Pixel Tijger plexiglas | Dieren | ToF aan je muur
Inspiratie & advies

Plexiglas schilderij met tijger kopen

Bij ToF aan je muur kun je terecht voor een wanddecoratie van een tijger op plexiglas.

Fraai voor in jouw huis

Tijger op plexiglas

Bij ToF aan je muur verkopen we meerdere wanddecoraties van een tijger op plexiglas. We verkopen zowel muurcirkels als wanddecoraties van een tijger op plexiglas. deze muurdecoraties zijn prachtig voor in jou huis en zorgen voor een gave uitstraling.

Tijgers
worden zeldzamer

Tijgers

Een van de dieren die wij verkopen in onze Dieren-collectie is de tijger. Een tijger behoort tot de katachtigen. Dit katachtige beest kan maar liefst drie meter groot geworden en driehonderd kilo wegen. De brul van een tijger kun je van vier kilometer afstand nog horen. De tijger is een roofdier, hij jaagt op onder andere krokodillen, vissen en jonge olifanten. Tegenwoordig worden tijgers steeds zeldzamer. Dit komt doordat mensen op tijgers jagen voor hun vacht, vlees, botten en tanden. Wij verkopen een tijger op plexiglas als muurcirkel en wanddecoratie.

Bekijk onze Dieren-collectie

Plexiglas foto

Bij ToF kun je terecht voor een foto op plexiglas. Andere benamingen voor plexiglas zijn acrylaat, perpex en acrylglas. Voor onze plexiglas wanddecoraties gebruiken wij vijf millimeter. Dit zorgt voor een mooier effect dan andere diktes. Bestel bij ons jou foto op plexiglas! Ook hebben we nog wanddecoraties van andere materialen. Zo kun je bij ons ook een foto op aluminium kopen.

Dieren-collectie

Een prachtige en erg populaire collectie die wij hebben is onze Dieren-collectie. We verkopen in deze collectie diverse wanddecoraties van allerlei dieren. Zo hebben we bijvoorbeeld ToF Muurcirkel dier grappige wasbeer en ToF Wanddecoratie dier portret van een leeuw zwart-wit. Dat zijn niet de enige plexiglas dieren die wij hebben. Dus bestel snel jouw dieren muurdecoratie bij ToF.

Bekijk onze Dieren-collectie