Pixel Plexiglas olifant | Dieren | ToF aan je muur
Inspiratie & advies

Wanddecoratie met olifant op plexiglas

Bij ToF aan je muur kun je terecht voor zowel een wanddecoratie als een muurcirkel met een foto van een olifant op plexiglas.

Een echte blikvanger

Een blikvanger

Deze olifant op plexiglas is echt een blikvanger in je huis. Deze wanddecoratie is verkrijgbaar als staande muurdecoratie en als muurcirkel. Beide hebben zo hun charme. Ook kun je uit meerdere maten kiezen. Dus wil je een mooie wanddecoratie in je huis? Bestel snel dit plexiglas schilderij van een olifant.

Olifant
op plexiglas

Olifanten

De olifanten zijn de grootste landdieren die tegenwoordig nog bestaan. Ze leven ook nog als enige slurfdieren. Olifanten komen voor verspreid door Afrika en in het zuiden en zuidoosten in Azië. Olifanten worden steeds meer bedreigd. Jagers zijn op jacht naar ivoor en dat zit in de slagtanden van een olifant, vanwege deze reden wordt er veel gejaagd op olifanten. Wij verkopen olifant op plexiglas in het zwart-wit zowel als wanddecoratie als muurdecoratie.

ToF Muurcirkel dier kop olifant zwart-wit

ToF Wanddecoratie dier kop olifant zwart-wit

Foto op plexiglas

Bij ToF kun je terecht voor een foto op plexiglas. Synoniemen voor plexiglas zijn acrylaat, perpex en acrylglas. Voor onze plexiglas wanddecoraties gebruiken wij vijf millimeter. Dit zorgt voor een mooier effect dan andere diktes. Bestel bij ons jou foto op plexiglas! Ook hebben we nog wanddecoraties van andere materialen. Zo kun je bij ons ook een foto op aluminium kopen.

Collectie-dieren

Muurdecoraties van olifanten zijn niet de enige wanddecoraties die we verkopen van dieren. We hebben bij ToF een erg populaire collectie met decoraties van allerlei dieren. Denk hierbij aan giraffen, neushoorns, gorilla’s en nog veel meer. Neem een kijkje in onze collectie dieren.

Dieren-collectie