Pixel Een foto op hout ziet er robuust uit | Foto's | ToF aan je muur
Inspiratie & advies

Een foto op hout ziet er robuust uit

Een afbeelding op hout voegt wat moois toe aan je huis. Daarom biedt ToF aan je muur een groot assortiment met wanddecoraties van hout aan.

Past in landelijk interieur

Eenvoudig zoeken op materiaal

Zoek je een afbeelding op hout? ToF aan je muur (ToF) heeft een uitgebreide selectie van wanddecoraties op hout. Onze wanddecoraties zijn verdeeld in verschillende collecties. Zo kun je gemakkelijk je gewenste muurdecoratie vinden. Ook kun je de zoekfunctie bovenin de website gebruiken. Nadat je de resultaten hebt gekregen, kun je eenvoudig zoeken naar een afbeelding op hout door het filter ‘Materiaal’ te gebruiken. Je krijgt dan te zien welke afbeeldingen op hout mogelijk zijn. Dit filter kun je ook gebruiken als je per collectie zoekt.

Stoere
uitstraling foto's

Afbeeldingen van dieren op hout

Dieren is een van de collecties die wij hebben. In deze collectie vind je onder andere verschillende zwart-wit foto’s die een stoere uitstraling hebben. Laat je zo’n afbeelding op hout drukken, dan krijg je een robuuste wanddecoratie die goed staat in onder andere een landelijk interieur. Hierboven vind je een aantal voorbeelden uit die collectie. De meeste van deze afbeeldingen zijn zowel als muurcirkel als staand dan wel liggend verkrijgbaar.

BEKIJK DE GEHELE DIEREN-COLLECTIE

Afbeelding hout: meer info

Bij een houten wanddecoratie zie je aan de zijkanten de kenmerken van het materiaal. Aan de voorkant is het hout voorzien van een witte toplaag, waarop jouw gekozen afbeelding wordt geprint. Zo krijg je toch een scherpe print. Onze houten wanddecoraties zijn 12 millimeter dik. Daardoor is deze licht van gewicht en makkelijk te monteren. Je krijgt er ook gratis een tandhanger bij.

Foto op hout kopen: let op!

Heb je een wanddecoratie gevonden die je wilt kopen? Let er op dat je het juiste materiaal selecteert op de bestelpagina. Op moment dat je op de bestelpagina van een specifieke wanddecoratie bent, krijg je namelijk ook de andere materialen die wij verkopen (plexiglas, aluminium en canvas) te zien. Kies bij materialen voor hout en plaats je bestelling in je winkelmand. Daarna kun je verder winkelen of je bestelling afronden. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Foto op hout kopen