Pixel Wanddecoratie van de Maand | Muurcirkels | ToF aan je muur
Inspiratie & advies

Wanddecoratie van de Maand

In 2023 zullen wij elke maand een wanddecoratie uitkiezen als ‘Wanddecoratie van de Maand’. In dit blog lees je welke dat zijn. Nieuwsgierig naar de wanddecoratie van de maand januari? Lees snel verder.

Dit is in 2023 populair

Wanddecoratie van de Maand

Op gebied van interieur zijn er allerlei trends. Zo is de natuur in huis halen een trend van 2023. Ook zijn er vijf interieurstijlen die populair zijn in 2023. Dit zijn art deco, bohemien, maritiem, modern minimalistisch en Scandinavisch. In ons blog over de interieurstijlen van 2023 kun je daar meer over lezen. Ook zijn er weer kleuren uitgekozen als kleur van het jaar. Voor 2023 zijn dat Wild Wonder, Nordic Green en Vining Ivy. Ook zie je veel de combinatie groen met paars. In het blog over kleurtrends 2023 kun je daar meer over lezen. Wij van ToF zullen elke maand een wanddecoratie uitkiezen als ‘Wanddecoratie van de Maand’.

Trends
komen daarin terug

Wanddecoratie van januari

Voor de maand januari hebben wij de ToF Muurcirkel planten tropisch groen oranje en blauw uitgekozen als Wanddecoratie van de Maand. Wij hebben voor deze muurcirkel gekozen, omdat die bij twee trends past: die van ronde vormen en de natuur in huis halen. Ook komt een van de kleuren van 2023 – Vining Ivy – terug in de muurcirkel. Daardoor kan deze ook goed op een muur geverfd in die kleur. De ToF Muurcirkel planten tropisch groen oranje en blauw is ook leverbaar als vierkante wanddecoratie. Voor beide vormen geldt dat je deze in allerlei maten kunt bestellen. Ook kun je kiezen uit verschillende materialen. Bij rond kun je kiezen uit plexiglas, aluminium en hout. De vierkante is naast deze materialen ook leverbaar op canvas.