Pixel ToF aan je muur | Wanddecoratie | Landscape | Landschap

Landschappen

Een landschap maar dan net even anders. Dat geldt voor onze collectie Landschappen. Door niet te kiezen voor een traditionele kleurstelling, maar juist te werken met zwart-wit en hier en daar een kleuraccent krijg je een bijzonder effect. Daardoor krijg je een unieke wanddecoratie, die niet iedereen boven zijn of haar bank heeft hangen. Bij... Lees meer
Een landschap maar dan net even anders. Dat geldt voor onze collectie... Lees meer

Een landschap maar dan net even anders. Dat geldt voor onze collectie Landschappen. Door niet te kiezen voor een traditionele kleurstelling, maar juist te werken met zwart-wit en hier en daar een kleuraccent krijg je een bijzonder effect. Daardoor krijg je een unieke wanddecoratie, die niet iedereen boven zijn of haar bank heeft hangen. Bij ons kun je elk design op verschillende materialen laten drukken. Je kunt kiezen voor foto op glas, een houten wandpaneel, een canvas schilderij of een aluminium schilderij. Een aluminium schilderij bestaat uit een sandwichpaneel met een toplaag van stijlvol geborsteld aluminium. Daardoor blijf je de structuur zien. Ook bij een houten schilderij zie je de structuur van het materiaal. Dit geeft extra effect. Wat goed past bij een stoere, landelijke wanddecoratie. Onze canvas schilderijen worden gemaakt van honderd procent katoen. Dit geeft een natuurlijke look. Wil je een strakke, gladde print? Kies dan plexiglas, ook wel acrylaat of acrylglas genoemd. Meer unieke wanddecoraties vind je in onze Natuur-collectie.

FilterFilter

Toont alle 36 resultaten

 • ToF Muurcirkel landschap Nederlands uitzicht met molen en tulpen

  Landschappen
   Echt een op en top Nederlands plaatje. Tulpen, een molen en water. Laat je bij ons een wanddecoratie maken, dan kun je qua materialen kiezen uit hout, canvas, plexiglas en aluminium. Deze afbeelding kan goed op alle materialen die wij verkopen. Canvas is echter niet mogelijk muurcirkels. Deze wanddecoratie is geschikt voor allerlei interieurstijlen. Wil jij ook zo’n typisch Hollandse wanddecoratie? Plaats dan snel je bestelling bij ToF aan je muur. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie landschap Nederlands uitzicht met molen en tulpen

  Landschappen
  Echt een op en top Nederlands plaatje. Tulpen, een molen en water. Laat je bij ons een wanddecoratie maken, dan kun je qua materialen kiezen uit hout, canvas, plexiglas en aluminium. Deze afbeelding kan goed op alle materialen die wij verkopen. Ook is die geschikt voor allerlei interieurstijlen. Wil jij ook zo’n typisch Hollandse wanddecoratie? Plaats dan snel je bestelling bij ToF aan je muur. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel landschap Pragser Wildsee, Italië

  Landschappen
  De twee bootjes op de Pragser Wildsee trekken meteen de aandacht. De Pragser Wildsee wordt ook wel de Parel van de Dolomieten genoemd, omdat dit een van de mooiste meren in de Prags Dolomieten is. Het meer ligt in Zuid-Tirol, Italië. Deze wanddecoratie is echt wat voor liefhebbers van bergen. Je kunt deze op hout, canvas, plexiglas en aluminium laten drukken. Canvas is bij muurcirkels niet mogelijk. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie landschap Pragser Wildsee, Italië

  Landschappen
  De twee bootjes op de Pragser Wildsee trekken meteen de aandacht. De Pragser Wildsee wordt ook wel de Parel van de Dolomieten genoemd, omdat dit een van de mooiste meren in de Prags Dolomieten is. Het meer ligt in Zuid-Tirol, Italië. Deze wanddecoratie is echt wat voor liefhebbers van bergen. Je kunt deze op hout, canvas, plexiglas en aluminium laten drukken. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel Italiaans landschap Italië, Toscane

  Landschappen
  Een mooi landelijk tafereel van Toscane tijdens een opkomende of ondergaande zon. Haal dit stukje Italië in huis met een muurcirkel van ToF. Muurcirkels zijn helemaal dé trend van deze tijd. Bij ons kun je deze afbeelding op hout, plexiglas en aluminium laten drukken. Ook is deze wanddecoratie mogelijk als liggende muurdecoratie. Ook kun je uit verschillende formaten kiezen. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie Italiaans landschap Italië, Toscane

