Pixel Schotse hooglander plexiglas | Dieren | ToF aan je muur
Inspiratie & advies

Schotse hooglander op plexiglas

Bij ToF aan je muur kun je terecht voor een wanddecoratie van een Schotse hooglander op plexiglas.

Andere naam: Highland cow

Hooglander op plexiglas

Bij ToF kun je terecht voor een muurdecoratie van een Schotse hooglander. Dit runderras wordt ook wel een Highland cow genoemd. Deze beesten hebben meestal lang haar, dat vaak roodbruin is en lange hoorns. Wij verkopen de Schotse hooglander op plexiglas als liggende wanddecoratie en als muurcirkel.

Gras
maaien niet nodig

Schotse hooglanders

De Schotse hooglander is afkomstig uit Schotland. De meeste Hooglanders worden maximaal twintig jaar. Een vrouwtje weegt zo’n vijfhonderd kilo en een mannetje weegt maar liefst negenhonderd kilo. In Nederland worden deze dieren losgelaten in de natuur, zodat er geen gras gemaaid hoeft te worden. Schotse hooglanders eten namelijk heel veel gras. Bij ons kun je dit mooie dier als wanddecoratie kopen.

Plexiglas foto

Bij ToF kun je terecht voor een foto op plexiglas. Andere benamingen voor plexiglas zijn acrylaat, perpex en acrylglas. Ons plexiglas is te verkrijgen in allerlei diktes. Wij gebruiken voor onze muurdecoraties een dikte van vijf millimeter. Dit geeft een mooier effect. Bestel bij ons jou foto op plexiglas! Ook hebben we nog wanddecoraties van andere materialen, zoals bijvoorbeeld foto op hout.

Dieren collectie

Een muurdecoratie van een Schotse hooglander is het niet de enige wanddecoratie die we hebben van dieren. We hebben bij ToF een erg fraaie collectie van dieren. We verkopen onder andere wanddecoraties van een olifant, panda en gorilla. Neem een kijkje in onze webshop en bestel gemakkelijk jouw muurdecoratie

Collectie dieren