Pixel ToF aan je muur | Wanddecoratie | Nature | Natuur

Natuur

Net als onze Landschappen-collectie hebben wij onze Natuur-collectie een modern jasje gegeven. Daardoor vind je bij ToF aan je muur vind je geen alledaagse designs, maar juist exclusieve ontwerpen. Doordat we gekozen hebben voor abstracte designs, zal niet altijd meteen duidelijk zijn wat er afgebeeld is. Maar dat is juist het leuke ervan. Doordat je... Lees meer
Net als onze Landschappen-collectie hebben wij onze Natuur-collectie een modern jasje gegeven.... Lees meer

Net als onze Landschappen-collectie hebben wij onze Natuur-collectie een modern jasje gegeven. Daardoor vind je bij ToF aan je muur vind je geen alledaagse designs, maar juist exclusieve ontwerpen. Doordat we gekozen hebben voor abstracte designs, zal niet altijd meteen duidelijk zijn wat er afgebeeld is. Maar dat is juist het leuke ervan. Doordat je bij ons uit vier materialen kunt kiezen, kan je ook nog je eigen draai aan onze wanddecoratie geven. Bij een foto op glas krijg je een strak en glad resultaat. Een canvas schilderij geeft een natuurlijke look, doordat het gemaakt is van honderd procent katoen. Bij onze houten wanddecoratie en ons aluminium schilderij zie je ook de structuur van het materiaal. Daardoor kun je onze wanddecoratie aanpassen aan jouw interieur. Aluminium past mooi in een industrieel interieur. Terwijl plexiglas goed staat bij een moderne inrichting. Is je huis in landelijke stijl? Dan is hout een goede keuze. Zo is er voor elke stijl wel een geschikte wanddecoratie te vinden.

FilterFilter

Toont alle 46 resultaten

 • ToF Muurcirkel planten gouden en blauwe monsterabladeren

  Natuur
  Product bekijken
  Vanaf
  55
 • ToF Wanddecoratie planten gouden en blauwe monsterabladeren

  Natuur
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel planten gouden en groene tropische palmbladeren

  Natuur
  Product bekijken
  Vanaf
  55
 • ToF Wanddecoratie planten gouden en groene tropische palmbladeren

  Natuur
  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Muurcirkel bloemen Franse lelie goud, zwart en blauw

  Natuur
  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie bloemen Franse lelie goud, zwart en blauw

  Natuur
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel planten tropisch groen, oranje en blauw

  Natuur
  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie planten tropisch groen, oranje en blauw

  Natuur
  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Muurcirkel natuur onyx marmer

  Natuur
  Deze ToF Onyx marmer is een stijlvolle wanddecoratie. Ideaal als je wat kleuraccenten wilt toevoegen aan je interieur. Deze muurdecoratie is ook leverbaar als liggende wanddecoratie. Bestel je een wanddecoratie bij ons, dan kun je uit allerlei materialen kiezen. Plexiglas past goed bij deze muurdecoratie, maar houd je daar niet zo van, dan kun je deze afbeelding ook op aluminium of hout laten drukken. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie natuur onyx marmer

  Natuur
  Deze ToF Onyx marmer is een stijlvolle wanddecoratie. Ideaal als je wat kleuraccenten wilt toevoegen aan je interieur. Deze muurdecoratie is ook leverbaar als muurcirkel. Bestel je een wanddecoratie bij ons, dan kun je uit allerlei materialen kiezen. Plexiglas past goed bij deze muurdecoratie, maar houd je daar niet zo van, dan kun je deze afbeelding ook op aluminium, hout en canvas laten drukken. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Wanddecoratie natuur prehistorisch fossiel

  Natuur
  Haal de natuur in huis met deze stoere wanddecoratie van een prehistorisch fossiel. Bij ToF aan je muur zijn onze wanddecoratie net even anders dan anders. Deze afbeelding is ook verkrijgbaar als ronde muurdecoratie. Die is ook prachtig, want dan worden de ronde lijnen in de afbeelding nog meer benadrukt.
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel natuur prehistorisch fossiel

  Natuur
   Haal de natuur in huis met deze stoere wanddecoratie van een prehistorisch fossiel. Bij ToF aan je muur zijn onze wanddecoratie net even anders dan anders. Door de ronde vorm worden de ronde lijnen in de afbeelding nog meer benadrukt. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel natuur blauwe luxe marmeren textuur

