Pixel Inspiratie & Advies | Wanddecoratie | Blogs | ToF aan je muur

Inspiratie & advies

Meer weten over onze wanddecoraties en muurcirkels? Of wil je meer informatie over onze materialen, maten en/of vormen? Hieronder vind je allerlei artikelen om je te inspireren en te adviseren. Deze blogs kunnen je helpen als je graag een wanddecoratie wil bestellen, maar je nog geen keuze hebt kunnen maken. Ook kun je meer lezen over de laatste trends op gebied van wanddecoratie.

Canvas Steden

Zoek je een canvas schilderij van New York? Bekijk ons aanbod wanddecoraties met hotspots van New York. Deze zijn leuk voor bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of op kantoor.

Interieur Tips

Vind jij het lastig om de juiste maat van je wanddecoratie te bepalen? Wij gaan je hiermee op weg helpen, zodat je straks niet met een te grote of te kleine wanddecoratie zit. Wij geven tips voor verschillende plekken in de woonkamer en ook andere ruimtes.

Categorie

Titel..

Wil je weten welke wanddecoratie het beste past bij jouw interieur? Of wat de laatste trends zijn op gebied van wanddecoratie? Onze styliste Fleur geeft tips en advies.
Interieur Trends

2023 is hét jaar waarbij de natuur naar binnen wordt gehaald. Ook ronde en organische vormen zijn nog steeds in. Daarnaast zie je dat duurzaamheid en kwaliteit steeds belangrijker wordt gevonden. In dit blog lees je hoe je dat kunt vertalen met een wanddecoratie.

Uitgelichte tip

Interieur Trends

In 2023 zullen wij elke maand een wanddecoratie uitkiezen als ‘Wanddecoratie van de Maand’. In dit blog lees je welke dat zijn. Nieuwsgierig naar de wanddecoratie van de maand augustus? Lees snel verder. In dit blog vind je ook de wanddecoraties van de voorgaande maanden.