  Landschappen
  Een mooi landelijk tafereel van Toscane tijdens een opkomende of ondergaande zon. Haal dit stukje Italië in huis met een wanddecoratie van ToF. Bij ons kun je deze afbeelding op hout, canvas, plexiglas en aluminium laten drukken. Ook is deze wanddecoratie mogelijk als muurcirkel. Dé trend van deze tijd. Ook kun je uit verschillende formaten kiezen. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel Italiaans landschap Toscane, Italië

  Landschappen
  Dit landelijke tafereel van Toscane, Italië, ziet er echt schilderachtig uit. Ook geeft de geeloranje lucht het geheel een mystieke uitstraling. Deze wanddecoratie is ook leverbaar als liggende muurdecoratie. Als muurcirkel trekt de weg echter meer de aandacht. Bij ons kun je uit allerlei formaten en materialen kiezen. Laat je deze afbeelding op hout drukken dan past die bijvoorbeeld goed in een landelijk interieur. Kies je voor aluminium of plexiglas dan kan die ook goed in een modern interieur. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie Italiaans landschap Toscane, Italië

  Landschappen
  Dit landelijke tafereel van Toscane, Italië, ziet er echt schilderachtig uit. Ook geeft de geeloranje lucht het geheel een mystieke uitstraling. Deze wanddecoratie is ook leverbaar als muurcirkel. Dan wordt de weg nog meer benadrukt dan bij deze liggende muurdecoratie. Bij ons kun je uit allerlei formaten en materialen kiezen. Laat je deze afbeelding op canvas of hout drukken dan past die bijvoorbeeld goed in een landelijk interieur. Kies je voor aluminium of plexiglas dan kan die ook goed in een modern interieur. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel landschap Gyeonhoerupaviljoen, Seoul, Zuid-Korea

  Landschappen
  Op de ToF Seoul, South Korea wanddecoratie is het Gyeonhoerupaviljoen in Seoel, Zuid-Korea te zien. Dit paviljoen, ook wel de Gyeongbokgungtempel genoemd, is onderdeel van het paleiscomplex Gyeongbokgung. Dit paleis werd ontworpen door minister Jeong Do-jeon in 1394 in opdracht van koning Taejo van Joseon, de eerste monarch van de Joseondynastie.  Het was het belangrijkste en grootste paleis uit de Joseondynastie. Het sfeervolle plaatje van deze tempel aan het water straalt echt een Oosterse sfeer uit. Ook is de weerspiegeling van het verlichte gebouw en de boom in het water perfect. Door dat je bij ons uit meerdere materialen kunt kiezen, kun je deze wanddecoratie aan je eigen interieur aanpassen. Ook kun je kiezen uit meerdere formaten en vormen. Zo is deze wanddecoratie ook leverbaar als liggende muurdecoratie.
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie landschap Gyeonhoerupaviljoen, Seoul, Zuid-Korea

  Landschappen
  Op de ToF Seoul, South Korea wanddecoratie is het Gyeonhoerupaviljoen in Seoel, Zuid-Korea te zien. Dit paviljoen, ook wel de Gyeongbokgungtempel genoemd, is onderdeel van het paleiscomplex Gyeongbokgung. Dit paleis werd ontworpen door minister Jeong Do-jeon in 1394 in opdracht van koning Taejo van Joseon, de eerste monarch van de Joseondynastie.  Het was het belangrijkste en grootste paleis uit de Joseondynastie. Het sfeervolle plaatje van deze tempel aan het water straalt echt een Oosterse sfeer uit. Ook is de weerspiegeling van het verlichte gebouw en de boom in het water perfect. Door dat je bij ons uit meerdere materialen kunt kiezen, kun je deze wanddecoratie aan je eigen interieur aanpassen. Ook kun je kiezen uit meerdere formaten en vormen. Zo is deze wanddecoratie ook leverbaar als muurcirkel. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel landschap IJslandse weg zwart-wit

