Pixel Wanddecoratie van de Maand | Muurcirkels | ToF aan je muur
Inspiratie & advies

Wanddecoratie van de Maand

In 2023 zullen wij elke maand een wanddecoratie uitkiezen als ‘Wanddecoratie van de Maand’. In dit blog lees je welke dat zijn. Nieuwsgierig naar de wanddecoratie van de maand januari, februari, maart, april en mei? Lees snel verder.

Dit is in 2023 populair

Wanddecoratie van de maand mei

Op gebied van interieur zijn er allerlei trends. In ons blog De interieurtrends van 2023 kun je daar meer over lezen. Wij van ToF kiezen elke maand een wanddecoratie uit als ‘Wanddecoratie van de Maand’. Voor de maand mei hebben we gekozen voor de ToF Wanddecoratie vrouw gouden lippen. Deze hebben we gekozen, omdat die past bij de kleur Wild Wonder, een van de trendkleuren van dit jaar. Daarnaast willen we onze Vrouwen-collectie in het zonnetje zetten. In deze collectie vind je unieke en aparte designs, die niet iedereen aanbiedt. Met de ToF Wanddecoratie vrouw gouden lippen aan je muur trek je zeker de aandacht. Deze is ook leverbaar als muurcirkel.

Vrouwen-collectie

Trends
komen daarin terug

Wanddecoratie van de maand april

De wanddecoratie voor de maand april is De Nachtwacht. We hebben hiervoor gekozen, omdat deze wanddecoratie goed bij de kleur Wild Wonder past. Deze gele tint is een van de kleuren van 2023. Geel is de kleur van de zon en roept vrolijkheid, geluk en energie op. Daarom past deze tint goed bij de lente. De Nachtwacht en veel andere wanddecoraties uit onze Meesters-collectie hebben gele accenten, waardoor deze goed bij een muur in de kleur Wild Wonder of andere geeltint passen.

Meesters-collectie

Wanddecoratie van de maand maart

Voor de maand maart is dat de ToF Wanddecoratie natuur magisch marmer. Deze wanddecoratie is ook leverbaar als muurcirkel. We hebben deze wanddecoratie uitgekozen, omdat die bij meerdere trends van 2023 past. Zo past het bij de kleur Vining Ivy, een van de trendkleuren van dit jaar. Ook kan het in een maritiem interieur, een van de interieurstijlen die populair is dit jaar. Een andere trend van dit jaar is de natuur naar binnen halen. Ook daarbij sluit deze wanddecoratie aan, al hebben wij wel gekozen om dat in te vullen met een abstracte foto in plaats van een standaard afbeelding. Meer van dit soort wanddecoraties vind je in onze Natuur-collectie. Al vind je daar ook meer traditionele wanddecoraties.

Natuur-collectie

Wanddecoratie van de maand februari

Voor de maand februari hebben wij de ToF Muurcirkel kunst gouden patroon met donkere achtergrond uitgekozen. Deze muurcirkel past bij de trend van ronde vormen in huis en is onderdeel van onze Art deco-collectie. Deze muurcirkel is ook leverbaar als vierkante wanddecoratie. De meeste interieurstijlen van 2023 zijn vrij ingetogen. Art deco is daar juist het tegenovergestelde van. Bij die stijl gaat het juist om een statement maken met je interieur. Wil jij dat ook? Kies dan voor deze muurcirkel. Past deze niet zo goed bij jouw interieur? Wij hebben ook nog andere art deco-wanddecoraties. Voor beide vormen geldt dat je deze in allerlei maten kunt bestellen. Ook kun je kiezen uit verschillende materialen. Bij rond kun je kiezen uit plexiglas, aluminium en hout. Onze vierkante en rechthoekige muurdecoraties zijn ook leverbaar op canvas.

Art deco-collectie

Wanddecoratie van de maand januari

Voor de maand januari hebben wij de ToF Muurcirkel planten tropisch groen oranje en blauw uitgekozen als Wanddecoratie van de Maand. Wij hebben voor deze muurcirkel gekozen, omdat die bij twee trends past: die van ronde vormen en de natuur in huis halen. Ook komt een van de kleuren van 2023 – Vining Ivy – terug in de muurcirkel. Daardoor kan deze ook goed op een muur geverfd in die kleur. De ToF Muurcirkel planten tropisch groen oranje en blauw is ook leverbaar als vierkante wanddecoratie.

Natuur-collectie