Pixel Trends | Wanddecoratie | ToF aan je muur

Trends

Bij ToF aan je muur spelen we in op allerlei trends. Natuur, duurzaamheid en kwaliteit zijn de kernwoorden van dit jaar. In onze blogs kun je daar meer over lezen. Ook blijven muurcirkels in. Bij een ronde wanddecoratie heb je keus uit drie materialen: aluminium, plexiglas en hout. je kunt bij ons ook terecht voor een canvas schilderij, maar dat materiaal is niet mogelijk bij muurcirkels.

Interieur Trends

In 2023 zullen wij elke maand een wanddecoratie uitkiezen als ‘Wanddecoratie van de Maand’. In dit blog lees je welke dat zijn. Nieuwsgierig naar de wanddecoratie van de maand augustus? Lees snel verder. In dit blog vind je ook de wanddecoraties van de voorgaande maanden.

Interieur Trends

2023 is hét jaar waarbij de natuur naar binnen wordt gehaald. Ook ronde en organische vormen zijn nog steeds in. Daarnaast zie je dat duurzaamheid en kwaliteit steeds belangrijker wordt gevonden. In dit blog lees je hoe je dat kunt vertalen met een wanddecoratie.

Categorie

Titel..

Wil je weten welke wanddecoratie het beste past bij jouw interieur? Of wat de laatste trends zijn op gebied van wanddecoratie? Onze styliste Fleur geeft tips en advies.
Interieur Trends

Er zijn verschillende interieurstijlen. Elk jaar zijn er wel stijlen die op dat moment populair zijn. In dit blog lees je welke woonstijlen in 2023 ín zijn en welke wanddecoraties daarbij passen.