Pixel Wanddecoratie | Muurdecoratie | ToF aan je muur
Inspiratie & advies

ToF is hét adres voor een wanddecoratie

Onze wanddecoraties zijn er in allerlei vormen: rond, staand, liggend en vierkant. Ook kun je uit allerlei maten en materialen kiezen.

In allerlei vormen en maten

Muurdecoraties voor elk interieur

Op zoek naar een leuke wanddecoratie om je muren mee te decoreren? Wij van ToF aan je muur (ToF) hebben een uitgebreide selectie wanddecoraties verdeeld over negen collecties: Art deco, Dieren, Historisch, Landschappen, Lijnkunst, Meesters, Natuur, Steden en Vrouwen. Zo is er altijd wel een mooie muurdecoratie die bij jouw inrichting past. Ook kun je bij ons wanddecoraties kopen in allerlei vormen en maten en heb je de keus uit vier materialen: plexiglas, aluminium, hout en canvas (niet mogelijk bij rond).

Stijlvol
of juist kleurrijk

Wanddecoratie dieren

In onze Dieren-collectie vind je allerlei muurdecoraties van dieren. Je kunt kiezen uit stijlvolle zwart-wit afbeeldingen of juist kleurrijke foto’s. We hebben over het algemeen gekozen om de dieren niet in zijn geheel af te beelden, maar voor close-ups te kiezen. Daardoor worden ze net even wat spannender. In deze collectie moet je ook zeker kijken als je op zoek bent naar een leuke wanddecoratie voor een kinderkamer. Zo is een voor jonge kinderen bijvoorbeeld de wanddecoratie met een wasbeer met een grote bril op leuk. Ook hebben we een konijn, poes en pandabeer. Al deze afbeeldingen zijn als wanddecoratie en als muurcirkel verkrijgbaar.

Bekijk onze dieren-collectie

Wanddecoratie kopen met kunst

Altijd al een wanddecoratie aan je muur willen hebben van een Hollandse meester, zoals Rembrandt van Rijn of Johannes Vermeer? Dat kan bij ons. In onze Meesters-collectie vind je van allerlei bekende kunstwerken een wanddecoratie. Je kunt er voor kiezen om een wanddecoratie te laten maken in dezelfde vorm als het originele kunstwerk of als muurcirkel. Als muurcirkel krijgt zo’n oud schilderij net eveneen andere uitstraling. Je muren decoreren met een meer hedendaagse afbeelding? Dan is onze Lijnkunst-collectie wat voor jou. Daarin vind je allerlei mooie muurdecoraties die uit lijnen bestaan met op de achtergrond rustige kleuren. Door die rustige kleuren passen deze wanddecoraties in veel verschillende soorten interieurs. Deze muurdecoraties zijn er in allerlei vormen: staand, liggend en rond. Zo is er voor iedereen wat wils.

Bekijk onze Meesters-collectie

Bekijk onze Lijnkunst-collectie

Leuke muurdecoratie van stad of gebouw

Zoek je een mooie wanddecoratie met daarop een afbeelding van een stad? Kijk dan bij onze Steden-collectie. Zo is de skyline van Dubai stad prachtig. Of wat dacht je van het pittoreske plaatje van een bruggetje over een gracht in Amsterdam. De New York City, Fifth Avenue valt weer op vanwege de bijzondere compositie. Ook verkopen we verschillende wanddecoraties van steden bij nacht of in de schemer. Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan bij onze Historisch-collectie. Daar vind je wanddecoraties van allerlei oude gebouwen en leuke steegjes. Een mooie muurdecoratie uit deze collectie is bijvoorbeeld die met een oude verlaten fabriek. Deze wanddecoratie van een vervallen gebouw past goed bij een industrieel interieur. Een ander leuke muurdecoratie in deze collectie is die met de oude wenteltrap. Op deze muurdecoratie zie je een wenteltrap van bovenaf gefotografeerd. Bestel je deze als muurcirkel, dan worden de ronde vormen nog meer benadrukt en krijgt het geheel wat abstracts.

