. Welke dieren zie jij allemaal?

BEKIJK DE DIEREN-COLLECTIE

Maten en vormen canvas doek dieren

Bij ons kun je uit allerlei maten en vormen kiezen als je een wanddecoratie bestelt. In onze collectie canvas dieren vind je zowel vierkante, liggende als staande afbeeldingen. Alleen rond is bij dit materiaal niet mogelijk. Ronde wanddecoraties zijn alleen mogelijk bij plexiglasaluminium en hout. Onze canvas schilderijen zijn leverbaar in allerlei maten. Zo is het konijn op de foto verkrijgbaar in de volgende maten: 45 x 30 centimeter, 60 x 40 centimeter, 90 x 60 centimeter, 100 x 75 centimeter, 150 x 100 centimeter. Welke maten mogelijk zijn, hangt af van de afbeelding en het materiaal. Zoek je een bepaalde maat? Gebruik het filter Formaat op te zien welke afbeeldingen mogelijk zijn in jouw gewenste maat. Naast het filter Formaat hebben we ook nog de filters Materiaal en Vorm, zodat je gemakkelijk je gewenste wanddecoratie kunt vinden.

BEKIJK DE DIEREN-COLLECTIE

Een canvas schilderij dieren bestellen

Je kunt een dieren schilderij op canvas bestellen door op de knop hieronder te klikken en vervolgens bij Materiaal canvas aan te vinken. Je krijgt dan alle dieren te zien die op canvas gedrukt kunnen worden. Let op! Als je op een specifieke dierenafbeelding hebt geklikt, krijg je naast canvas ook onze andere materialen te zien. Zorg dus voor dat je het juiste materiaal aanvinkt. Als je bij ons een wanddecoratie koopt, betaal je geen verzendkosten binnen de Benelux en Duitsland en is het mogelijk om achteraf te betalen.

EEN CANVAS SCHILDERIJ DIEREN BESTELLEN