  Landschappen
  Deze ToF Iceland road is echt prachtig door zijn eenvoud en het indrukwekkende wolkendek. Doordat de afbeelding in zwart-wit is, is deze wanddecoratie ook erg stijlvol en stoer. Dit is een muurdecoratie die in elk type interieur kan, omdat je bij ons kunt kiezen uit allerlei materialen: hout, plexiglas en aluminium. Hout past bijvoorbeeld goed bij een landelijk interieur, terwijl aluminium bij een exclusieve stijl past. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie landschap IJslandse weg zwart-wit

  Landschappen
  Deze ToF Iceland road is echt prachtig door zijn eenvoud en het indrukwekkende wolkendek. Doordat de afbeelding in zwart-wit is, is deze wanddecoratie ook erg stijlvol en stoer. Dit is een muurdecoratie die in elk type interieur kan, omdat je bij ons kunt kiezen uit allerlei materialen: hout, canvas, plexiglas en aluminium. Hout past bijvoorbeeld goed bij een landelijk interieur, terwijl aluminium bij een exclusieve stijl past. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel landschap Noorse zee zwart-wit

  Landschappen
  Deze wanddecoratie van de Noorse zee past door de uitvoering in zwart-wit niet alleen goed bij een landelijk interieur, maar ook bij een huis in moderne stijl. Bij ons kun je uit meerdere materialen kiezen: aluminium, plexiglas en hout. Ook is deze ToF Norwegian Sea leverbaar als ronde en staande muurdecoratie. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie landschap Noorse zee zwart-wit

  Landschappen
  Deze wanddecoratie van de Noorse zee past door de uitvoering in zwart-wit niet alleen goed bij een landelijk interieur, maar ook bij een huis in moderne stijl. Bij ons kun je uit meerdere materialen kiezen: aluminium, plexiglas, hout en canvas. Ook is deze ToF Norwegian Sea leverbaar als staande en ronde muurdecoratie. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel landschap Noorderlicht

  Landschappen
  Het Noorderlicht, ook wel poollicht genoemd, is een van de meest bijzondere natuurfenomenen. Je kunt het Noorderlicht alleen zien als het donker is en dan ook alleen op bepaalde plaatsen. Behalve het Noorderlicht heb je ook nog het Zuiderlicht. Deze wanddecoratie van het Noorderlicht is prachtig. Bij ons kun je deze als muurcirkel en liggende muurdecoratie kopen. Ook kun je uit verschillende materialen kiezen: plexiglas, aluminium en hout. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie landschap Noorderlicht

  Landschappen
  Het Noorderlicht, ook wel poollicht genoemd, is een van de meest bijzondere natuurfenomenen. Je kunt het Noorderlicht alleen zien als het donker is en dan ook alleen op bepaalde plaatsen. Behalve het Noorderlicht heb je ook nog het Zuiderlicht. Deze wanddecoratie van het Noorderlicht is prachtig. Bij ons kun je deze als liggende muurdecoratie en als muurcirkel kopen. Ook kun je uit verschillende materialen kiezen: plexiglas, aluminium, hout en canvas.
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel landschap Saiko-meer, Japan

  Landschappen
  Door het schemerachtige licht krijgt deze afbeelding van het Saiko-meer in Japan een romantische uitstraling. Op de voorgrond zie je drie roeiboten. Op de achtergrond is de berg Fuji te zien. Het meer wordt ook wel Western Lake genoemd en is onderdeel van de Fuji Five Lakes. Het ligt in de stad Fujikawaguchiko. Deze wanddecoratie is leverbaar op hout, plexiglas en aluminium. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie landschap Saiko-meer, Japan

  Landschappen
  Door het schemerachtige licht krijgt deze afbeelding van het Saiko-meer in Japan een romantische uitstraling. Op de voorgrond zie je drie roeiboten. Op de achtergrond is de berg Fuji te zien. Het meer wordt ook wel Western Lake genoemd en is onderdeel van de Fuji Five Lakes. Het ligt in de stad Fujikawaguchiko. Deze wanddecoratie is leverbaar op hout, canvas, plexiglas en aluminium. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel landschap strand van de Kathedralen, Lugo, Galicië (Spanje)

