Pixel Canvas schilderij natuur | Canvas natuur | ToF aan je muur
Inspiratie & advies

Canvas schilderij natuur

Zoek je een canvas schilderij met het thema natuur? Dan ben je bij ToF aan je muur (ToF) aan het juiste adres.

Abstracte wanddecoraties

Elke collectie heeft eigen charme

Zoek je een canvas schilderij met het thema natuur? Dan ben je bij ToF aan je muur (ToF) aan het juiste adres. Er zijn verschillende collecties die je kunt bekijken als je een canvas natuur wilt bestellen: Natuur, Landschappen, Meesters en Dieren. Elke collectie heeft zijn eigen charme. In de collectie Natuur zitten met name abstracte afbeeldingen. Een wanddecoratie uit deze collectie die erg populair is ToF Wanddecoratie natuur luxe marmer met zwart en goud. Op deze wanddecoratie zie je een uitvergroot stuk marmer. Vind je deze kleuren niet wat? We hebben ook andere wanddecoraties van marmer of steen in andere kleuren.

Natuur-collectie

Sterk
uitvergrootte afbeeldingen

Natuur canvas

In de Natuur-collectie vind je ook afbeeldingen die sterk uitvergroot zijn. Zo hebben we een uitvergroot stuk pauwenveer, een uitvergrootte fossiel en uitvergrootte artisjokken. Zoek je een canvas natuur met een landschap? Bekijk dan de collectie Landschappen. Daarin zitten afbeeldingen van verschillende soorten landschappen. We hebben afbeeldingen uit verschillende landen, waaronder Noorwegen, Italië, Zuid-Korea en Turkije. Een deel van de afbeeldingen zijn in kleur, andere zijn zwart-wit. Zo is er voor elk wat wils.

BEKIJK DE LANDSChappen-COLLECTIE

Canvas boom

Zoek je een canvas met mist? Dan is de ToF Wanddecoratie bomen mistig landschap wat voor jou. Zoek je een boom op canvas? Dan kun je ToF Wanddecoratie landschap beroemde boom Pieniny Mountains Polen zwart-wit bijvoorbeeld of ToF Wanddecoratie landschap mooi strand in Thailand-zwart-wit bestellen. Zoek je een ander type canvas natuur landschap? Wellicht is een canvas uit onze Meesters-collectie dan wat voor jou. In deze collectie vind je schilderijen van Hollandse Meesters. Daarin zit onder andere ToF Wanddecoratie Rijksmuseum Italiaans landschap met parasoldennen van Hendrik Voogd en ToF Wanddecoratie schilderij Rivierlandschap met ruiters van Aelbert Cuyp. Ook zitten er in die collectie verschillende stillevens. Wellicht ook een optie als je op zoek bent naar een canvas schilderij natuur.

BEKIJK DE MeesterS-COLLECTIE

Jungle canvas

Als je natuur op canvas zoekt, kun je ook onze collectie Dieren bekijken. Daarin zitten allerlei wanddecoraties met dieren. Net als bij de landschappen kun je uit afbeeldingen in kleur en afbeeldingen in zwart-wit kiezen. Ook zitten er twee jungle canvassen in. De canvas ToF Wanddecoratie jungle dieren en de canvas ToF Wanddecoratie jungle met dieren. In deze collectie vind je muurdecoraties voor allerlei leeftijden. Zo is bijvoorbeeld ToF Wanddecoratie dier lief katje meer wat voor een kinderkamer, terwijl de ToF Wanddecoratie dier burchell zebra juist voor tieners en volwassenen kan.

BEKIJK DE Dieren-COLLECTIE

Canvas schilderij natuur

Wil je een canvas poster natuur bestellen? Dan kun je bij ons uit staande, liggende en vierkante wanddecoraties kiezen. Rond is niet mogelijk bij canvas. Wil je toch graag een ronde muurdecoratie? Kies dan een van onze andere materialen: houtplexiglas of aluminium. Wil je weten welke afbeeldingen allemaal leverbaar zijn op canvas? Gebruik dan het filter Materiaal. Op moment dat je canvas aanvinkt, krijgt je alleen nog de afbeeldingen die op canvas mogelijk zijn te zien. Hoe handig is dat.

Wanddecoratie bestellen

Canvas natuur kopen

Wil je een canvas schilderij natuur bestellen? Let er dan op dat je bij het bestellen het juiste materiaal aanvinkt. Op moment dat je een afbeelding hebt gekozen, krijg je namelijk ook de andere materialen die wij verkopen te zien. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

BEKIJK DE NATUur-COLLECTIE

BEKIJK DE LANDSChap-COLLECTIE