Pixel ToF aan je muur | Lijnkunst | Wanddecoratie | Muurdecoratie

Lijnkunst

Met deze collectie krijgt je interieur een artistieke sfeer. In de collectie Lijnkunst vind je diverse soorten kunstwerken. Lijnkunst is een afbeelding die uit duidelijke lijnen bestaat. Lijnen tegen een meestal effen of rustige achtergrond en zonder schaduw. ToF Vaas met roos in een vintage stijl is een mooi abstracte afbeelding. Doordat er neutrale kleuren... Lees meer
Met deze collectie krijgt je interieur een artistieke sfeer. In de collectie... Lees meer

Met deze collectie krijgt je interieur een artistieke sfeer. In de collectie Lijnkunst vind je diverse soorten kunstwerken. Lijnkunst is een afbeelding die uit duidelijke lijnen bestaat. Lijnen tegen een meestal effen of rustige achtergrond en zonder schaduw. ToF Vaas met roos in een vintage stijl is een mooi abstracte afbeelding. Doordat er neutrale kleuren worden gebruikt kan deze wanddecoratie – maar ook de rest van de collectie – op meerdere plekken in huis erg sfeervol staan. Ontdek de stilistische getekende portretten met abstracte vormen en lijnen. Je kunt zelf bepalen in wat voor vorm je een design wilt hebben. Wil je een muurcirkel? Dat is ook helemaal dé trend van deze tijd. De vorm kan heel bepalend zijn. Denk daar dus goed over na. Onze wanddecoraties zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Dus of je nu groot of klein woont. Er is altijd wel een wanddecoratie die in jouw huis past. Wil je liever toch wat anders aan de muur? Bekijk onze andere collecties.

FilterFilter

Toont alle 58 resultaten

 • ToF Muurcirkel abstract getekend blad

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een blad in abstracte stijl. De kleur van het blad is zwart. De achtergrond van de muurcirkel is beige. Deze muurcirkel kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als staande wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie abstract getekend blad

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een blad in abstracte stijl. De kleur van het blad is zwart. De achtergrond van de wanddecoratie is beige. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel portret man met doorlopende lijn

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een geïllustreerd portret van een man. Het portret bestaat uit een doorlopende zwarte lijn. In het gezicht is de kleur mintgroen en een zandkleur te zien. De achtergrond van de muurcirkel is wit. Deze muurcirkel kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als staande wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie portret man met doorlopende lijn

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een geïllustreerd portret van een man. Het portret bestaat uit een doorlopende zwarte lijn. In het gezicht is de kleur mintgroen en een zandkleur te zien. De achtergrond van de wanddecoratie is wit. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel vrouwelijk gezicht met vlinders

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een vrouwelijk gezicht met vlinders. Het gezicht bestaat uit zwarte lijnen, waarbij je maar een kant ziet. In het gezicht zijn drie vlinders verwerkt. Met een roze vlak en twee iets donkere roze rondjes is kleur aangebracht. De rest van de achtergrond van de muurcirkel is wit. Deze muurcirkel kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als vierkante wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie vrouwelijk gezicht met vlinders

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een vrouwelijk gezicht met vlinders. Het gezicht bestaat uit zwarte lijnen, waarbij je maar een kant ziet. In het gezicht zijn drie vlinders verwerkt. Met een roze vlak en twee iets donkere roze rondjes is kleur aangebracht. De rest van de achtergrond van de wanddecoratie is wit. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Muurcirkel minimalistisch vrouwelijk gezicht

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een minimalistische illustratie van een vrouwelijk gezicht. Het gezicht van de vrouw is voor de helft te zien. De gezichtsdelen zijn met zwarte lijnen aan elkaar verbonden. Verder wordt de suggestie van het gezicht gewekt met vlakken in verschillende tinten roze. De achtergrond de muurcirkel is wit. Deze muurcirkel kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als vierkante wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie minimalistisch vrouwelijk gezicht

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een minimalistische illustratie van een vrouwelijk gezicht. Het gezicht van de vrouw is voor de helft te zien. De gezichtsdelen zijn met zwarte lijnen aan elkaar verbonden. Verder wordt de suggestie van het gezicht gewekt met vlakken in verschillende tinten roze. De achtergrond de wanddecoratie is wit. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Wanddecoratie illustratie vrouw met bloemen

