Pixel Nachtwacht op glas | Meesters | ToF aan je muur
Inspiratie & advies

De Nachtwacht op glas koop je bij ToF

Bij ToF aan je muur koop je De Nachtwacht op glas. Dit schilderij is van Rembrandt van Rijn. Hij was een van de beste schilders die Europa gekend heeft.

Rembrandt van Rijn

Nachtwacht als glasschilderij

Wil jij ook De Nachtwacht als glasschilderij in huis? Deze is bij ons op (plexi)glas leverbaar als rechthoek en muurcirkel. Ook kun je uit meerdere formaten kiezen. In onze Meesters-collectie zitten schilderijen van allerlei Hollandse Meesters die je op plexiglas kunt laten drukken. Zo hebben we De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn en Het melkmeisje van Johannes Vermeer.

1642
is het schilderij gemaakt

Op het schilderij zie je twee schutters

De Nachtwacht is een schuttersstuk van de Hollandse kunstschilder Rembrandt van Rijn. Het schilderij is gemaakt in 1642. Op het schilderij zie je twee schutters, vergezeld door militairen, evenals enkele figuranten, die zich aan het opstellen zijn. Sinds 1908 is het kunstwerk van Rembrandt van Rijn te bewonderen in het Rijksmuseum. De Nachtwacht is een van de bekendste schilderijen van de wereld. Bestel De Nachtwacht op glas gemakkelijk bij ons.

De Nachtwacht op glas

Nachtwacht achter glas

Bij ToF ben je op het juiste adres voor een foto op plexiglas. Ons plexiglas is te verkrijgen in verschillende diktes. Voor onze muurdecoraties gebruiken wij vijf millimeter. Dit zorgt voor een fraaier effect. Als je bij ons een wanddecoratie van plexiglas bestelt, wordt de opdruk aan de achterkant van het glas gedrukt. Nadat de kleuren zijn gedrukt worden er nog twee lagen witte inkt aangebracht. Daardoor komen de kleuren mooi uit. Je krijgt dus eigenlijk De Nachtwacht achter glas. Andere benamingen voor plexiglas zijn perpex, acrylaat en acrylglas.

Meesters-collectie

De Nachtwacht is niet het enige schilderij dat we verkopen. In onze Meesters-collectie zitten diverse fraaie muurdecoraties. Denk hierbij aan Het melkmeisje, Het meisje met de parel, een zelfportret van Vincent van Gogh, Italiaanse parasoldennen. Bestel bij ToF gemakkelijk jou wanddecoratie naar keuze. We hebben allerlei vormen en formaten, daarom zit er altijd wat tussen voor jou. Neem snel een kijkje in onze Meesters-collectie.

Meesters-collectie