Pixel ToF aan je muur | ToF | Klantenservice | Levertijd en bezorging

Levertijd en bezorging

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Bij ToF betaal je geen verzendkosten binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Wil je je bestelde wanddecoratie in een ander land laten bezorgen? Neem contact met ons op.

Wat is jullie levertijd?

Onze levertijd is 2 tot 5 werkdagen, afhankelijk van het materiaal dat je gekozen hebt voor je wanddecoratie. Tijdens het bestellen wordt de verwachte levertijd aangegeven.

Naar welke landen verzenden jullie?

Wij hebben verzenden onze wanddecoratie gratis binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Wil je je bestelling in een ander land bezorgd hebben? Neem contact met ons op. Houd er rekening mee dat bij verzending naar het buitenland de levertijd langer kan duren.

Kan ik ook een afwijkend bezorgadres aangeven?

Ja, je kunt bij ToF aan je muur ook een afwijkend bezorgadres opgeven. Handig als je een wanddecoratie cadeau wilt doen. Of als je de ToF-cadeaubon aan iemand wilt geven.

Kan ik zelf de bezorgdatum bepalen?

Het is helaas niet mogelijk om zelf een bezorgdatum te bepalen. Als je wanddecoratie klaar is, ontvang je een track & trace. Daarmee kun je je levering volgen. Komt de geplande leverdatum niet uit, dan kun je in de meeste gevallen via die link een ander moment afspreken met de vervoersdienst.

Ik heb mijn bestelde wanddecoratie niet ontvangen.

Als je bij ToF een wanddecoratie besteld hebt, ontvang je een orderbevestiging. Tijdens het bestellen staat ook aangegeven wat de verwachte levertijd is. Is deze verstreken en heb je geen track & trace ontvangen? Neem contact met ons op info@tofaanjemuur.nl of 0546 – 706 177.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.