Pixel New York op canvas | Canvas schilderij New York | ToF aan je muur
Inspiratie & advies

Een canvas New York koop je bij ToF

Bekijk ons aanbod canvas schilderijen met hotspots van New York voor bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of op kantoor.

Haal New York in jouw huis

New York op canvas

New York, wie kent het niet? The Big Apple, de wolkenkrabbers, de mensenmassa’s en het overvloedige fastfood wat er wordt gegeten zullen je vast en zeker niet zijn ontgaan. Bij ons haal je het stukje New York op canvas bij jou in huis.

Unieke
wanddecoratie

Reizen zonder weg te gaan

Wat is het eerste als je aan New York denkt? Het Vrijheidsbeeld, Times Square of toch de Brooklyn Bridge? Voor veel mensen is het een droom om een keer naar deze wereldstad af te reizen. Staat New York nog op je lijstje? Bij ons kun je op een vliegticket besparen door een canvas schilderij met New York te bestellen. Of wellicht ben je al in New York geweest en wil je een leuke herinnering aan jouw vakantie. Dat kan met een wanddecoratie van New York op canvas.

Uniek canvas schilderij New York

De naam New York was er niet altijd. Hiervoor heette het Nieuw-Amsterdam. De reden dat de naam is veranderd is, omdat de kolonie Nieuw-Amsterdam werd overgedragen aan de Engelsen in 1664. Zij hebben het herdoopt naar New York. De naam hebben ze uitgekozen, omdat Jacobus II hertog was van York. De meeste canvas schilderijen van New York kun je vinden in onze Steden-collectie. Mocht je eens stukje New Yorkse natuur in huis willen halen, dan hebben wij ook een wanddecoratie van Central Park op onze site staan in onze Landschap-collectie. Dit schilderij heeft een unieke uitstraling doordat het grotendeels in het zwart-wit is en de bladeren van de bomen roze zijn.

Collectie Landschappen

 Collectie Steden

Verschillende hotspots New York op canvas

Wil je een wanddecoratie van New York? Wij hebben verschillende locaties die je als canvas schilderij kunt kopen: de Brooklyn Bridge, Fifth Avenue, het Vrijheidsbeeld, Kennedy Bridge, Times Square en Central Park. Al onze canvas schilderijen worden gemaakt van een doek dat uit honderd procent katoen bestaat. Daardoor heeft het een matte uitstraling. Canvas is alleen leverbaar in liggend, staand en vierkant. Vind je het toch mooier om een van de hotspots van New York in een ronde vorm aan te schaffen? Dan kun je het in een van onze andere materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Wij hebben wanddecoraties van New York in kleur en zwart-wit. Zo is er voor elke wat wils. Bekijk ons aanbod.

 Collectie Steden