Pixel Canvas | Wanddecoratie | ToF aan je muur

Canvas

Bij ToF kun je een foto op canvas bestellen. Dit is een van de vier materialen die wij verkopen. Wij printen jouw schilderij op canvasdoek dat voor honderd procent uit katoen bestaat en een matte uitstraling heeft. Hierdoor krijgt jouw foto een natuurlijke look. Door die natuurlijke look past een schilderij van canvas goed in een landelijke of vintage interieur. Wil je meer weten over een foto op canvas bestellen? In onze blogs lees je er meer over.

Canvas Steden

Zoek je een canvas schilderij van New York? Bekijk ons aanbod wanddecoraties met hotspots van New York. Deze zijn leuk voor bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of op kantoor.

Canvas Populair

Wil je een canvas schilderij kopen? Dat kan bij ToF aan je muur (ToF). Wij verkopen wanddecoraties op allerlei soorten materiaal, waaronder canvas.

Categorie

Titel..

Wil je weten welke wanddecoratie het beste past bij jouw interieur? Of wat de laatste trends zijn op gebied van wanddecoratie? Onze styliste Fleur geeft tips en advies.
Canvas Populair

Zoek je een canvas schilderij met het thema natuur? Dan ben je bij ToF aan je muur (ToF) aan het juiste adres. Er zijn verschillende collecties die je kunt bekijken als je een canvas natuur wilt bestellen: Natuur, Landschappen, Meesters en Dieren.