  Landschappen
  Een wanddecoratie met een afbeelding van een strand, maar dan anders. Dat geldt voor de ToF Sunset on a beach. Het is een sfeervolle wanddecoratie die bijvoorbeeld goed in een bohemian interieur kan. Deze afbeelding kun je bij ons laten afdrukken op hout, plexiglas en aluminium. Canvas is niet mogelijk bij muurcirkels. Wil je toch graag canvas? Deze muurdecoratie is ook leverbaar als staande wanddecoratie. Zowel de ronde als staande wanddecoraties zijn leverbaar in allerlei maten. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie landschap strand van de Kathedralen, Lugo, Galicië, Spanje

  Landschappen
  Een wanddecoratie met een afbeelding van een strand, maar dan anders. Dat geldt voor de ToF Sunset on a beach. Het is een sfeervolle wanddecoratie die bijvoorbeeld goed in een bohemian interieur kan. Deze afbeelding kun je bij ons laten afdrukken op hout, canvas, plexiglas en aluminium. Ook is deze leverbaar als staande en ronde wanddecoratie in allerlei maten. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel landschap Nine Arch Bridge, Sri Lanka

  Landschappen
   
  Deze ToF Nine Arch Bridge in Sri Lanka straalt iets mysterieus uit. De Nine Arch Bridge wordt ook wel Bridge in the Sky genoemd. Het is een viaductbrug en een van de beste voorbeelden van spoorwegbouw in het koloniale tijdperk in Sri Lanka. Deze wanddecoratie kun je bij ons op hout, plexiglas en aluminium kopen. Ook kun je kiezen uit allerlei formaten en is deze muurdecoratie leverbaar als ronde en liggende wanddecoratie. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie landschap Nine Arch Bridge of Bridge in the sky, Sri Lanka

  Landschappen
  Deze ToF Nine Arch Bridge in Sri Lanka straalt iets mysterieus uit. De Nine Arch Bridge wordt ook wel Bridge in the Sky genoemd. Het is een viaductbrug en een van de beste voorbeelden van spoorwegbouw in het koloniale tijdperk in Sri Lanka. Deze wanddecoratie kun je bij ons op hout, canvas, plexiglas en aluminium kopen. Ook kun je kiezen uit allerlei formaten en is deze muurdecoratie leverbaar als liggende en ronde wanddecoratie. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel landschap golfbreker

  Landschappen
  Een prachtige wanddecoratie met daarop een strand met een strandhoofd. Een strandhoofd is een dwars op de kust staande stenen constructie. Deze wordt vaak gebouwd om het ontzanden van het strand tegen te gaan. Soms worden ze golfbrekers genoemd, maar dat is niet juist. Golfbrekers staan namelijk in een andere hoek ten opzichte van de kustlijn. Wil jij deze schitterende afbeelding ook als wanddecoratie? Plaats dan snel je bestelling. Bij ons kun je zelf je materiaal kiezen. Wij hebben hout, canvas, plexiglas en aluminium.  Canvas is een muurcirkel zoals deze niet mogelijk. Als je graag canvas wilt, zou je deze afbeelding als liggende muurdecoratie kunnen bestellen. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie landschap golfbreker

  Landschappen
  Een prachtige wanddecoratie met daarop een strand met een strandhoofd. Een strandhoofd is een dwars op de kust staande stenen constructie. Deze wordt vaak gebouwd om het ontzanden van het strand tegen te gaan. Soms worden ze golfbrekers genoemd, maar dat is niet juist. Golfbrekers staan namelijk in een andere hoek ten opzichte van de kustlijn. Wil jij deze schitterende afbeelding ook als wanddecoratie? Plaats dan snel je bestelling. Bij ons kun je zelf je materiaal kiezen. Wij hebben hout, canvas, plexiglas en aluminium.  
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel landschap toren van stenen op strand zwart-wit

  Landschappen
  Deze afbeelding van een stenen toren op het strand is echt prachtig doordat deze in zwart-wit is. Deze foto kun je op een muurcirkel en op een liggende wanddecoratie laten drukken. Bij de muurcirkel staan de stenen nog meer centraal en krijg je een heel ander effect. Deze wanddecoratie past past bij allerlei interieurstijlen. Of je nu van modern of juist rustiek houdt. Bij ons kun je wanddecoraties van hout, canvas, aluminium en plexiglas kopen. Deze afbeelding kan goed op al deze materialen. Al heeft deze op aluminium wel een hele andere uitstraling dan als je deze op hout laat drukken. Dat is dan ook het voordeel van ToF. Bij ons kun je een muurdecoratie aan je eigen stijl aanpassen. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie landschap toren van stenen op strand zwart-wit

