Pixel Canvas schilderij | Schilderij canvas | ToF aan je muur
Inspiratie & advies

Een canvas schilderij kopen bij ToF

Wil je een canvas schilderij kopen? Dat kan bij ToF aan je muur (ToF). Wij verkopen wanddecoraties op allerlei soorten materiaal, waaronder canvas.

Een natuurlijke uitstraling

Ronde canvas schilderij

Bestel je bij ons een canvas schilderij? Dan printen wij jouw schilderij op canvasdoek dat voor honderd procent uit katoen bestaat en een matte uitstraling heeft. Hierdoor krijgt jouw foto een natuurlijke look. Daardoor past een schilderij van canvas onder andere goed in een landelijk, bohemian en vintage interieur. Onze canvasschilderijen zijn leverbaar in liggend, staand en vierkant. Het is niet mogelijk om een ronde canvas schilderij te bestellen. Muurcirkels zijn bij dit materiaal niet mogelijk. Wil je toch graag een ronde wanddecoratie? Dan zou je voor een van onze andere materialen kunnen kiezen: plexiglas, aluminium en hout. Bij deze materialen is een ronde wanddecoratie wel mogelijk.

Meesters
zijn helemaal hip

Kunst op canvas doek

Bij ons kun je kunst op canvas kopen. Het melkmeisje is erg populair bij onze klanten. Dit schilderij van Johannes Vermeer wordt niet alleen het meest verkocht op canvas. Ook op onze andere materialen doet deze het goed. Zijn schilderij Meisje met de parel is ook geliefd. Daarnaast zijn nog een aantal andere wanddecoraties uit onze Masters-collectie erg gewild als canvas schilderij. Dat De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn geliefd is, zal je vast niet verbazen. Maar wist je dat De bedreigde zwaan van Jan Asselijn ook erg intrek is? Verder zijn van de Oude Meesters het Stilleven met bloemen van Hans Bollongier en het Stilleven met bloemen en horloge van Abraham Mignon gewild. Dit soort klassiekers zijn op moment helemaal hip. Wil jij ook deze kunst op canvas kopen? Klik op de knop hieronder.

Meesters-collectie

Canvas kunst: dieren ook populair

Behalve schilderijen van Hollandse meesters kun je bij ons ook nog allerlei andere canvas fotokunst kopen. Zo hebben we ook een selectie wanddecoraties met dieren. Als canvas schilderij zijn uit de Dieren-collectie de ToF Wanddecoratie dier Schotse hooglander zwart-wit, ToF Wanddecoratie dier portret van een leeuw zwart-wit en ToF Wanddecoratie dier trotse pauw het populairste. De wanddecoratie met een Schotse hooglander en de leeuw zijn uitgevoerd in zwart-wit, waardoor deze een stoere uitstraling hebben. Zo’n schilderij op canvasdoek past goed in onder andere een landelijk interieur. De wanddecoratie met de pauw is juist erg kleurrijk. Dit vrolijke canvas schilderij past onder andere goed in een huis in bohemian stijl.

Bekijk de Dieren-collectie

Schilderij canvas: nog meer gewild

Naast de bovengenoemde voorbeelden zijn er nog een aantal wanddecoraties die veel verkocht worden als canvas schilderij. Dat zijn de ToF Wanddecoratie natuur luxe marmer met zwart en goud, ToF Wanddecoratie vrouw gouden lippen en ToF Wanddecoratie jungle met dieren. Het canvas schilderij met marmer komt uit onze Natuur-collectie. Een collectie die ook erg populair is bij onze klanten, omdat we geen standaard natuurafbeeldingen hebben, maar juist voor abstracte uitsneden hebben gekozen. Het canvas schilderij met de gouden lippen komt uit de Vrouwen-collectie. In deze collectie vind je veel aparte wanddecoraties door de bijzondere afbeeldingen die we uitgekozen hebben en de manier van uitsnijden. Het canvas schilderij met de jungledieren komt uit onze Dieren-collectie.