  Natuur
  Houd je van luxe? Dan is deze ToF Blauwe luxe marmeren textuur echt wat voor jou. Deze wanddecoratie trekt meteen de aandacht. Bij ons kun je deze in twee uitvoeringen kopen: rond en liggend. Bij deze wanddecoratie kun je goed zien wat voor effect de vorm heeft op de uitstraling van een afbeelding. Zo is er voor elk wat wils. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie natuur blauwe luxe marmeren textuur

  Natuur
  Houd je van luxe? Dan is deze ToF Blauwe luxe marmeren textuur echt wat voor jou. Deze wanddecoratie trekt meteen de aandacht. Bij ons kun je deze in twee uitvoeringen kopen: liggend en rond. Bij deze wanddecoratie kun je goed zien wat voor effect de vorm heeft op de uitstraling van een afbeelding. Zo is er voor elk wat wils. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel natuur roze marmer met aderen steenstructuur

  Natuur
  Deze ToF Pink marble with veins stone texture past goed bij allerlei interieurstijlen. Zo kan deze wanddecoratie goed in een romantisch interieur. Houd je van luxe of modern? Ook daar past deze muurdecoratie uitstekend bij. De ToF Pink marble with veins stone texture is leverbaar als muurcirkel en als vierkante wanddecoratie. Ook kun je bij ons kiezen uit meerdere materialen. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie natuur roze marmer met aderen steenstructuur

  Natuur
  Deze ToF Pink marble with veins stone texture past goed bij allerlei interieurstijlen. Zo kan deze wanddecoratie goed in een romantisch interieur. Houd je van luxe of modern? Ook daar past deze muurdecoratie uitstekend bij. De ToF Pink marble with veins stone texture is leverbaar als vierkante wanddecoratie en als muurcirkel. Ook kun je bij ons kiezen uit meerdere materialen. 
  Product bekijken
  Vanaf
  55
 • ToF Muurcirkel natuursteen textuur met marmer oppervlak

  Natuur
  Deze muurdecoratie van een stuk marmer is prachtig. Wil jij ook zo’n chique wanddecoratie aan je muur? Bij ons kun je deze bestellen op plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook is deze verkrijgbaar als vierkante muurdecoratie. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie natuursteen textuur met marmer oppervlak

  Natuur
  Deze muurdecoratie van een stuk marmer is prachtig. Wil jij ook zo’n chique wanddecoratie aan je muur? Bij ons kun je deze bestellen op plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook is deze verkrijgbaar als ronde muurdecoratie. 
  Product bekijken
  Vanaf
  55
 • ToF Muurcirkel natuur luxe donkergroene marmer textuur met gouden nerven

  Natuur
  De ToF Luxurious dark green marble texture with golden veins is echt een abstract kunstwerk. Bij ons vind je geen standaard natuurplaatjes voor aan je muur, maar juist bijzondere en opvallende wanddecoraties. Deze wanddecoratie is ook leverbaar als liggende muurdecoratie. c
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie natuur luxe donkergroene marmer textuur met gouden nerven

  Natuur
   De ToF Luxurious dark green marble texture with golden veins is echt een abstract kunstwerk. Bij ons vind je geen standaard natuurplaatjes voor aan je muur, maar juist bijzondere en opvallende wanddecoraties. Deze wanddecoratie is ook leverbaar in het rond.
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel natuur gouden en turkoois marmer

  Natuur
  Zoek je een blikvanger voor in je woonkamer? Bestel dan onze ToF Gouden en turkoois marmer. De kleuren springen er echt uit en het lijnenspel trekt zeker de aandacht. Deze wanddecoratie is ook leverbaar als liggende muurdecoratie. Ook kun je bij ons uit allerlei materialen kiezen. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie natuur gouden en turkoois marmer

  Natuur
  Zoek je een blikvanger voor in je woonkamer? Bestel dan onze ToF Gouden en turkoois marmer. De kleuren springen er echt uit en het lijnenspel trekt zeker de aandacht. Deze wanddecoratie is ook leverbaar als muurcirkel. Ook kun je bij ons uit allerlei materialen kiezen.
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel natuur creatieve textuur van marmer en bladgoud