  Landschappen
  Deze afbeelding van een stenen toren op het strand is echt prachtig doordat deze in zwart-wit is. Ook past deze bij allerlei interieurstijlen. Of je nu van modern of juist rustiek houdt. Bij ons kun je wanddecoraties van hout, canvas, aluminium en plexiglas kopen. Deze afbeelding kan goed op al deze materialen. Al heeft deze op aluminium wel een hele andere uitstraling dan als je deze op hout laat drukken. Dat is dan ook het voordeel van ToF. Bij ons kun je een muurdecoratie aan je eigen stijl aanpassen. Deze afbeelding is ook mogelijk als muurcirkel. Omdat dan de stenen centraal staan, krijg je weer een heel ander effect dan bij deze liggende muurdecoratie. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel landschap Lara Beach, Antalya zwart-wit

  Landschappen
  Deze zwart/wit afbeelding van Lara Beach, het strand in Antalya (Turkije) is leverbaar in een kunstwerk in verschillende materialen zoals Dibond butler finish, hout, canvas en plexiglas.
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie landschap Lara Beach, Antalya zwart-wit

  Landschappen
  Deze zwart/wit afbeelding van Lara Beach, het strand in Antalya (Turkije) is leverbaar in een kunstwerk in verschillende materialen zoals Dibond butler finish, hout, canvas en plexiglas.
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel bomen mistig landschap

  Landschappen
  Een mysterieuze afbeelding van bomen (sparren) in de mist. Te leveren in verschillende materialen zoals Dibond butler finish, hout, canvas en plexiglas. Landelijk of modern, het kan allemaal.
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie bomen mistig landschap

  Landschappen
  Een mysterieuze afbeelding van bomen (sparren) in de mist. Te leveren in verschillende materialen zoals Dibond butler finish, hout, canvas en plexiglas. Landelijk of modern, het kan allemaal.
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel landschap Central Park, New York zwart-wit met roze

  Landschappen
  Central Park New York. Op de afbeelding is een weg die het park inloopt te zien. Aan weerszijden van de weg staan bomen. Net als in het midden van het pad. De afbeelding is in zwart-wit. Alleen de bladeren van de bomen zijn in meerdere kleuren roze. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie landschap Central Park, New York zwart-wit met roze

  Landschappen
  Central Park New York. Op de afbeelding is een weg die het park inloopt te zien. Aan weerszijden van de weg staan bomen. Net als in het midden van het pad. De afbeelding is in zwart-wit. Alleen de bladeren van de bomen zijn in meerdere kleuren roze. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel landschap beroemde boom Pieniny Mountains, Polen zwart-wit

  Landschappen
  Beroemdste boom in Pieniny Mountains, Polen. Zwart-wit foto met daarop een boom die vanuit een vanuit de rotsen groeit. Op de achtergrond zie je bergen. De boom heeft een rare vorm. In plaats van recht naar boven te groeien, loopt de stam haaks: eerst naar links en dan pas naar boven. 
  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie landschap beroemde boom Pieniny Mountains, Polen zwart-wit

  Landschappen
  Beroemdste boom in Pieniny Mountains, Polen. Zwart-wit foto met daarop een boom die vanuit een vanuit de rotsen groeit. Op de achtergrond zie je bergen. De boom heeft een rare vorm. In plaats van recht naar boven te groeien, loopt de stam haaks: eerst naar links en dan pas naar boven. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel landschap mooi strand in Thailand zwart-wit

  Landschappen
  Een afbeelding in zwart-wit. Een strand met een rustige zee. Er zijn weinig golven te zien. Rechts staan twee palmbomen. De stammen kruisen elkaar als een X. Achter de palmbomen zijn wat wolken te zien. Het geheel geeft een zomers en paradijslijk gevoel. 
  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie landschap mooi strand in Thailand zwart-wit

  Landschappen
  Een afbeelding in zwart-wit. Een strand met een rustige zee. Er zijn weinig golven te zien. Rechts staan twee palmbomen. De stammen kruisen elkaar als een X. Achter de palmbomen zijn wat wolken te zien. Het geheel geeft een zomers en paradijslijk gevoel. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29