Pixel Wanddecoratie van de Maand | Muurcirkels | ToF aan je muur
Inspiratie & advies

Wanddecoratie van de Maand

In 2023 zullen wij elke maand een wanddecoratie uitkiezen als ‘Wanddecoratie van de Maand’. In dit blog lees je welke dat zijn. Nieuwsgierig naar de wanddecoratie van de maand augustus? Lees snel verder. In dit blog vind je ook de wanddecoraties van de voorgaande maanden.

Dit is in 2023 populair

Wanddecoratie van de maand augustus

Voor de maand augustus hebben wij de ToF Wanddecoratie landschap mooi strand in Thailand zwart-wit uitgekozen als ‘Wanddecoratie van de Maand’. Deze is ook leverbaar als muurcirkel. Deze zomerse wanddecoratie is net even anders dan anders, omdat die in zwart-wit is. Met deze wanddecoratie kun je het hele jaar een vakantiegevoel ervaren. Wie wil dat nou niet. De ToF Wanddecoratie landschap mooi strand in Thailand zwart-wit past ook goed bij twee interieurstijlen die dit jaar populair zijn – modern minimalistisch en Scandinavisch -, omdat die vrij ingetogen is. En doordat de wanddecoratie in zwart-wit is, is deze goed te combineren met allerlei kleuren. Liever iets anders? Wij hebben nog meer wanddecoraties van stranden. Bekijk ons aanbod.

Wanddecoraties strand

Trends
komen daarin terug

Wanddecoratie van de maand juli

De ToF Muurcirkel vrouwenportret lijntekening is in juli de ‘Wanddecoratie van de maand’. Deze muurcirkel is ook leverbaar als vierkante wanddecoratie. We hebben de ToF Muurcirkel vrouwenportret lijntekening uitgekozen, omdat die een zomerse uitstraling heeft door de kleuren van deze muurcirkel. Het wit en de zachtroze tinten geven je een zomers gevoel. Door de ronde vorm krijg je een vloeiende lijn, hetgeen weer goed past bij de illustratie zelf. Deze muurcirkel zit in onze Lijnkunst-collectie. Nieuwsgierig naar welke wanddecoraties daar nog meer inzitten? Bekijk ons assortiment.

Lijnkunst-collectie

Wanddecoratie van de maand juni

In de maand juni is het deze stoere wanddecoratie, ToF Muurcirkel tijger portret zwart-wit, ‘Wanddecoratie van de maand’. Deze is ook leverbaar als rechthoekige wanddecoratie. We hebben de ToF Muurcirkel tijger portret zwart-wit uitgekozen, omdat we nog niet eerder een uit onze Dieren-collectie hebben gehad. Ook is dit de eerste keer dat we een zwart-witte wanddecoratie als ‘Wanddecoratie van de maand’ hebben. Doordat deze in zwart-wit is, springen andere kleuren in je interieur er juist uit. Deze wanddecoratie valt te combineren met de trendkleuren van 2023. Dit zijn Wild Wonder, Vining Ivy, Nordic Green en lavendel, paars en groen. Deze wanddecoratie is in verschillende maten te verkrijgen. Twijfel je over de maten die je moet nemen? Wij hebben een blog geschreven over de afmetingen je het beste kan nemen.

Dieren-collectie

Wanddecoratie van de maand mei

Op gebied van interieur zijn er allerlei trends. In ons blog De interieurtrends van 2023 kun je daar meer over lezen. Wij van ToF kiezen elke maand een wanddecoratie uit als ‘Wanddecoratie van de Maand’. Voor de maand mei hebben we gekozen voor de ToF Wanddecoratie vrouw gouden lippen. Deze hebben we gekozen, omdat die past bij de kleur Wild Wonder, een van de trendkleuren van dit jaar. Daarnaast willen we onze Vrouwen-collectie in het zonnetje zetten. In deze collectie vind je unieke en aparte designs, die niet iedereen aanbiedt. Met de ToF Wanddecoratie vrouw gouden lippen aan je muur trek je zeker de aandacht. Deze is ook leverbaar als muurcirkel.

Vrouwen-collectie

Wanddecoratie van de maand april

De wanddecoratie voor de maand april is De Nachtwacht. We hebben hiervoor gekozen, omdat deze wanddecoratie goed bij de kleur Wild Wonder past. Deze gele tint is een van de kleuren van 2023. Geel is de kleur van de zon en roept vrolijkheid, geluk en energie op. Daarom past deze tint goed bij de lente. De Nachtwacht en veel andere wanddecoraties uit onze Meesters-collectie hebben gele accenten, waardoor deze goed bij een muur in de kleur Wild Wonder of andere geeltint passen.

Meesters-collectie

Wanddecoratie van de maand maart

Voor de maand maart is dat de ToF Wanddecoratie natuur magisch marmer. Deze wanddecoratie is ook leverbaar als muurcirkel. We hebben deze wanddecoratie uitgekozen, omdat die bij meerdere trends van 2023 past. Zo past het bij de kleur Vining Ivy, een van de trendkleuren van dit jaar. Ook kan het in een maritiem interieur, een van de interieurstijlen die populair is dit jaar. Een andere trend van dit jaar is de natuur naar binnen halen. Ook daarbij sluit deze wanddecoratie aan, al hebben wij wel gekozen om dat in te vullen met een abstracte foto in plaats van een standaard afbeelding. Meer van dit soort wanddecoraties vind je in onze Natuur-collectie. Al vind je daar ook meer traditionele wanddecoraties.

Natuur-collectie

Wanddecoratie van de maand februari

Voor de maand februari hebben wij de ToF Muurcirkel kunst gouden patroon met donkere achtergrond uitgekozen. Deze muurcirkel past bij de trend van ronde vormen in huis en is onderdeel van onze Art deco-collectie. Deze muurcirkel is ook leverbaar als vierkante wanddecoratie. De meeste interieurstijlen van 2023 zijn vrij ingetogen. Art deco is daar juist het tegenovergestelde van. Bij die stijl gaat het juist om een statement maken met je interieur. Wil jij dat ook? Kies dan voor deze muurcirkel. Past deze niet zo goed bij jouw interieur? Wij hebben ook nog andere art deco-wanddecoraties. Voor beide vormen geldt dat je deze in allerlei maten kunt bestellen. Ook kun je kiezen uit verschillende materialen. Bij rond kun je kiezen uit plexiglas, aluminium en hout. Onze vierkante en rechthoekige muurdecoraties zijn ook leverbaar op canvas.

Art deco-collectie

Wanddecoratie van de maand januari

Voor de maand januari hebben wij de ToF Muurcirkel planten tropisch groen oranje en blauw uitgekozen als Wanddecoratie van de Maand. Wij hebben voor deze muurcirkel gekozen, omdat die bij twee trends past: die van ronde vormen en de natuur in huis halen. Ook komt een van de kleuren van 2023 – Vining Ivy – terug in de muurcirkel. Daardoor kan deze ook goed op een muur geverfd in die kleur. De ToF Muurcirkel planten tropisch groen oranje en blauw is ook leverbaar als vierkante wanddecoratie.

Natuur-collectie