Pixel Materialen | Wanddecoratie | ToF aan je muur

Materialen

Bij ToF aan je muur verkopen we vier materialen. Een foto op hout, canvas, aluminium en plexiglas. Door de vele keuzes is er altijd een soort materiaal wat past in jouw kamer. Je kunt het materiaal afstemmen op jouw interieurstijl. Wil je bijvoorbeeld een luxe uitstraling hebben aan je muur? Dan kun je het best kiezen voor een foto op plexiglas. Wil je meer weten over onze materialen? Lees onze blogs hierover.

Foto's Materialen Plexiglas

Bij ToF aan je muur (ToF) kun je terecht voor een foto op plexiglas. Andere benamingen voor plexiglas zijn acrylaat, perpex en acrylglas. Dit materiaal heeft een luxe uitstraling. Wij bedrukken het plexiglas met een uv-print. Plexiglas is verkrijgbaar in allerlei diktes. Wij gebruiken voor onze wanddecoraties een dikte van vijf millimeter. Dit geeft een mooier effect dan een foto op dik plexiglas.

Aluminium Materialen

Een van de bekendste schilderijen van de wereld is De Nachtwacht van Hollandse kunstschilder. Wij verkopen De Nachtwacht op aluminium. Dit materiaal geeft je wanddecoratie een exclusieve uitstraling.

Categorie

Titel..

Wil je weten welke wanddecoratie het beste past bij jouw interieur? Of wat de laatste trends zijn op gebied van wanddecoratie? Onze styliste Fleur geeft tips en advies.
Foto's Materialen

Zoek je een afbeelding op hout? ToF aan je muur (ToF) heeft een uitgebreide selectie van wanddecoraties op hout. Onze wanddecoraties zijn verdeeld in verschillende collecties.