Bekijk onze Steden-collectie

Bekijk onze Historisch-collectie

Net een echt schilderij

Wil je een wanddecoratie dat lijkt als een echt schilderij? Dan is bijvoorbeeld de ToF Muurcirkel kunst kleurrijke emoties wel wat voor jou (ook verkrijgbaar als vierkante wanddecoratie). Zo zitten er in onze Vrouwen-collectie nog een aantal muurdecoraties die eruit zien als een echt schilderij. Behalve deze schilderachtige muurdecoraties zitten er in deze collectie ook allerlei prachtige afbeeldingen van vrouwen. Bepaalde wanddecoraties zijn sexy, terwijl andere juist mysterieus zijn. Zo is er voor elke interieurstijl wel wat te vinden. Of je nu van vintage, minimalistisch, abstract of bohemian houdt. Ook vind je er muurdecoraties in allerlei vormen: staand, liggend en rond.

Bekijk onze Vrouwen-collectie

Landschappen en abstracte natuur

Aan je muur een wanddecoratie met het thema natuur? Dan zijn onze Landschappen-collectie en Natuur-collectie wat voor jou. In de Landschappen-collectie vind je vooral natuuraangezichten, zoals een bos sparren in de mist. Al hebben we bewust geen standaard plaatjes uitgekozen. Zo hebben we een wanddecoratie van een mooi strand in Thailand. Deze is in zwart-wit, waardoor deze wanddecoratie net even anders is dan een gewone strandfoto. In de Natuur-collectie vind je ook natuurafbeeldingen, maar dan juist op een abstracte manier. Een leuke muurdecoratie is bijvoorbeeld de ToF Wandecoratie natuur abstract zwart-groen marmer met gouden aders, waarbij je een uitvergroot stuk marmer ziet (ook verkrijgbaar als muurcirkel). Bekijk de collecties om een leuke wanddecoratie uit te zoeken.

Bekijk onze Natuur-collectie

Bekijk onze Landschappen-collectie 

Materialen wanddecoratie muur

Als je bij ons een muurdecoratie bestelt, kun je kiezen uit vier materialen: plexiglas, aluminium, hout en canvas. Het plexiglas dat wij gebruiken is 5 millimeter dik. Wij hebben voor deze dikte gekozen, omdat dat het mooiste resultaat geeft. Voor een aluminium wanddecoratie gebruiken we Dibondplaten die zijn afgewerkt met een geborstelde aluminium laag. Dit zie je deels door de afbeelding heen, waardoor je een industriële look krijgt. Voor een houten muurdecoratie gebruiken we hout van 12 millimeter dik. Dit heeft een witte toplaag, zodat je gekozen afbeelding mooi tot zijn recht komt. Bij onze canvas schilderijen printen we de afbeeldingen op mat canvas, dat voor honderd procent uit katoen bestaat. Dit geeft je wanddecoratie een natuurlijke look.

Muurdecoratie binnen

Wil je een wanddecoratie op een muur buiten hangen, dan is dat op eigen risico. Plexiglas en aluminium zijn wel bestand tegen water. Hout en canvas niet. Een plexiglas of aluminium wanddecoratie zou je dus buiten kunnen ophangen. Buiten heb je echter ook met andere weersinvloeden te maken dan water. Daarom kunnen wij niet zeggen hoe lang je wanddecoratie mooi blijft. Om ervoor te zorgen dat een muurdecoratie die binnen hangt mooi blijft, is het belangrijk dat je voorzichtig bent met schoonmaken. Bij onze Veelgestelde vragen vind je meer informatie over het schoonmaken van je wanddecoratie.

Leuke wanddecoratie kopen

Wil je een wanddecoratie bestellen? Dat kan op twee manieren. Je kunt per collectie zoeken of door een trefwoord in te typen in de zoekbalk bovenin de website. Je kunt vervolgens de zoekresultaten nog verfijnen als je vindt dat je te veel keus hebt. Dat kun je doen met de filters Formaat, Materiaal en Vorm. Zoek je bijvoorbeeld een liggende muurdecoratie van plexiglas in de maat 120 x 80 centimeter? Dan krijg je alleen de wanddecoraties te zien die op dat materiaal en in die maat mogelijk zijn.

Bekijk onze collecties