Pixel Het melkmeisje op canvas koop je bij ToF | ToF aan je muur
Inspiratie & advies

Het melkmeisje op canvas koop je bij ToF

Het schilderij Het melkmeisje dateert van circa 1660. Het wordt ook wel De keukenmeid of De melkmeid genoemd.

Keukenmeid of melkmeid

Zoek je Het melkmeisje op canvas? Dan ben je bij ToF aan je muur (ToF) aan het juiste adres. Dit schilderij van Johannes Vermeer is een van de wanddecoraties die wij hebben in onze Meesters-collectie. Deze collectie bestaat uit allerlei wanddecoraties van Oude Meesters, ook wel Hollandse Meesters genoemd.

Canvas
doek van 100% katoen

Canvas melkmeisje

Het melkmeisje wordt bij ons het meest verkocht op canvas. Ook kun je Het melkmeisje op plexiglas kopen. Daarnaast is dit schilderij is bij ons ook leverbaar op aluminium en hout. Bij plexiglas, aluminium en hout is het wel mogelijk om Het melkmeisje als muurcirkel te kopen. Bij canvas niet. Wil je ook een canvas met daarop Het melkmeisje? Op canvas is deze bij ons leverbaar in vijf verschillende maten: 30 x 45 centimeter, 40 x 60 centimeter, 60 x 90 centimeter, 75 x 100 centimeter en 100 x 150 centimeter. 30 x 45 is bij onze kopers het meest populair. Blijkbaar vinden veel kopers dit een mooi formaat voor dit schilderij.

Bestel Het melkmeisje op canvas

Melkmeisje op canvas

Wij gebruiken voor onze wanddecoraties een canvasdoek van honderd procent katoen, dat een matte uitstraling heeft. Hierdoor krijgt je wanddecoratie een natuurlijke look. Dit past goed bij dit schilderij. Wil jij ook Het melkmeisje op canvas? Deze kun je eenvoudig bestellen door op een van de afbeeldingen hierboven te klikken. Let er wel op dat je het juiste materiaal en de juiste maat aanvinkt. Wil je meer weten over het bestellen van een wanddecoratie in het algemeen? Bezoek dan onze klantenservicepagina’s.

Onze gehele Meesters-collectie

Over Het melkmeisje

Het schilderij Het melkmeisje dateert van circa 1660. Het wordt ook wel De keukenmeid of De melkmeid genoemd. De keukenmeid is eigenlijk de beste benaming voor dit schilderij. Een melkmeisje is namelijk een vrouw die melk aan huis bezorgd en op het schilderij is een dienstmeisje te zien die melk inschenkt. Zij doet dit met volledige aandacht. Dit schilderij van Johannes Vermeer is zo indrukwekkend, omdat hij een alledaagse handeling op een buitengewone manier heeft weten vast te leggen. Behalve de witte melkstraal lijkt er verder niets te bewegen. Ook blijkt uit het schilderij dat hij een goed oog had de natuurlijke lichtinval. Het schilderij behoort sinds 1908 tot de collectie van het Rijksmuseum in Amsterdam. Een ander populair schilderij van Johannes Vermeer is Meisje met de parel. Deze kun je bij ons ook kopen.

Meisje met de parel op canvas