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een minimalistische illustratie van een half vrouwengezicht met bloemen. Het gezicht bestaat uit verschillende tinten roze. De bloemen zijn geel en wit. De achtergrondkleur van de wanddecoratie is wit. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium, canvas en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Muurcirkel illustratie van vrouw met bloemen

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een minimalistische illustratie van een half vrouwengezicht met bloemen. Het gezicht bestaat uit verschillende tinten roze. De bloemen zijn geel en wit. De achtergrondkleur van de muurcirkel is wit. Deze muurcirkel kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als vierkante wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Muurcirkel abstract half gezicht

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een half gezicht in abstracte stijl. Op de muurcirkel zijn onder andere de kleuren blauwpaars, lichtroze, lichtbruin, lichtgeel. Het gezicht is met zwarte lijnen getekend. Deze muurcirkel kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als vierkante wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie abstract half gezicht

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een half gezicht in abstracte stijl. Op de wanddecoratie zijn onder andere de kleuren blauwpaars, lichtroze, lichtbruin, lichtgeel. Het gezicht is met zwarte lijnen getekend. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel tropische bloem

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een tropische bloem. De bloem bestaat uit zwarte lijnen. Achter de bloem zijn verschillende vormen te zien, die een suggestie geven van schalen. De achtergrond van de muurcirkel is wit. Deze muurcirkel kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als staande wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie tropische bloem

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een tropische bloem. De bloem bestaat uit zwarte lijnen. Achter de bloem zijn verschillende vormen te zien, die een suggestie geven van schalen. De achtergrond van de wanddecoratie is wit. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel abstracte Afrikaanse vrouw

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een Afrikaanse vrouw in abstracte stijl. De vrouw is met een paar kleurvlakken getekend. De achtergrond van de muurcirkel is lichtroze. De vrouw zelf is afgebeeld in bruin, met zwarte haren. Ook heeft ze een doek om haar hoofd in grijsgroen. Deze muurcirkel kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als staande wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie abstracte Afrikaanse vrouw

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een Afrikaanse vrouw in abstracte stijl. De vrouw is met een paar kleurvlakken getekend. De achtergrond van de wanddecoratie is lichtroze. De vrouw zelf is afgebeeld in bruin, met zwarte haren. Ook heeft ze een doek om haar hoofd in grijsgroen. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel berg met zon en regenboog

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een berg met een zon en een omgekeerde regenboog. Boven de zon is een tak met bladeren te zien. Deze is heel donkerblauw. De achtergrond van de muurcirkel is zandkleurig. De berg is zandgeel met een oranjekleurige zon en bruine regenboog. Deze muurcirkel kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als staande wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie berg met zon en regenboog

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een berg met een zon en een omgekeerde regenboog. Boven de zon is een tak met bladeren te zien. Deze is heel donkerblauw. De achtergrond van de wanddecoratie is zandkleurig. De berg is zandgeel met een oranjekleurige zon en bruine regenboog. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel vrouw met haar voor gezicht

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een vrouw met haar haar voor het rechteroog. Ook is er een oorbel te zien in het linkeroor. Achter de oorbel zit een oranje driehoek. De achtergrond is lichtroze. Deze muurcirkel valt op door de felle rode lippen. Deze muurcirkel is een echte blikvanger. Deze muurcirkel kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium, en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als vierkante wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie vrouw met haar voor gezicht

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een vrouw met haar haar voor het rechteroog. Ook is er een oorbel te zien in het linkeroor. Achter de oorbel zit een oranje driehoek. De achtergrond is lichtroze. Deze wanddecoratie valt op door de felle rode lippen. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Muurcirkel portret vrouw met hartje

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een vrouw met een hartje in het gezicht. De muurcirkel is een close-up van een vrouwengezicht. Het gezicht bestaat uit zwarte lijnen. Op de muurcirkel zijn de kleuren beige, rood en bruin te zien. Deze muurcirkel kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als staande wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie portret vrouw met hartje

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een vrouw met een hartje in het gezicht. De wanddecoratie is een close-up van een vrouwengezicht. Het gezicht bestaat uit zwarte lijnen. Op de wanddecoratie zijn de kleuren beige, rood en bruin te zien. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel minimalistisch vrouwengezicht

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een minimalistisch vrouwengezicht. De vrouw valt goed op door haar rode lippen. Het gezicht bestaat uit zwarte lijnen. De achtergrond van de muurcirkel is lichtroze. In het gezicht van de vrouw zijn met bruin accenten aangebracht. Deze muurcirkel kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als vierkante wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie minimalistisch vrouwengezicht

