Pixel Stilleven met bloemen op plexiglas | ToF behang aan je muur
Inspiratie & advies

Stilleven met bloemen op plexiglas

Bij ToF aan je muur kun je terecht voor een stilleven met bloemen op plexiglas. Hieronder lees je welke wij allemaal hebben.

Een toevoeging aan je huis

Stilleven met bloemen op plexiglas

Zoek je een stilleven met bloemen op plexiglas. Wij hebben van vijf verschillende wanddecoraties van Hollandse Oude Meesters in ons assortiment. We hebben schilderijen van Hans Bollongier, Jan Bruegel (II), Jan Davidsz. de Heem, Abraham Mignon en Pieter de Ring. Deze plexiglas schilderijen van stilleven met bloemen zijn leverbaar in staand en rond.

ToFFe
wanddecoraties

Meesters-collectie

Bij ToF aan je muur verkopen allerlei soorten wanddecoraties. In de collectie Meesters verkopen we bijvoorbeeld Het festoen van vruchten en bloemen. Dit is een erg fraai schilderij van bloemen met diverse kleuren. Een ander schilderij dat we verkopen in de Meesters-collectie is Stilleven met bloemen en horloge op plexiglas. Op dit portret zijn kleurrijke bloemen in een vaas te zien. Dit bestel een van deze twee muurdecoraties gemakkelijk in onze webshop.

 Festoen van vruchten en bloemen

Stilleven met bloemen en een horloge

Foto op plexiglas

Bij ToF aan je muur kun je terecht voor een foto op plexiglas. Andere benamingen voor plexiglas zijn voor bijvoorbeeld acrylaat, perpex en acrylglas. Dit materiaal heeft een luxe uitstraling. Plexiglas bedrukken wij met een uv-print. Ons plexiglas is verkrijgbaar in allerlei diktes. Wij hebben gekozen voor een dikte van vijf millimeter, dit geeft een mooier effect dan dikker plexiglas.

Stillevens

Bij ToF hebben we niet alleen de hierboven genoemde stillevens, maar hebben we er nog drie. Zo hebben we Stilleven met een bokaal, Stilleven met bloemen in een glas en Stilleven met bloemen. Deze muurdecoraties zijn te verkrijgen in vier verschillende materialen. Ze zijn te bestellen als foto op hout, foto op plexiglas, foto op aluminium en als canvas schilderij. Door de vele materialen kun je je wanddecoratie een unieke uitstraling geven en zit er altijd wat tussen wat past in je interieur.