  Natuur
   Deze ToF Creatieve textuur van marmer en bladgoud is prachtig door zijn eenvoud. Het goud valt echt op ten opzichte van het zwart-witte. Daardoor past deze wanddecoratie zeker in een luxe en stijlvol interieur. Deze wanddecoratie is ook leverbaar in het vierkant.
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie natuur creatieve textuur van marmer en bladgoud

  Natuur
   Deze ToF Creatieve textuur van marmer en bladgoud is prachtig door zijn eenvoud. Het goud valt echt op ten opzichte van het zwart-witte. Daardoor past deze wanddecoratie zeker in een luxe en stijlvol interieur. Deze wanddecoratie is ook leverbaar in het rond.
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel natuur groen aquarel met gouden aderen

  Natuur
  Zoek je een wanddecoratie met als thema natuur? Bij ToF aan je muur vind je geen standaard muurdecoraties, maar juist abstracte en unieke beelden. Zo heb je echt wat speciaals aan je muur. Deze wanddecoratie is ook verkrijgbaar als liggende muurdecoratie. 
  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie natuur groen aquarel met gouden aderen

  Natuur
  Zoek je een wanddecoratie met als thema natuur? Bij ToF aan je muur vind je geen standaard muurdecoraties, maar juist abstracte en unieke beelden. Zo heb je echt wat speciaals aan je muur. Deze wanddecoratie is ook verkrijgbaar als muurcirkel. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel natuur abstract met marmereffect

  Natuur
  Deze ToF Abstract met marmereffect is echt een schitterende wanddecoratie. Door de kleuren en de compositie valt deze echt op. Wil je ook zo’n aparte muurdecoratie? Bestel ‘m snel. Hij is ook leverbaar als staande wanddecoratie. 
  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie natuur abstract met marmereffect

  Natuur
   Deze ToF Abstract met marmereffect is echt een schitterende wanddecoratie. Door de kleuren en de compositie valt deze echt op. Wil je ook zo’n aparte muurdecoratie? Bestel ‘m snel. Hij is ook leverbaar als muurcirkel. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel natuur abstracte achtergrond blauw marmer

  Natuur
  Haal de natuur in huis met deze prachtige wanddecoratie. Doordat we flink ingezoomd hebben op het marmer, krijg je een abstract geheel. Deze wanddecoratie kan op allerlei materialen, zoals plexiglas en aluminium.
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie natuur abstracte achtergrond blauw marmer

  Natuur
  Haal de natuur in huis met deze prachtige wanddecoratie. Doordat we flink ingezoomd hebben op het marmer, krijg je een abstract geheel. Deze wanddecoratie kan op allerlei materialen, zoals plexiglas en aluminium. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Wanddecoratie natuur verse getextureerde artisjokken

  Natuur
  Deze wanddecoratie van artisjokken is vergeleken met andere muurdecoraties in deze collectie een stuk herkenbaarder qua afbeelding. Toch is dit nog steeds geen alledaagse wanddecoratie. Deze afbeelding is leverbaar als staande en ronde muurdecoratie.
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel natuur verse getextureerde artisjokken

  Natuur
   Deze wanddecoratie van artisjokken is vergeleken met andere muurdecoraties in deze collectie een stuk herkenbaarder qua afbeelding. Toch is dit nog steeds geen alledaagse wanddecoratie. Deze afbeelding is leverbaar als ronde en staande muurdecoratie.
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie natuur blauw marmeren structuur

  Natuur
  Hou je van blauw? Dan is deze ToF Blauw marmeren structuur wat voor jouw interieur. Het lijnenspel in deze afbeelding is ook prachtig. Deze blikvanger is leverbaar op plexiglas, aluminium, hout en canvas. Deze wanddecoratie is leverbaar als staande en ronde muurdecoratie. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel natuur blauw marmeren structuur

  Natuur
  Hou je van blauw? Dan is deze ToF Blauw marmeren structuur wat voor jouw interieur. Het lijnenspel in deze afbeelding is ook prachtig. Deze blikvanger is leverbaar op plexiglas, aluminium, hout en canvas. Deze wanddecoratie is leverbaar als ronde en staande muurdecoratie. 
  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie natuur prachtig grijs krullend marmer met gouden nerven