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een minimalistisch vrouwengezicht. De vrouw valt goed op door haar rode lippen. Het gezicht bestaat uit zwarte lijnen. De achtergrond van de wanddecoratie is lichtroze. In het gezicht van de vrouw zijn met bruin accenten aangebracht. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Muurcirkel portret vrouw abstract

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een vrouwengezicht in abstracte stijl. Het gezicht op de illustratie is gevormd uit zwarte lijnen. De achtergrond van de muurcirkel is wit. Achter het gezicht zijn kleurige vlakken aangebracht in de kleuren grijsbruin, lichtroze, okergeel en roodbruin. Deze muurcirkel kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als vierkante wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie portret vrouw abstract

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een vrouwengezicht in abstracte stijl. Het gezicht op de illustratie is gevormd uit zwarte lijnen. De achtergrond van de wanddecoratie is wit. Achter het gezicht zijn kleurige vlakken aangebracht in de kleuren grijsbruin, lichtroze, okergeel en roodbruin. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Muurcirkel abstract getekende regenboog met zon

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een regenboog met zon in abstracte stijl. De regenboog bestaat uit zwarte lijnen en de zon is oranje. De muurcirkel heeft een lichtroze achtergrond. Deze muurcirkel is erg mooi voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Deze muurcirkel kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding ook als staande wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie abstract getekende regenboog met zon

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een regenboog met zon in abstracte stijl. De regenboog bestaat uit zwarte lijnen en de zon is oranje. De wanddecoratie heeft een lichtroze achtergrond. Deze wanddecoratie is erg mooi voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding ook als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel minimalistisch portret vrouwen

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een minimalistisch portret van vrouwen. Er zijn twee gezichten te zien in roze, bruine en oranje vlakken met een lichtroze achtergrond. Elk gezicht is getekend met een doorlopende lijn. Het vrouwengezicht in het oranje vlak heeft sproeten op de linkerwang. Deze muurcirkel kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als vierkante wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie minimalistisch portret vrouwen

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een minimalistisch portret van vrouwen. Er zijn twee gezichten te zien in roze, bruine en oranje vlakken met een lichtroze achtergrond. Elk gezicht is getekend met een doorlopende lijn. Het vrouwengezicht in het oranje vlak heeft sproeten op de linkerwang. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Muurcirkel vrouwengezicht met bladeren

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een vrouwengezicht met bladeren. De bladeren zijn roze en grijsbruin. Het gezicht is met een zwarte lijn getekend. De achtergrond van de illustratie is wit. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als vierkante wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie vrouwengezicht met bladeren

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een vrouwengezicht met bladeren. De bladeren zijn roze en grijsbruin. Het gezicht is met een zwarte lijn getekend. De achtergrond van de illustratie is wit. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Muurcirkel modern portret vrouw

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een modern portret met een vrouw. Er zijn verschillende kleuren te zien op de muurcirkel. Het gezicht van de vrouw is getekend met een paar zwarte lijnen. De vrouw heeft een roze vlek op haar wang. Andere kleuren die je terugziet zijn wit, donkerrood, lichtroze en roodbruin. Deze muurcirkel is fraai voor in bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Deze muurcirkel kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als vierkante wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie modern portret vrouw

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een modern portret met een vrouw. Er zijn verschillende kleuren te zien op de wanddecoratie. Het gezicht van de vrouw is getekend met een paar zwarte lijnen. De vrouw heeft een roze vlek op haar wang. Andere kleuren die je terugziet zijn wit, donkerrood, lichtroze en roodbruin. Deze wanddecoratie is fraai voor in bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Muurcirkel minimalistisch vrouwengezicht met tak

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een minimalistisch vrouwengezicht met tak. Er is een oog te zien, dat gesloten is. Rechts van het oog is een roze rechthoekig vlak te zien met daarin een tak met bladeren. De achtergrond is lichtroze. Ook is er nog een bruine rechthoek en een bruine driehoek in de illustratie verwerkt. De illustratie bestaat uit een lijn, waarmee het hele gezicht en de tak is getekend. Wil je ook zo’n rustgevende muurcirkel aan je muur? Hij is leverbaar in verschillende maten en op verschillende materialen: hout, aluminium en plexiglas. Ook is deze afbeelding verkrijgbaar als vierkante wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie minimalistisch vrouwengezicht met tak