Canvas fotokunst kopen

Bij ons kun je XXL canvas schilderijen kopen. De grootste maat liggend is 180 x 120 centimeter. Staand is de maximale maat 120 x 180 centimeter. Bij vierkant kun je een doek van 120 x 120 centimeter kopen. Toch is een canvas schilderij in groot formaat bij onze klanten niet zo populair. Bij canvas kunst is de meeste interesse voor de maten 45 x 30 centimeter en 30 x 45 centimeter. Dit geldt niet voor de ToF Wanddecoratie natuur luxe marmer met zwart en goud. Bij dat canvas schilderij gaat men voor groot en is de maat 150 x 100 centimeter favoriet. Een schilderij van canvas is geschikt voor de meeste ruimtes in je huis. Hang een xxl canvas schilderij boven je bank in de woonkamer of bij de eettafel en je hebt echt een blikvanger in huis. Ook voor de slaapkamer is een canvas schilderij leuk. We hebben in onze Vrouwen-collectie een aantal sexy wanddecoraties die goed boven je bed kunnen, zoals de ToF Wanddecoratie vrouw gouden konijn, ToF Wanddecoratie vrouw stoute politieagente, ToF Wanddecoratie dames naakte vrouw en ToF Wanddecoratie vrouw in goud. Ook voor tieners is dit soort kunst op canvas leuk.

Bekijk de Vrouwen-collectie

Zo zoek je kunst op canvas

Bij ons kun je op meerdere manieren zoeken. Je kunt naar een van onze collecties gaan en bekijken welke afbeeldingen we hebben. Of je kunt de zoekfunctie bovenin de website gebruiken. Wil je weten welke wanddecoraties als canvas schilderij kunnen? Gebruik onze filtermogelijkheden om je zoekresultaten te verfijnen. Kies bij ‘Materiaal’ voor canvas en je krijgt alle mogelijke canvas schilderijen te zien. Als je het handig vindt, kun je eventueel de zoekresultaten nog verder verfijnen door de filters ‘Vorm’ en ‘Formaat’ te gebruiken. Wil je een canvas schilderij kopen? Let er dan goed op dat je het juiste materiaal hebt aangeklikt. Op moment dat je een afbeelding hebt uitgekozen, komen ook de andere materialen die bij die wanddecoratie mogelijk zijn in beeld en kan het zijn dat een ander materiaal als standaard staat ingesteld.

Bekijk al onze collecties

Kunst canvas voor tieners

Hierboven werd al even kort genoemd dat we ook kunst op canvas doek hebben voor tieners. Heb je een tienerdochter? Dan is onze Vrouwen-collectie erg leuk. Zo is de ToF Wanddecoratie vrouw rebel zwart-wit wel wat voor meisjes die van punk of rock houden, past de ToF Wanddecoratie vrouw adembenemende schoonheid goed bij een gothic-stijl en kan ToF Wanddecoratie vrouw hoed op zwarte achtergrond zwart-wit weer goed als je dochter of kleindochter van glamour en mode houdt. Zoek je een canvas schilderij voor de slaapkamer van je kinderen? Ook voor jongere kinderen hebben we genoeg keuze qua wanddecoraties. Zo hebben we in onze Dieren-collectie bijvoorbeeld een olifant, meerdere giraffes, een konijn en een poes. Of wat dacht je van Times Square, New York uit de Steden-collectie. Zo is er voor iedereen wel wat te vinden op onze website. Houd er wel rekening mee dat onze canvas kunst niet geschikt is voor natte ruimtes, zoals een badkamer. Het vocht zal op den duur het doek aantasten.

Bekijk onze Vrouwen-collectie

Bekijk onze andere collecties

Waarom een schilderij canvas van ToF?

Wij drukken jouw wanddecoratie op canvas van hoge kwaliteit. Bovendien gebruiken we milieuvriendelijke inkten. Ook kun je bij ons je canvas schilderij ruilen of retourneren als deze toch niet in je interieur past. Ook verzenden we binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland gratis en kun je achteraf betalen. Heb je een vraag over een canvas schilderij kopen? Neem contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Wil je een schilderij op canvas cadeau doen? Dat kan. Je kunt een wanddecoratie uitzoeken en deze op een ander adres laten bestellen. Of je kunt een cadeaubon bestellen en diegene zelf iets laten uitzoeken. Je kunt bij ons een cadeaubon van 25, 50, 75, 100, 150 en 250 euro bestellen. Meer weten? Via de pagina Cadeaubon kun je een bon bestellen. Ook vind je daar meer informatie.

Bestel een canvas schilderij