Pixel Schilderij stilleven bloemen | Meesters | Abraham Mignon | ToF
Inspiratie & advies

Schilderij stilleven bloemen

Bij ToF aan je muur (ToF) vind je in de collectie Meesters het Stilleven met bloemen en horloge van Abraham Mignon.

Kun je het horloge vinden?

Bloemen en dieren

Het schilderij Stilleven met bloemen en horloge heeft Abraham Mignon gemaakt tussen 1660 en 1679. Op het schilderij zijn allerlei bloemen en dieren te vinden. Welke kun jij allemaal onderscheiden? Dat spelletje kun thuis ook spelen als je dit stilleven bestelt. En heb je het horloge al gevonden?

Koop het Stilleven met bloemen en horloge

Cirkels
zijn helemaal hip

Materialen stilleven bloemen schilderij

Een wanddecoratie van het Stilleven met bloemen en horloge is bij ons verkrijgbaar op verschillende materialen. We hebben plexiglasaluminiumhout en canvas. Het schilderij is verkrijgbaar als staande wanddecoratie. Dit is zoals het schilderij er in het echt ook uitziet. Ook is het mogelijk om het kunstwerk als muurcirkel te bestellen. Muurcirkels zijn op dit moment helemaal hip. Houd er echter wel rekening mee dat het schilderij er dan niet helemaal opstaat. Toch geven sommige mensen daar de voorkeur aan.

Koop het Stilleven met bloemen en horloge als muurcirkel

Een ander schilderij stilleven bloemen?

Behalve dit stilleven met bloemen en horloge kun je bij ons ook andere stilleven bloemen schilderijen bestellen. In onze Meesters-collectie zitten namelijk nog meer stillevens van Hollandse meesters. Zo verkopen we ook Festoen van vruchten en bloemen van Jan Davidsz. de Heem. Hij was een van de leermeesters van Abraham Mignon. Abraham Mignon werd dan ook beïnvloed door Jan Davidsz. de Heem. Al zijn Mignons schilderijen wel iets harder qua lijn en kleur dan die van De Heem.

BEKIJK DE MeeSTERS-COLLECTIE

Schilderij stilleven bloemen bestellen

Wil je Abraham Mignons Stilleven met bloemen en horloge bestellen? Of liever een ander stilleven bloemen schilderij bestellen? Ga naar de Meesters-collectie of type het zoekwoord stilleven in bovenin de zoekbalk van de website. Wij verkopen ook wanddecoraties van het Stilleven met een gouden bokaal van Pieter de Ring, het Stilleven met bloemen in glas van Jan Bruegel II en het Stilleven met bloemen van Hans Bollongier. Keus genoeg dus als je een schilderij met een stilleven met bloemen wilt bestellen.

BEKIJK DE MeeSTERS-COLLECTIE