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van minimalistisch vrouwengezicht met tak. Er is een oog te zien, dat gesloten is. Rechts van het oog is een roze rechthoekig vlak te zien met daarin een tak met bladeren. De achtergrond is lichtroze. Ook is er nog een bruine rechthoek en een bruine driehoek in de illustratie verwerkt. De illustratie bestaat uit een lijn, waarmee het hele gezicht en de tak is getekend. Wil je ook zo’n rustgevende muurcirkel aan je muur? Hij is leverbaar in verschillende maten en op verschillende materialen: hout, aluminium, canvas en plexiglas. Ook is deze afbeelding verkrijgbaar als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Muurcirkel lijngezicht vrouw met blad

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een vrouw met een blad op het hoofd. Het blad is zalmroze. De vrouw draagt een oorbel in het rechteroor. Het gezicht van de vrouw bestaat uit een paar zwarte lijnen. Een groot gedeelte van de muurcirkel is wit. Rechts zit een lichte zalmroze vlek en beneden in de linkerhoek zit een roodbruine vlek. Wil je deze muurcirkel op jouw muur? Bij ons kun je uit meerdere materialen kiezen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie lijngezicht vrouw met blad

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een vrouw met een blad op het hoofd. Het blad is zalmroze. De vrouw draagt een oorbel in het rechteroor. Het gezicht van de vrouw bestaat uit een paar zwarte lijnen. Een groot gedeelte van de wanddecoratie is wit. Rechts zit een lichte zalmroze vlek en beneden in de linkerhoek zit een roodbruine vlek. Wil je deze wanddecoratie op jouw muur? Bij ons kun je uit meerdere materialen kiezen.

  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Muurcirkel portret vrouw gekleurde achtergrond

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een portret van een vrouw in pastelkleur. Het gezicht van de vrouw is met een paar zwarte lijnen getekend. De vrouw heeft twee vingers op het gezicht bij haar mond. Rechts op de wanddecoratie is een groen vlak te zien met daarin gele bladeren. Wil je deze muurcirkel op jouw muur? Bij ons kun je uit meerdere materialen kiezen: plexiglas, aluminium en hout. Deze afbeelding is ook te verkrijgen als vierkante wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie portret vrouw gekleurde achtergrond

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een portret van een vrouw met een gekleurde achtergrond. Het gezicht van de vrouw is met een paar zwarte lijnen getekend. De vrouw heeft twee vingers op het gezicht bij haar mond. Rechts op de wanddecoratie is een groen vlak te zien met daarin gele bladeren. Wil je deze wanddecoratie op jouw muur? Bij ons kun je uit meerdere materialen kiezen: : plexiglas, aluminium, canvas en hout. Deze afbeelding is ook te verkrijgen als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Muurcirkel portret vrouw met blad abstract

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een vrouw en een blad. Deze muurcirkel heeft een abstracte stijl. Met zwarte lijnen is het gezicht van een vrouw getekend. In haar oor heeft ze een oorbel. Ondanks dat het portret maar uit een paar lijnen bestaat, is toch duidelijk dat het om een vrouwengezicht gaat. Linksboven is met zalmroze een tak met bladeren getekend. Aan de rechterkant van de muurcirkel is een accent aangebracht met een iets lichtere tint zalmroze. Linksonder is nog wat kleur aangebracht met een zacht rode kleur. De rest van de muurcirkel is wit. Deze afbeelding is ook te verkrijgen als vierkante wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie portret vrouw met blad abstract

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een vrouw en een blad. Deze wanddecoratie heeft een abstracte stijl. Met zwarte lijnen is het gezicht van een vrouw getekend. In haar oor heeft ze een oorbel. Ondanks dat het portret maar uit een paar lijnen bestaat, is toch duidelijk dat het om een vrouwengezicht gaat. Linksboven is met zalmroze een tak met bladeren getekend. Aan de rechterkant van de wanddecoratie is een accent aangebracht met een iets lichtere tint zalmroze. Linksonder is nog wat kleur aangebracht met een zacht rode kleur. De rest van de wanddecoratie is wit. Deze afbeelding is ook verkrijgbaar als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Muurcirkel vrouwengezicht met roze tinten

