Pixel Foto op hout | Afbeelding op hout | ToF aan je muur

Foto op hout

Zoek je een afbeelding op hout? ToF aan je muur (ToF) heeft uitgebreide selectie wanddecoraties op hout. Onze wanddecoraties zijn verdeeld in verschillende collecties. Zo kun je gemakkelijk je gewenste muurdecoratie vinden. Ook kun je de zoekfunctie bovenin de website gebruiken. Nadat je de resultaten hebt gekregen, kun je eenvoudig zoeken naar een afbeelding op hout door het filter ‘Materiaal’ te gebruiken. Je krijgt dan te zien welke afbeeldingen op hout mogelijk zijn. Dit filter kun je ook gebruiken als je per collectie zoekt.

 • ToF Wanddecoratie dier close-up zebra zwart-wit

  Dieren
  De Zebra blijft een bijzondere verschijning. Haal een stukje avontuur in huis met deze bijzondere wanddecoratie. Te leveren in verschillende materialen zoals Dibond butler finish, hout, canvas en plexiglas. Landelijk en modern in één kunstwerk gevangen.
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Wanddecoratie dier leeuwenkop zwart-wit

  Dieren
  Een zwart-wit afbeelding met daarop de kop van een mannetjesleeuw, vanaf de zijkant gezien. Doordat de achtergrond zwart is, wordt de kop extra uitgelicht en zie je de manen goed. Wil je ook de koning van de jungle aan je wand? Dat kan. Wij kunnen deze leveren op plexiglas, aluminium, hout en canvas.
  Product bekijken
  Vanaf
  29
 • ToF Wanddecoratie dier giraffe zwart-wit

  Dieren
  Doordat we gekozen hebben voor een zwart-wit uitvoering, krijgt deze wanddecoratie met giraffe (ook wel geschreven als giraf) een chique uitstraling. Deze wanddecoratie is leverbaar in twee vormen: rond en staand. Bij de staande wordt de lange nek extra benadrukt, terwijl bij de muurcirkel juist de kop meer aandacht krijgt. Zo is er voor ieder wat wils. 
  Product bekijken
  Vanaf
  49
 • ToF Muurcirkel dier uil oehoe zwart-wit

  Dieren
  De kop van een uil in zwart-wit. Je ziet alleen de ogen, de snavel en een stuk van zijn hoofd. De uil kijkt je aan met indringende ogen. Als je deze wanddecoratie in het rond laat maken, worden de ogen en de snavel nog meer benadrukt. Met deze opvallende ogen aan je muur word je echt in de gaten gehouden.
  Product bekijken
  Vanaf
  49

Afbeeldingen van dieren op hout

Dieren is een van de collecties die wij hebben. In deze collectie vind je onder andere verschillende zwart-wit foto’s die een stoere uitstraling hebben. Laat je zo’n afbeelding op hout drukken, dan krijg je een robuuste wanddecoratie die goed staat in onder andere een landelijk interieur. Hierboven vind je een aantal voorbeelden uit die collectie. De meeste van deze afbeeldingen zijn zowel als muurcirkel als staand dan wel liggend verkrijgbaar.

Bekijk de gehele dieren-collectie

Afbeelding hout: meer info

Bij een houten wanddecoratie zie je aan de zijkanten de kenmerken van het materiaal. Aan de voorkant is het hout voorzien van een witte toplaag, waarop jouw gekozen afbeelding wordt geprint. Zo krijg je toch een scherpe print. Onze houten wanddecoraties zijn 12 millimeter dik. Daardoor is deze licht van gewicht en makkelijk te monteren. Je krijgt er ook gratis een tandhanger bij.

Foto op hout kopen: let op!

Heb je een wanddecoratie gevonden die je wilt kopen? Let er op dat je het juiste materiaal selecteert op de bestelpagina. Op moment dat je op de bestelpagina van een specifieke wanddecoratie bent, krijg je namelijk ook de andere materialen die wij verkopen (plexiglas, aluminium en canvas) te zien. Kies bij materialen voor hout en plaats je bestelling in je winkelmand. Daarna kun je verder winkelen of je bestelling afronden. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Foto op hout kopen