Tof aan je muur | Wanddecoratie | Muurdecoratie | Kids | Kinderen

Kids

Speciaal voor kinderen hebben we een aantal dieren posters uitgezocht die wat lieflijker ogen dan de wanddecoraties in de collectie Animals. Zo hebben we een konijn, een wasbeer en een poes. Ook hebben we een muurposter jungle en een muurposter jungle met wilde dieren. Deze jungle en dieren posters kun je op allerlei materialen laten... Lees meer
Speciaal voor kinderen hebben we een aantal dieren posters uitgezocht die wat... Lees meer

Speciaal voor kinderen hebben we een aantal dieren posters uitgezocht die wat lieflijker ogen dan de wanddecoraties in de collectie Animals. Zo hebben we een konijn, een wasbeer en een poes. Ook hebben we een muurposter jungle en een muurposter jungle met wilde dieren. Deze jungle en dieren posters kun je op allerlei materialen laten afdrukken. Zou kun je bij ons een plexiglas schilderij of een aluminium schilderij laten maken. Ook kun je voor een houten schilderij en een canvas schilderij kiezen. Elk materiaal heeft zijn eigen charme. Zijn je kinderen al wat ouder? Dan vinden ze de muurdecoraties in deze collectie wellicht wat te kinderachtig. Voor hen is er echter keus genoeg in de andere collecties. Zo zijn de schilderijen uit de collectie Women ook leuk als wanddecoratie voor een jongenskamer of meidenkamer. Onze wanddecoraties zijn ook het perfecte cadeau voor een babykamer. Wil je de ouders zelf een keuze laten maken? Geef hen onze ToF-cadeaubon.

FilterFilter

Toont alle 3 resultaten

 • ToF Abandoned factory

  Kids
  Deze wanddecoratie van een verlaten fabriek past goed in een industrieel interieur. Ook past deze goed bij een huis in vintage stijl. De afbeelding is stoer en ook wat mysterieus. Je kunt deze muurdecoratie op verschillende materialen laten afdrukken: hout, aluminium en plexiglas. Zo kun je deze nog meer aan je interieur aanpassen. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Majestic room

  Kids
  Deze wanddecoratie van een oude vervallen kamer past goed bij onder andere een vintage interieur. Doordat je bij ons kunt kiezen op welk materiaal je een afbeelding wilt laten drukken, kun je deze nog meer personaliseren. De materialen die wij verkopen zijn hout, aluminium en plexiglas. Ook kun je uit twee vormen kiezen (rond en liggend) en kun je uit meerdere formaten kiezen. 
  Product bekijken
  Vanaf
  59
 • ToF Old alley in Tuscany

  Kids
  Haal het vakantiegevoel in huis met onze ToF Old alley in Tuscany. Met deze wanddecoratie van een oud steegje in Toscane, een regio in het midden van Italië, heb je altijd de zomer in huis. Deze wanddecoratie is leverbaar als staande muurdecoratie en als muurcirkel. Ook kun je bij ons kiezen uit allerlei materialen: hout, canvas, plexiglas en aluminium. Overigens verkopen we ook een wanddecoratie van een steegje in Toscane in zwart-wit. 
  Product bekijken
  Vanaf
  29