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een abstract vrouwengezicht met roze tinten. Met een paar zwarte lijnen zijn de ogen, de neus en de mond aangegeven, waardoor je er een gezicht in kunt herkennen. Deze muurcirkel heeft weinig kleur. Bij het rechteroog zit een roze vlek en van het linkeroog naar de mond loopt een roze streep, in een net iets andere tint roze. Wil je ook zo’n stoere wanddecoratie? Hij is leverbaar in verschillende maten en op verschillende materialen: hout, aluminium en plexiglas. Ook kun je deze afbeelding als vierkante wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie vrouwengezicht met roze tinten

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een abstract vrouwengezicht met roze tinten. Met een paar zwarte lijnen zijn de ogen, de neus en de mond aangegeven, waardoor je er een gezicht in kunt herkennen. Deze wanddecoratie heeft weinig kleur. Bij het rechteroog zit een roze vlek en van het linkeroog naar de mond loopt een roze streep, in een net iets andere tint roze. Wil je ook zo’n stoere wanddecoratie? Hij is leverbaar in verschillende maten en op verschillende materialen: hout, aluminium, canvas en plexiglas. Ook kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Muurcirkel portret vrouw in verschillende kleuren

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een vrouw in verschillende kleuren. Van de vrouw zie je alleen de linkerkant van het gezicht, waarbij het oog, de neus en de mond met een doorlopende lijn is getekend. Rechtsboven is een deel van de muurcirkel groen met een geelkleurige bladeren aan een tak. Andere kleuren die voorkomen in de illustratie zijn lichtroze, donkerrood en crème. De kleuren zijn met ronde lijnen aangebracht in de illustratie. Deze muurcirkel is fraai voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Deze muurcirkel kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als vierkante wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratieportret vrouw in verschillende kleuren

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een vrouw in verschillende kleuren. Van de vrouw zie je alleen de linkerkant van het gezicht, waarbij het oog, de neus en de mond met een doorlopende lijn is getekend. Rechtsboven is een deel van het behang groen met een geelkleurige bladeren aan een tak. Andere kleuren die voorkomen in de illustratie zijn lichtroze, donkerrood en crème. De kleuren zijn met ronde lijnen aangebracht in de illustratie. Deze wanddecoratie is fraai voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Muurcirkel vaas met roos in een vintage stijl

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een vaas met een roos in vintage stijl. De vaas en de roos zijn met zwarte lijnen getekend op een lichtbruine achtergrond. Met geel en crème is een soort schaduw aangebracht van de vaas met daarin een rode roos met groene bladeren. Het geel ziet er kunstzinnig uit. Deze muurcirkel kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium en hout. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als vierkante wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie vaas met roos in een vintage stijl

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een vaas met een roos in vintage stijl. De vaas en de roos zijn met zwarte lijnen getekend op een lichtbruine achtergrond. Met geel en crème is een soort schaduw aangebracht van de vaas met daarin een rode roos met groene bladeren. Het geel ziet er kunstzinnig uit. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Muurcirkel portret in grijsbruin en okergeel

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een abstract portret in grijsbruin en okergeel in abstracte stijl. Met een paar lijnen is een vrouwengezicht getekend. De ogen van de vrouw zijn dicht en op een wang zit een zwarte stip. De achtergrond van de muurcirkel is wit. Met okergeel en een licht grijsbruine kleur zijn wat accenten aangebracht. Wil je deze ronde wanddecoratie op je muur? Bestel dan snel. Deze muurcirkel is leverbaar in verschillende maten en ook als vierkante wanddecoratie. Daarnaast kun je bij ons uit 3 materialen kiezen: hout, plexiglas en aluminium.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie portret in grijsbruin en okergeel

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een abstract portret in grijsbruin en okergeel. Met een paar lijnen is een vrouwengezicht getekend. De ogen van de vrouw zijn dicht en op een wang zit een zwarte stip. De achtergrond van de wanddecoratie is wit. Met okergeel en een licht grijsbruine kleur zijn wat accenten aangebracht. Wil je deze wanddecoratie op je muur? Bestel dan snel. Deze wanddecoratie is leverbaar in verschillende maten en ook als muurcirkel. Daarnaast kun je bij ons uit 4 materialen kiezen: canvas, hout, plexiglas en aluminium.

