Pixel Foto's | Inspiratie & Advies | Wanddecoratie | ToF aan je muur

Foto’s

Op zoek naar een wanddecoratie? Bij ons kun je uit verschillende materialen kiezen. Wil je meer weten over een foto op aluminium, een foto op canvas, een foto op hout en/of een foto op plexiglas? In onze blogs vertellen we meer over deze materialen en wat de voor- en nadelen zijn, zodat je een goede keus kunt maken.

Foto's Materialen Plexiglas

Bij ToF aan je muur (ToF) kun je terecht voor een foto op plexiglas. Andere benamingen voor plexiglas zijn acrylaat, perpex en acrylglas. Dit materiaal heeft een luxe uitstraling. Wij bedrukken het plexiglas met een uv-print. Plexiglas is verkrijgbaar in allerlei diktes. Wij gebruiken voor onze wanddecoraties een dikte van vijf millimeter. Dit geeft een mooier effect dan een foto op dik plexiglas.

Foto's Materialen

Zoek je een afbeelding op hout? ToF aan je muur (ToF) heeft een uitgebreide selectie van wanddecoraties op hout. Onze wanddecoraties zijn verdeeld in verschillende collecties.

Categorie

Titel..

Wil je weten welke wanddecoratie het beste past bij jouw interieur? Of wat de laatste trends zijn op gebied van wanddecoratie? Onze styliste Fleur geeft tips en advies.
Foto's Materialen
Foto op aluminium geborsteld Het materiaal van een aluminium foto bestaat uit Dibond® Butler Finish. Dit is een sandwichpan...