  Natuur
  Een natuurlijke en rustige afbeelding van marmer in een grijstint voorzien van gouden aders. Te leveren in verschillende materialen zoals Dibond butler finish, hout, canvas en plexiglas.
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel natuur prachtig grijs krullend marmer met gouden nerven

  Natuur
  Een natuurlijke en rustige afbeelding van marmer in een grijstint voorzien van gouden aders. Te leveren in verschillende materialen zoals Dibond butler finish, hout, canvas en plexiglas.
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel natuur magisch marmer

  Natuur
  De natuur in huis, maar dan in een hip jasje. Dat geldt voor deze abstracte wanddecoratie waarop marmer te zien is. De kleuren zijn echt prachtig. De combinatie van blauwgroen, zwart en goud zorgt dat je ogen meteen naar deze wanddecoratie wordt getrokken. Dit kunstwerk straalt enorm veel luxe uit en past daardoor in allerlei soorten interieurs. Of je nu van modern, klassiek of kleurrijk houdt. Het kan zelfs bij een bohemian of landelijke stijl. Dit is echt een ToFFe-wanddecoratie. 
  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie natuur magisch marmer

  Natuur
  Deze extase van kleuren is gewaagd en zal je muur betoverend doen overkomen. Past goed in een onder andere een modern interieur.
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel natuur pauwenveer close-up

  Natuur
  Deze kleurrijke veer van een pauw uit gevoerd in één van onze in materialen zoals Dibond butler finish, hout, canvas en plexiglas zal jouw ruimte de finishing touch geven. Uitermate geschikt voor in jouw woonkamer of slaapkamer.
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie natuur pauwenveer close-up

  Natuur
  Deze kleurrijke veer van een pauw uit gevoerd in één van onze in materialen zoals Dibond butler finish, hout, canvas en plexiglas zal jouw ruimte de finishing touch geven. Uitermate geschikt voor in jouw woonkamer of slaapkamer.
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel natuur luxe marmer met zwart en goud

  Natuur
  Grijstinten met gouden accenten maken dit een pronkstuk aan je muur. Te leveren in verschillende materialen zoals Dibond butler finish, hout, canvas en plexiglas.
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie natuur luxe marmer met zwart en goud

  Natuur
  Grijstinten met gouden accenten maken dit een pronkstuk aan je muur. Te leveren in verschillende materialen zoals Dibond butler finish, hout, canvas en plexiglas.
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel natuur modern abstract schilderij

  Natuur
  Droom weg bij deze mix van zoete kleuren. Laat je verassen door het effect van dit kunstwerk aan je muur. Zacht roze kleuren in combinatie met grijstinten. Te leveren in verschillende materialen zoals Dibond butler finish, hout, canvas en plexiglas. Een museumstuk in jouw woonkamer, slaapkamer of studeerkamer.
  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie natuur modern abstract schilderij

  Natuur
  Droom weg bij deze mix van zoete kleuren. Laat je verassen door het effect van dit kunstwerk aan je muur. Zacht roze kleuren in combinatie met grijstinten. Te leveren in verschillende materialen zoals Dibond butler finish, hout, canvas en plexiglas. Een museumstuk in jouw woonkamer, slaapkamer of studeerkamer.
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Muurcirkel natuur abstract zwart-groen marmer met gouden aders

  Natuur
  Een pronkstuk aan je wand met deze combinatie van kleuren. Geniet van de strakke contouren.
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Wanddecoratie natuur abstract zwart-groen marmer met gouden aders

  Natuur
  De natuur in huis, maar dan in een hip jasje. Dat geldt voor deze abstracte wanddecoratie waarop marmer te zien is. De kleuren zijn echt prachtig. De combinatie van blauwgroen, zwart en goud zorgt dat je ogen meteen naar deze wanddecoratie wordt getrokken. Dit kunstwerk straalt enorm veel luxe uit en past daardoor in allerlei soorten interieurs. Of je nu van modern, klassiek of kleurrijk houdt. Het kan zelfs bij een bohemian of landelijke stijl. Dit is echt een ToFFe-wanddecoratie.
  Product bekijken
  Vanaf
  29