  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel vrouwenportret lijntekening

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een vrouwenportret bestaande uit lijnen. Het gezicht is met een paar lijnen weergegeven, waarbij er een oog zichtbaar is, dat gesloten is. De achtergrond van de wanddecoratie heeft een lichte grijsgroenige kleur. In het gezicht zitten verschillende oranje en rode pastelkleuren. Het portret oogt erg minimalistisch, maar toch kun je er een gezicht in herkennen. Wil je deze muurcirkel op jouw muur? Bij ons kun je uit meerdere materialen kiezen: hout, plexiglas en aluminium. Deze wanddecoratie is ook leverbaar als vierkante wanddecoratie.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie vrouwenportret lijntekening

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een vrouwenportret bestaande uit lijnen. Het gezicht is met een paar lijnen weergegeven, waarbij er een oog zichtbaar is, dat gesloten is. De achtergrond van de wanddecoratie heeft een lichte grijsgroenige kleur. In het gezicht zitten verschillende oranje en rode pastelkleuren. Het portret oogt erg minimalistisch, maar toch kun je er een gezicht in herkennen. Wil je deze wanddecoratie op jouw muur? Bij ons kun je uit meerdere materialen kiezen: hout, canvas, plexiglas en aluminium. Deze wanddecoratie is ook leverbaar als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Muurcirkel vrouwenportret met lijnen

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een vrouwenportret bestaande uit lijnen en vlakken. Deze muurcirkel heeft gedekte kleuren. De achtergrond is wit met beige. De mond en rechterwang zijn lichtrood. De ogen zijn gesloten en er zijn grijsblauwe vegen aangebracht om de ogen te accentueren. Door de lichte kleuren op de muurcirkel, is het vrij neutraal en kan het in allerlei soorten interieur. Wil je deze muurcirkel op je muur? Deze bestel je gemakkelijk bij ToF. Deze wanddecoratie is leverbaar in verschillende maten en ook als vierkante wanddecoratie. Daarnaast kun je bij ons uit 3 materialen kiezen: hout, plexiglas en aluminium.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie vrouwenportret met lijnen

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een vrouwenportret bestaande uit lijnen en vlakken. Deze wanddecoratie heeft gedekte kleuren. De achtergrond is wit met beige. De mond en rechterwang zijn lichtrood. De ogen zijn gesloten en er zijn grijsblauwe vegen aangebracht om de ogen te accentueren. Door de lichte kleuren op de wanddecoratie, is het vrij neutraal en kan het in allerlei soorten interieur. Wil je deze wanddecoratie op je muur? Deze bestel je gemakkelijk bij ToF. Deze wanddecoratie is leverbaar in verschillende maten en ook als muurcirkel. Daarnaast kun je bij ons uit 4 materialen kiezen: canvas, hout, plexiglas en aluminium.

  Product bekijken
  Vanaf
  39
 • ToF Muurcirkel illustratie doorlopende lijntekening

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een abstracte illustratie van een doorlopende lijntekening. De lijnen zijn in het zwart getekend. De achtergrond is wit met verschillende pastelkleuren. Bovenin zit oranjebruin, in het midden mosgroen en onderin okergeel. Deze muurcirkel kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als staande wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie illustratie doorlopende lijntekening

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een abstracte illustratie van een doorlopende lijntekening. De lijnen zijn in het zwart getekend. De achtergrond is wit met verschillende pastelkleuren. Bovenin zit oranjebruin, in het midden mosgroen en onderin okergeel. Deze wanddecoratie kun je op verschillende materialen bestellen: plexiglas, aluminium, hout en canvas. Ook kun je uit allerlei maten kiezen en kun je deze afbeelding als muurcirkel kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Muurcirkel illustratie jonge vrouw met lang haar

  Lijnkunst

  Muurcirkel met een illustratie van een jonge schattige vrouw. De vrouw is geïllustreerd met groene lijnen. De achtergrondkleur van het behang is beige. Wil je ook zo’n stoere wanddecoratie? Hij is leverbaar in verschillende maten en op verschillende materialen: hout, aluminium en plexiglas. Ook kun je deze afbeelding als vierkante wanddecoratie kopen.

  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Wanddecoratie illustratie jonge vrouw met lang haar

  Lijnkunst

  Wanddecoratie met een illustratie van een jonge schattige vrouw. De vrouw is geïllustreerd met groene lijnen. De achtergrondkleur van de wanddecoratie is beige. Deze wanddecoratie is fraai voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Deze afbeelding is ook verkrijgbaar als muurcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  39