Pixel Plexiglas leeuw | Dieren | ToF aan je muur
Inspiratie & advies

Schilderij met leeuw op plexiglas

Bij ToF ben je aan het juiste adres voor een wanddecoratie met een foto van een leeuw op plexiglas.

Alle interieurstijlen

Leeuw op plexiglas

Bij ToF verkopen we meerdere schilderijen van een leeuw op plexiglas. We verkopen deze muurdecoraties zowel als muurcirkel en als wanddecoratie. Zo kun je zelf kiezen welke decoratie het best op je muur past. Ook verkopen wij onze muurdecoraties in diverse maten. Bestel snel dit schilderij van een leeuw op plexiglas als wanddecoratie of muurcirkel.

ToF Wanddecoratie dier portret Afrikaanse leeuw zwart-wit

Koning
van de dieren

Der katachtigen

De leeuw is een familie uit der katachtigen. De leeuw is niet de grootste van de katachtigen, dat is de tijger. De leeuw wordt in veel landen gezien als de koning van de dieren. Leeuwen leven altijd in groepsverband. De beesten leven nu nog in Afrika en Azië, vroeger ook nog in Zuidoost-Europa en het Midden-Oosten. Bestel bij ToF een wanddecoratie van een leeuw op plexiglas.

ToF Muurcirkel dier portret van een leeuw zwart-wit

Foto op plexiglas

Bij ToF ben je op het juiste adres voor een foto op plexiglas. Synoniemen voor plexiglas zijn acrylaat, perpex en acrylglas. Ons plexiglas is te verkrijgen in diverse diktes. Voor onze muurdecoraties gebruiken wij vijf millimeter. Dit zorgt voor een fraaier effect. Bestel bij ons jou foto op plexiglas! Ook hebben we nog wanddecoraties van andere materialen, zoals bijvoorbeeld een canvas schilderij.

Dieren op canvas

Zoek je bijvoorbeeld een olifant op plexiglas? Wij hebben het. Onze plexiglas schilderijen met dieren zijn leverbaar in verschillende maten, van 40 tot en met 120 centimeter doorsnede. Ook kun je kiezen uit zowel zwart-wit afbeeldingen als afbeeldingen in kleur. Zo is er altijd wel een wanddecoratie die past bij jouw interieurstijl. Neem een kijkje in onze collectie dieren.

Dieren-collectie